Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 104.
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από Emmanouil Syrengelas: “Πάω να κάνω αναβάθμιση από Aroma 8.8.2 σε 8.8.9 κι ενώ τα δεδομένα δεν είναι κρυπτογραφημένα στο TWRP μου βγάζει cannot mount /data (invalid argument) και cannot find crypto footer. Είμαι πάλι για format data; ” Πως ξέρεις ότι δεν είναι κρυπτογραφημένα τα δεδομένα ? Είχες κάνει format data όταν πήγες για πρώτη φορά από επίσημη ROM στην aroma ? Το μήνυμα αυτό στο εμφάνισε στο ξαφνικό τώρα ή στο εμφάνιζε και όταν πέρασες την 8.8.2 ? Και η…
-
Πάω να κάνω αναβάθμιση από Aroma 8.8.2 σε 8.8.9 κι ενώ τα δεδομένα δεν είναι κρυπτογραφημένα στο TWRP μου βγάζει cannot mount /data (invalid argument) και cannot find crypto footer. Είμαι πάλι για format data;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Δώστε Xiaomi στο λαό!
-
Παράθεση από stef08: “Δεν ξέρω σε εμένα ο κωδικός είναι το pin ασφαλείας που έχω στο δακτυλικό αποτύπωμα με αυτό τον κωδικό κάνει αποκρυπτογράφηση στα data και έχω φλασαρει πολλές φορές επιτυχώς χωρίς κανένα πρόβλημα ” Κι εγώ αυτό δοκίμασα αλλά δεν μου έκανε τη χάρη.
-
Παράθεση από stef08: “Κάπου είχα διαβάσει παλιότερα ότι εάν έχεις κάποιο κλείδωμα στην συσκευή σου (pin οθονης ,κωδικό) ο αριθμός αυτός είναι και ο κωδικός που ζητάει η twrp και στην δική μου περίπτωση ισχυει ” Δυστυχώς σε μένα αυτό δε δούλεψε...
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από stef08: “Αν υποθέσουμε οτι γνωρίζουμε τον κωδικό που ζητάει η twrp για να σε βάλει μέσα στο μενού μπορει να γίνει κανονικά φλασαρισμα η θα πρέπει να γίνει πάλι η διαδικασία του format data ; ” Αν ο κωδικός είναι σωστός και μπορέσει να κάνει την αποκρυπτογράφηση των δεδομένων ώστε να δεις τα περιεχόμενα του Partition, ναι μπορείς να κάνεις Flash. ” Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον! Πως μπορούμε να ξέρουμε τον εν λόγω κωδικό;;;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Στις επόμενες ROM καταργούνται όλα τα Encryption και θα είναι το τελευταίο Formar Data που θα χρειαστεί να γίνει σε όσους έχουν ήδη Encrypted τα Data τους από προηγούμενες ROM. Βέβαια σε λίγο θα έχετε και νέα MIUI 10 ROM => [XTRV & ARΩMA] Είστε έτοιμοι για την νέα MIUI 10 ; ” Βουρ για το 10άρι!!!
-
Λίγο αργοπορημένα γράφω την εμπειρία μου από 8.5.24 . Ο @MIUI_ART μου έκανε την "τιμή" να την κατεβάσω από τον νέο server! Επειδή τα δεδομένα ήταν κρυπτογραφημένα αναγκάστηκα να κάνω format data και μετά να εγκαταστήσω τη rom από τον υπολογιστή με adb sideload. Έβαλα aroma και επέλεξα encryption off για να μην έχω θέματα σε νέες εγκαταστάσεις τουλάχιστον μέχρι να λυθεί πλήρως το πρόβλημα. Η εγκατάσταση έγινε κανονικά αλλά παρατήρησα ότι κόλλαγε αρκετά η εγκατάσταση κι η παραμετροποίηση μετά το π…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Sakis Teleios: “Encrypted τα data πώς μπορούμε να τσεκαρουμε εάν είναι? ” Όταν σου ζητάει κωδικό όταν μπαίνεις στο TWRP Recovery είναι σίγουρα encrypted.. ” Πάω να περάσω την 8.5.17 μου ζητάει στο TWRP κωδικό. Δίνω pin δεν κάνω τίποτα. Πάω για format data;
-
Παράθεση από kggian: “Κάποιο πρόβλημα με την νέα arΩma 8.3.29 στο MIX, όπου κολλάει στο 95% έχει κανένας; Κάτι γίνεται με το Dolby Atmos γιατί αν δε ζητήσεις να μπει εξ' αρχής τότε η εγκατάσταση τελειώνει επιτυχώς αλλιώς μένει κολλημένη για...πάντα! Ούτε βέβαια εκ των υστέρων γίνεται flash το Dolby Atmos της συγκεκριμένης ROM ούτε άλλο παλαιότερης... Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κι εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Φάγαμε τάπα!
-
Σε Mi Mix κατέβασα από τον updater την ARΩMA 8.3.29 έκανα εγκατάσταση αλλά κόλλησε στο 95% όταν πήγε να περάσει τα αρχεία για το Dolby Atmos. Έκανα εκκίνηση χωρίς να φτάσει στο 100%, το τηλέφωνο ξεκίνησε τελικά αλλά κόλλαγε και ξελίγωνε τη μπαταρία. Κατέβασα το αρχείο από τον σύνδεσμο στο mail έκανα πάλι εγκατάσταση αλλά πάλι το ίδιο. Κόλλησε στο 95% όταν πήγε να αντιγράψει τα αρχεία του Dolby Atmos. Ξαναέκανα εγκατάσταση αυτή τη φορά αφαιρώντας την επιλογή για την εγκατάσταση Dolby Atmos, η εγκ…
-
-
Για να είναι πιο μικρή και φιλική η ανακοίνωση της ΗΡ προς τον αναγνώστη θα μπορούσε να αναφέρει ποια μοντέλα δεν επηρεάζονται.