Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) παιδια εκανα αυτον των οδηγό και στην φάση που πρέπει να αποσυνδέσω το κινητο απο το usb για να κανω reboot to recovery mode, συνδέεται το κινητο και αντι να βγάλει το ποια rom θελω να flasharo μου εβγαλε οτι εχω ενα update σκετο το πατησα εκανε και άνοιξε το κινητο μονο του και εχω μεσα κινέζικα προγράμματα... τι εγινε ;;;;;;;;;;;
ακομα δεν άρχισα πρωτο error στο Απενεργοποίηση του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής τα εκανα αυτα που λεει στην Γραμμη εντολών και γράφει η τιμη προστατευεται απο την πολιτική ασφαλους εκκίνησης και δεν μπορει να τροποποιηθεί η να διαγραφτεί..
χαχαχ δεν ξερω πραγματικά... αμα το βαλω δεν εχει play store αντε να περάσεις μετα το play store, μετα πως θα καταλάβω αμα μου κανει η global το κινητο δεν μου εχει βγάλει κανενα προβλημα προς το παρον για να δω διαφορά σε κάτι....
τίποτα δεν εχει προς το παρον φιλε μου, χθες το πηρα ολα μια χαρα, αλλα βλεπω ολοι εδω εχουνε παράπονα απο τα δικα τους, και θελω να μαθω τι πρεπει να κανω...προς το παρον δεν μου εχει βγάλει θεμα..
στο κέντρο δεν θα το παρω, ομως μετα θα πρέπει, και θελω να εχω ενα νορμαλ κινητό, τωρα αμα ειναι να το τρέμω μην μου πάθει κατι, πρέπει να το φτιάξω γρήγορα... αμα μπορέσει να με βοηθήσει ο φιλος μας ο νικος θα ηταν τέλεια, αλλιώς σε κανα μαγαζί λογικα θα μπορέσουν...