Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 285.
-
προχωραει τωρα κατεβαζω μια νεα version unlock tool!!!την τρεχω αλλα λεει οτι το αρχειο ειναι κατεστραμμενο!!!οτι να ναι =============== Απρ 28th 2017, 3:41pm =============== φιλε γιωργο αποστολη εξετελεσθη!!ηθελε ξανα περασμα στην επιλογη ξεκλειδωμα συσκευης το λογαριασμο βεβαια πρωτη φορα μου συμβαινει μετα απο flash rom se redmi3,redmi3s,redmi note 3se,kai redmi4 prime!!!ευχαριστω πολυ για το χρονο σου!!!παμε τωρα για ελληνικη απαιχτη ρομ!!!!σε ευχαριστω και παλι!!!
-
λεει οτι δεν ταιριαζει ο λογαριασμος με αυτον της συσκευης ασχετως που ολα ειναι ιδια!!χρησιμοποιω τη 1.1.0371_1 εn!!λες να ξαναθελει αιτηση!!!εχω αφιρεσει απο δυο redmi 4 prime ηδη τον λογαριασμο και φαινεται μοναδικος στο redmi 4x!!εχω φλασαρει πολλες φορες και δεν ειχα προβλημα!!!βεβαια το τελευταιο ξεκλειδωμα στο redmi 4 prime to εκανα πρωταπριλια!!
-
καλησπερα σε ολο το φορουμ σημερα πηρα κι εγω απο ελληνικο καταστημα την global version redmii 4x με ευρωπαικο φορτιστη!!ειχα το redmi 4 prime πριν και ειχα αδεια ξεκλειδωματος!θα χρειαστει να ξανακανω αιτηση!!παραθετω και στιγμιοτυπο που φαινεται φυσιολογικη η ρομ!!!παντως με global stable λεει στο 50% το γνωστο γνωμικο couldnt verify device!!an kai εκανα κανονικα ευρεση συσκευης και συγχρονισμο στο mi account!!
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ,ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΟ redmi3 και το redmi3s και λιγο το redmi note 3 αλλα το redmi4 prime δεν παιζεται απο αποψη αυτονομιας και αποδοσης!!!μπραβο σε ολα τα παιδια του φορουμ για τη δουλεια που κανουν!!!xiaomi λεμε και κλαιμε,απο χαρα βεβαια!!παραθετω μια εικονα με χρηση της τελευταιας xrtv stable 8.2.1!!!καλο πασχα σε ολους με υγεια!!!
-
καλημερα σε ολους,κατοχος κι εγω απο σημερα tou redmi note 3 special edition,θελω να ξεκλειδωσω τον bootloader για να περασω την ελληνικη stable αλλα στο miunlock tool βγαζει οτι πρεπει να περασουν 30 μερες για να ξεκλειδωσω τη συσκευη μιας και πριν κανα δυο βδομαδες ξεκλειδωσα ενα redmi 4 prime!!υπαρχει καποιος τροπος να το παρακαμψω στελνοντας ξανα αιτημα η υπαρχει αλλος τροπος???εχω την global developer την τελευταια αλλα δεν φαινεται και τοσο καλη στην αυτονομια!!!ευχαριστω!!![quelle][/quell…
-
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ redmi4 prime,καταπληκτικο και γρηγορα το εχω κανενα τετραημερο μετα απο redmi3s inernational edition!!απλα οταν ακουμπαω το δακτυλικο αποτυπωμα ανοιγει η οθονη δεν ξεκλειδωνει βεβαια!!!,ειναι καποιο bug η συμβαινει σε αλλον???και δεν εχω ενεργοποιημενο βεβαια το δακτυλικο αποτυπωμα!!!