Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 285.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
leontatos - - Recoveries
Μήνυμαεκανα φορματ και εβαλα την ρομ ..τωρα ειμαι παλι στο recovery,τι να κανψ??
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
leontatos - - Recoveries
Μήνυμαsos!!moliw perasa se redmi7 thn ellinikh xrtv και ενω εχω κανει format data κανει συνεχεια bootloop
-
φιλε σε ευχαριστω πολυ ολα πηγαν καλα!!ανοιξε σε λιγοτερο απο 7 λεπτα!!!να εισαι παντα καλα!!!
-
εχω κανει backup στην καρτα sd!!!απλα στην αρχη αφησα την επιλογη unmodified system partition!!!μηπως εκανα χαζομαρα που εκανα delete system πριν περασω την ρομ??αλλα εχω περασει πολλες ρομ και σε αλλες συσκευες με τον ιδιο τροπο!!
-
στο miui hellas recovery μπαινει βεβαια
-
τελικα εβαλα την 10.1.1.0 eu rom που βγηκε αλλα κανει συνεχεια bootloop!!!τι λαθος μπορει να εκανα???εκνα advanced wipe και το system!
-
καλησπερα σε ολους,εχω το redmi 5plus global version με εγκατεστημενη global stable 9.6.5.0 8.1 oreoκαι ξεκλειδωτο bootloader!!αν πω να περασω την ελληνικη stable που ειναι 7.1.2 λετε να το μπρικαρω???ευχαριστω
-
βεβαια σε αλλες συσκευες που ειχα ποτε δεν πετουσε το 10008 api στη προσθεση για mi unlock!!!λες με την κινεζικη developer να γινει???ας ελπισω,ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια,θα επανελθω μετα το flash!! =============== Νοε 27th 2017, 5:39pm =============== με το mi flash δεν ξεκιναει το φλασαρισμα καθως λεει cannot find flash all bat
-
καλησπερα στο φορουμ,εγω εχω το redmi note 5a prime global version αλλα δεν λεει με τιποτα να ξεκλειδωσει ο bootloader,εχει την global stable 8.5.2.0 και οποτε παω να προσθεσω στα developer options την συσκευη στο mi unlock status με πεταει 10008 api kai κατι κινεζικα,το ψαξα στο google και λεει οτι πρεπει να συνδεθω σε ενα κινεζικο σερβερ για να γινει η προσθεση συσκευης εχω κατεβασει ποσες εφαρμογες αλλα τιποτα!!!στο site για miunlock με προχωραει κανονικα να κατεβασω το tool mi unlock αλλα οτ…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
-
-
-
καλησπερα σε ολο το φορουμ,τελικα τη λυση απο την αδικαιολογητη καταναλωση απο android system kai android την βρηκα και πλεον εστρωσε σαν καινουργιο!!!αφου λοιπον περασα οτι ρομ υπηρχε το android system ετρεχε παντα πισω!!χτες βραδακι η μπαταρια επεσε μονο 1% σε αδρανεια 7ωρων το βραδυ!!φλασαρα λοιπον την miui9 global beta rom με miflashtool και επιλογη clean all,,και περιμενα να μπουταρει το κινητο,οταν ανοιξε δεν περασα τιποτα απο στοιχεια google,mi λογαριασμο και κατευθειαν το εκανα factory r…