Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-28 από 28.

• Έχει κάποιος άλλος πρόβλημα στο Explorer με την νέα ROM? Έκανα reboot αλλά πάλι δεν ανοίγει.

• Antutu score από τα xiaomi

dompred - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Και το δικό μου Mi3 με perform επιλεγμένο

• Παράθεση από @l3x1k0: “Ετοιμάζομαι να το τσιμπήσω και εγώ από εβδομάδα μαζί με λουράκια σε διάφορα χρώματα που βρήκα στο tinydeal. Η xiaomi υπόσχεται 30 μέρες αυτονομία. Πρακτικά πως τα βλέπετε τα πράγματα στον τομέα αυτό; Με την επίσημη εφαρμογή δουλεύει η ειδοποίηση για εισερχόμενες κλήσεις;” Η official έχει μόνο ειδοποίηση για κλήσεις, αν θέλεις και παραπάνω ειδοποιήσεις βάζεις την πειραγμένη.

• Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από dompred: “Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από dompred: “Δοκίμασα με πολλά ακουστικά που σε λάπτοπ ακούγονται και τα δύο κανάλια και συμβαίνει το ίδιο, βγαίνει ήχος μόνο στο αριστερό κανάλι.” Κακό αυτό... αν μαλακά κουνήσεις δεξιά-αριστερά κουνήσεις το βύσμα των pistons ενω είναι μέσα στην υποδοχή??” Ναι, μόλις το δοκιμασα. Δεν άκουσα τη παραμικρή αλλαγή, το δεξί κανάλι είναι νεκρό. Να φλασαρω καμιά άλλη έκδοση να δω μήπως φτιάξει ή είναι θέμα hardware?” Κάνε α…

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από dompred: “Δοκίμασα με πολλά ακουστικά που σε λάπτοπ ακούγονται και τα δύο κανάλια και συμβαίνει το ίδιο, βγαίνει ήχος μόνο στο αριστερό κανάλι.” Κακό αυτό... αν μαλακά κουνήσεις δεξιά-αριστερά κουνήσεις το βύσμα των pistons ενω είναι μέσα στην υποδοχή??” Ναι, μόλις το δοκιμασα. Δεν άκουσα τη παραμικρή αλλαγή, το δεξί κανάλι είναι νεκρό. Να φλασαρω καμιά άλλη έκδοση να δω μήπως φτιάξει ή είναι θέμα hardware?

• Παιδιά εγώ έχω ένα πρόβλημα με τα pistons και το mi3. Σήμερα ήρθε το κινητό και του πέρασα την ελληνική 4.12.12, όλα πήγαν καλά και το κινητό πετάει. Πριν λίγο έβαλα να ακούσω μουσική και ενώ από το ηχείο του κινητού ακούγεται μια χαρά, από τα ακουστικά δεν έχω ήχο στο δεξί κανάλι. Δοκίμασα με πολλά ακουστικά που σε λάπτοπ ακούγονται και τα δύο κανάλια και συμβαίνει το ίδιο, βγαίνει ήχος μόνο στο αριστερό κανάλι. Είναι δυνατόν να έχει πρόβλημα το κινητό μου ή να φταίει η rom;

• Παράθεση από maddoctor: “Το miband είναι πολύ καλό. Το εχω 20 μέρεε όπως φαίνεται και δεν το έχω βγάλει από πάνω μου από την αρχή. Άλλες φορές φτάνω στον στόχο, άλλες είμαι κοντά. Μάλιστα του έχω βάλει μία πειραγμένη έκδοση από το αγγλικό miui, που με ειδοποιεί για πάρα πολλά άλλα πράγματα. Πάραυτα η μπαταρία όχι απλώς κρατάει, αλλά δεν έχει τελειωμό!” Για τι σε ειδοποιεί η έκδοση που έχεις; Από όσο έχω διαβάσει (περιμένω το δικό μου) σε ειδοποιεί για κλήσεις μόνο.

• Να τα χαρούν όποιοι τα κερδίσουν και από την επόμενη φορά και μεγαλύτερα δώρα.