Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 76.
-
Παράθεση από makis1024: “Αφού πήρες μήνυμα για τις 72 ώρες, δεν είναι error , περιμένεις 72 ώρες και ξεκλειδώνεις , ότι ακριβώς λέει. Μην βάζεις China dev , ξεκλειδώνει και με Global stable. Καλά στο βγάζει , δεν μπορείς να πας από global stable σε China dev από τον updater. Δεν χρησιμοποίησες Plexvpn για να βάλεις στο mi unlock status το λογαριασμό σου; Μου φαίνεται παράξενο να μην διάβασες κάπου ότι οι 72 ώρες είναι πλέον καθεστώς για ξεκλείδωμα. ” Οχι είχα μια απουσία απ τα Xiaomi για λιγο κα…
-
Γεια σας αγορασα καινουργιο Mi Note 3 με έδκσοη: MIUI Global 9.1 | Stable 9.1.3.0(NCHMIEI) Καθώς προσπαθώ να κάνω unlock τον bootloader το Mi Unlock μου βγάζει ερρορ: After 72 hours of trying to unlock the device Έπειτα προσπαθώ να βάλω την china developer rom απ τον update μηπως κανει απο εκει unlock και μου βγαζει error: aMZ5UJd.png Τι να κανω; θελω να κανω setup το κινητο αλλα σκεφτομαι οτι μετα θα γινει παλι φορματ για να βαλω την xtrv
-
Παιδια εχω και γω θεμα εχω redmi 3 pro(ido) και μου βγαζει κατα την εγκατασταση: this package is for capricorn devices τι να κανω;
-
Εκανα update και ουτε three finger screenshots εχω ουτε το νεο keyboard
-
Random reboots
ΜήνυμαΠαιδια με clean flash της ρομ φτιάχτηκε πιθανώς να ήταν το flashαρισμα της νέας gtv πάνω στην προηγούμενη ή κάποιο .zip που φλασαρα και προκάλεσε πρόβλημα στο σύστημα
-
Random reboots
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από IloveAndroid111: “παίζει να είναι υπερθέρμανση ή κάτι τετοιο; ” Δεν αποκλείεται αλλά μόνο εσύ μπορείς να καταλάβεις αν κατά την διάρκεια που κάνει Reboot η συσκευή σου ζεματάει. ” Ωραια θα το κοιτάξω την επόμενη φορά..απλά δεν είναι ακριβώς reboot..εννοώ δεν κλείνει και ξανά ανοίγει, με πετάει κατευθείαν στην οθόνη boot και μου βγάζει τις ίδιες ειδοποιήσεις που είχα πριν ακόμα κ αν τις είχα διαβάσει(τις ειδοποιήσεις του Instagram τουλάχιστον)
-
Random reboots
ΜήνυμαΓεια σας μετά από αναβάθμιση σρην νεότερη gtv είχα κατι random reboots και μείωση απόδοσης μπαταρίας, έτσι γυρισα στην 6.6.30 όπου έχω πάλι random reboots Συνήθως (όχι πάντα) το πεθαίνω όταν φορτίζει το κινητό και το χρησιμοποιώ άλλες φορές έτσι στο άκυρο...παίζει να είναι υπερθέρμανση ή κάτι τετοιο;
-
Μετα Πο αναβάθμιση στην 6.8.4 παρατήρησα μείωση της απόδοσης της μπαταρίας
-
Γεια σας παιδια, λογω του οτι δεν με τρελενει το google keyboard και δεν μου αρεσει και το prediction του αποφασησα να παω καπου αλλου. Εψαξα διαφορα keyboards(.zip) αλλα σε ολα γινεται κανονικα η εγκατασταση του keyboard αλλα οταν το επιλεγω και μετα παταω πανω σε ενα TextField δεν ανοιγει καν ενω στις ρυθμισεις υπαρχει το keyboard αλλα ειτε δουλευουν κανονικα οι ρυθμισεις του ειτε κρασαρουν ακομα και αυτο: LG-G2 stock keyboard (working on all devices) - App - Xiaomi MIUI Official Forum που το …
-
Usb charger ac/dc 1000mA
Μήνυμανταξει παιδια πηρα τον 2Α ολα κομπλε!