Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-48 από 48.

• rom. Red mi note 2

ccaroukos - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

ένας φίλος μου πρότεινε να μπω στο en.miui.com --> downloads --> red mi note 2 --> downloads-->Stable ROM>Full ROM pack το κατέβασα χθες, το έκανα rename σε update.zip, το έβαλα χύμα στο κινητό, άνοιξα το κινητό με power + vol up επέλεξα whipe cache μετά whipe user data μετά update (update.zip)..... έτρεξε μέχρι το 40% και μετά σκάει μήνυμα: "system verification error" Μετά από αυτό το κινητό άνοιξε..... και μετά από πολύ ώρα..... ήρθαν κανήν κακώς οι μισές εφαρμογές.... με τις μισές ρυθμίσεις..…

• rom. Red mi note 2

Μήνυμα

"Εαν δεν χρειάζεσαι το root τότε βάλε stable και θα είσαι μια χαρά" Δεν ξέρω τι χρειάζομαι από roms & roots.... Ξέρω ότι δεν θέλω να κολάει, να βγάζει 100 Pop-ups τη μέρα.... Τι προτείνεις; Βλέπω 2 roms. Stable (ωραία ακούγεται!) και developers.

• rom. Red mi note 2

Μήνυμα

By the way, ουδέποτε μπορούσα να μπω στο mi account (settings, accounts, mi account). Μου βγάζει αυτό.

• rom. Red mi note 2

Μήνυμα

Αυτό που έστειλες, είναι για Develpoers rom. Πιστεύεις ότι είναι αυτό που χρειάζομαι, ως απλός χρήστης..... που αρκούμαι σε 5 εφαρμογές, και λιγοστή χρήση;

• rom. Red mi note 2

Μήνυμα

Υπάρχει κάπου service; Το έχω ένα χρόνο περίπου. ίσως και λιγότερο. Αγορά από ebay. Ευχαρίστως να σας ταλαιπωρήσω με ένα σορό ερωτήσεις..... αλλά δεν μου φαίνεται και τόσο ευγενικό

• rom. Red mi note 2

Μήνυμα

και πολλά ακόμη!

• rom. Red mi note 2

Μήνυμα

Καλημέρα, πώς βλέπω ποια ρομ έχω; Το κινητό μου τα έχει παίξει... thanks.

• Καλημέρα, εμένα στο calibration βγάζει value 109, και από κάτω κινέζικα. Τι σημαίνει το 109; Καλό ή κακό;