Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 84.
-
ναι φιλε μου για καλο και για κακο και εγω θα ηθελα να το κανω, ομως αμα δεν εχω ιδεα το πως γινεται, ασχετα αμα το γράφει στις οδηγίες, αμα δεν εισαι καλος απο αυτα δεν το διακινδυνεύεις να το κανεις αυτο...τωρα αν αλλη το εχουνε κανει και 5 και 6 φορες, ευκολο το λενε! αλλα για καποιον που δεν εχει ιδεα απο αυτα δεν ειναι τοσο ευκολο!!
-
screen apo to about the phone για να δεις την ρομ; επισης μου εχει βγάλει και update αλλα δεν το εχω πειράξει....αυτο που έστειλες φιλε NasDriver το εχω διαβασει ιδικα αυτο που λεει '' Νέος στην Xiaomi? Διάβασε εδώ πριν ρωτήσεις'' διχνει κατι εικονες κατι πράγματα που αμα δεν στα πει καποιος δεν μπορεις να το εμπεδώσεις σωστα..το μονο που καταφέρνω ειναι να νευριάζω και να το κλείνω..
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμααυριο φτάνει το redmi note 3 pro και δεν πολυκατάλαβα αν θα πρεπει να κανω κατι...εχω ξεκλειδώσει το boutloader μου ηρθε και το μηνυμα, και εχω το multy language rom...
-
Μήνυμαπαιδια και εγω πηρα redmi note 3 pro με multy language rom, τι λετε να κανω;; εχω στείλει μηνυμα και μου το δεχτήκανε για unlock bootloader ολα ειναι έτοιμα...απλα τι μου προτείνεται να κανω να το αφήσω ετσι; (αν και ακουσα πολλα παράπονα) η να βαλω κατι αλλο;;
-
Μήνυμαπαιδια εγω εχω κανει account και έκανα και αίτηση και μου ειπανε σε 10 μερες περίπου, βρηκα εδω στην σελίδα ενα πρόγραμμα το MiFlashUnlock και οταν συνδέομαι δεν γράφει οτι εχει γινει η αίτηση, λεει Your Device Isn't supported by Mi account..
-
Μήνυμαχαχα σε ευχαριστω πολυ για την βοήθεια, θα σας ενοχλήσω ξανα σύντομα!!
-
Μήνυμαενταξει εκανα την αίτηση ολα καλα μεχρι τωρα..
-
Μήνυμαεγινε φιλε σε ευχαριστω, και εκει που λες έφτιαξα λογαριασμό, αλλα δεν ξερω πως κανω την αίτηση..