Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 45.
-
Εγκαταστάθηκε με επιτυχία σε rn2,δεν το δοκίμασα ακόμα. Αλλα το πρωτό πρόβλημα που παρατήρησα ειναι οτι δεν δουλεύει το led notification κατα την φόρτιση οπως και σε ολες τις ειδοποιήσεις,ουτε στη rom αλλα ούτε και στο recovery. Πριν ακριβώς από την αναβάθμιση δούλευε κανονικά,δοκίμασα wipe cache αλλά δεν εγινε κάτι. Υ.Γ:στις ρυθμισείς του led,οταν διαλέγεις το χρώμα ανάβει.
-
Καλημερα είχα την 8.1 greek stable και πέρασα την 8.2, αλλά παρατήρησα ότι στις κλήσεις είναι κάποια πράγματα στα αγγλικά όπου στην 8.1 δεν ήταν. m9uf4i.jpg
-
Καλημέρα και καλή χρόνια σε όλους.Εχω το Hermes με την ελληνική stable 7.2.3,αξίζει να κάνω αναβάθμιση 8.1 η να περιμένω;
-
Καλησπέρα,εκανα εγκατάσταση το asphalt 8 και το εκανα minimize γιατί έπρεπε να κατεβάσει κάτι αρχεία,και μετά από λίγο έκλεισε από μόνο του.Μου το έχει κάνει και σε άλλη εφαρμογή.Τι ακριβώς φταίει; Επίσης παρατήρησα ότι τις 4 τελευταίες επαφές που αποθήκευσα τι έχασε. Είμαι με stable 7.2.3. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από spyrossss: “Θέλω να επιστρέψω στην 7.2.3 ποια wipes,factory resets κτλ πρέπει να κανω για να είναι καθαρή; ” Αν μιλάς για wipes τότε πήγαινε με τα 3 που δημιουργούν το Factory Reset (Data - Dalvik Cache - Cache) και θα είσαι οκ. Αν μιλάς για Φλασάρισμα με MiFlash τότε υπάρχουν οδηγοί” Συγκεκριμένα είμαι στην 7.3.2 και θέλω να επιστρέψω στην 7.2.3 φλασαρωντας το την ρομ μέσω του recovery.Αλλα δεν θέλω να μείνει τίποτα από την προηγούμενη ρομ. Αυτά (Data - Dal…
-
Θέλω να επιστρέψω στην 7.2.3 ποια wipes,factory resets κτλ πρέπει να κανω για να είναι καθαρή; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Συγνώμη που άργησα να απαντήσω,αλλά δεν προλάβαινα. Λοιπόν στο θέμα μας τώρα, το backup το είχα κάνει όταν είχα την 7.2.3 όπου είχε το twrp 3.0.0 αν δεν κάνω λάθος,σήμερα πέρασα την 7.3.2 και το twrp έγινε 3.0.2 όπου και πήγα να κάνω το restore της 7.2.3 και δεν το εμφάνιζε. Δοκίμασα όλα αυτά που μου είπατε,και δεν το εμφάνιζε παρά μόνο στο file manager. Οπότε καταλήγω οτι το πρόβλημα είναι το backup είχε γίνει με twrp 3.0.0 και εγώ πήγα 3.0.2 να κάνω restore. Επίσης δοκίμασα να κάνω backup την …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από spyrossss: “Γιατί δεν μου βγάζει το backup που έχω κάνει; ” Μιλάς για Nandroid Backup? Γιατί αν είναι του MIUI δεν θα στο βγάζει εκεί που λες Διευκρίνισε λίγο τη λεπτομέρεια αυτή” Backup μέσω του recovery. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα,πέρασα την 7,3,2 μπαίνω στο recovery να κάνω restore ενα backup της 7,2,3 αλλα δεν μου το εμφανιζει. Επίσης στο recovery/advanced λείπει κάτι μετα το update της 7,3,2 ετσι ειναι;
-
Για το redmi note 2,ποτέ θα βγει το android marshmallow; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Παράθεση από spyrossss: “Θα χαθούν τα δεδομένα με αυτήν την διαδικασία; Επίσης πρόκειται να δημιουργηθούν προβλήματα που δεν ειχα μετά την διαδικασία; ” Οχι δεν πρόκειται να χάσεις δεδομένα. Επίσης θα καθαρίσουν οι δύο αυτές μνήμες και το κινητό σου θα πάρει μία φρεσκάδα” Το δοκίμασα αυτό,αλλά διαπίστωσα μία μικρή καθυστέρηση σε ότι ανοίγω σε αντίθεση με πριν. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θα χαθούν τα δεδομένα με αυτήν την διαδικασία; Επίσης πρόκειται να δημιουργηθούν προβλήματα που δεν ειχα μετά την διαδικασία; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk