Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 69.

• Redmi 3 Battery Drain

Pagio - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Ok το έκανα ευχαριστώ πολύ. Δεν γνώριζα ότι γίνεται και έτσι...

• Redmi 3 Battery Drain

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Από τα στατιστικά θα φύγει σιγά - σιγά... Αν θες να σταματήσει χωρίς να αλλάξεις ρομ απ εγκατέστησε το superSU. ” Δε μ αφήνει...

• Redmi 3 Battery Drain

Μήνυμα

Το θέμα είναι ότι το κινητό το αφήνω και σβήνει και το βάζω στη μπρίζα και το φορτιζω και το ξανανοίγω. Και πάλι μπατάρια τα ίδια Το shell το εμφάνισε τώρα που το συνεδεσα για να ανεβάσω φωτογραφίες. Αυτό που ξεφορτίζει η μπαταρία έχει γίνει χωρίς να το συνδέσω στον υπολογιστή. Να αλλάξω rom λες καλύτερα;

• Redmi 3 Battery Drain

Μήνυμα

Αυτά

• Redmi 3 Battery Drain

Μήνυμα

Τράβηξα και μία το battery

• Redmi 3 Battery Drain

Μήνυμα

Καλημέρα, Για να μην γράφω πολλα το τηλεφωνάκι το δουλεψα 3 μήνες. κάποια στιγμή ξαφνικά μετά από βραδυνή φόρτιση, βλέπω το μεσημέρι μπαταρια 15%. Νομιζα είχε γίνει λάθος. Το ξαναφορτίζω 5-6 ώρες, ξανα τα ίδια. Να μην τα πολυλογώ το τσεκάρω τώρα εδώ και μία εβδομάδα, το έχω πλέον σαν δευτερο τηλέφωνο, χωρίς καμμία χρήση και μόνο με το wi-fi ανοιχτό μέσα σε μια μέρα η μπαταρία πέφτει στο 40%!!!! Χωρίς τηλέφωνα χωρίς χρήση internet χωρίς τίποτα. Είναι κάποιο γνωστό πρόβλημα; Φοράει ελληνική rom το…

• Αλλαγή Από Windows σε Android

Pagio - - Mi-Pad 2 (Latte)

Μήνυμα

Καλημέρα, μου πουλάει ένας φιλος το δικό του. Επειδή με ενδιαφέρει, μπορώ από Windows που έχει να του περάσω Android; Η αλλαγή γίνεται κανονικά μεσω fastboot, όπως στον οδηγό που έχετε για την ελληνική rom; Ευχαριστώ!

• Redmi Note 3 Pro Cannot Verify Package

Pagio - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παρελαβα σημερα το Xiaomi Redmi Note 3 Pro και έχει περασμένη την 7.2.18.0 (LHOCNCL). Κατεβασα από εδώ MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum και τα 3 πακέτα και τα πέρασα για να περασω την dev και να ξεκλειδώσω το κινητό αλλά σε όλα μου βγάζει Cannot Verify Package. Ακολουθώ αυτόν Ξεκλείδωμα του Bootloader. τον οδηγό. Τι να κάνω; Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

• Παράθεση από lallasgr: “@Pagio εδώ είσαι: Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης της Ελληνικής GTV Rom από Stable->Stable και από Dev->Dev ” ευχαριστω πολύ!

• Παράθεση από lallasgr: “Ναι δεν χάνεις τίποτα. Έτσι και αλλιώς δεν υποστηρίζονται οι αυτόματες αναβαθμίσεις. Εσύ πρέπει να κατεβάζεις την ρομ και να την περνάς όπως είπες.υπαρχει και σχετικός οδηγός!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έχεις μήπως το link του οδηγού?

• Παιδιά έχω περασμένη την GTV 6.3.17 αλλά δν μ κατεβάζει ενημερώσεις. Αν κατεβάσω την τελευταια, την περάσω στο κινητο και πατησω αναβαθμιση θα το κάνει; δεν θα χασω δεδομένα ε; Κατεβάζω δλδ το [GTV-6.5.26] το περναω στη μνημη του κινητου και κανω αναβάθμιση; δν θελω να χασω δεδομενα ευχαριστώ

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από Pagio: “Ρωτάω ακόμα μια φορά: Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος πρόβλημα με τα Data στο κινητό; Όταν βάζω 3G - 4G δεν συνδέεται με τίποτα. Είναι θέμα rom ή θέμα ρυθμίσεων; να επικοινωνήσω με τη vodafone; Ευχαριστώ ” αν εχεις ηδη ενεργοποιημενη την υπηρεσια 4GΘα πας ρυθμισεις,διαχειριση sim, ονοματα σηκειου προσβασης..... Και θα επιλεξεις το internet.vodafone.gr ” To έχω ήδη κάνει αυτό από την πρώτη στιγμή. Καμμία άλλη ιδεά;

• Ρωτάω ακόμα μια φορά: Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος πρόβλημα με τα Data στο κινητό; Όταν βάζω 3G - 4G δεν συνδέεται με τίποτα. Είναι θέμα rom ή θέμα ρυθμίσεων; να επικοινωνήσω με τη vodafone; Ευχαριστώ

• Έχει και άλλος προβλήματα με σύνδεση στο 4G της Vodafone ή μονο εγώ;

• Παράθεση από flowin_through: “Πέρασα την ελληνική ρομ, επανεφερα και κάποιες εφαρμογές από backup, αλλά δε μου παίζει το τηλεχειριστήριο. Δεν ανοίγει καν και αν κάνω διαγραφή δεδομενων ανοίγει, αλλά μετά την επιβεβαίωση της συμφωνίας χρήσης κρασαρει πάλι μετά. Έκανα και wipe cache/art, τίποτα. Υπάρχει κάτι άλλο εκτός από εργοστασιακές; ” Και εμένα δεν μου ανοίγει καν αλλά δεν με πολυενοχλεί γτ δεν το χρησιμοποιώ. Πάντως αν δεις λίγο πιο πίσω κάποιος προτείνει μία άλλη εφαρμογή για χειριστήριο πο…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Εσείς θα γίνετε επιστήμονες στο τέλος. Με τόσες πολλές δοκιμές που κάνατε με διάφορους τρόπους, στο τέλος θα βγάλετε και δικό σας οδηγό. ” Η ανάγκη μας έκανε κύριε διαχειριστά μου....

• Παράθεση από flowin_through: “Μονο σε fastboot mode μπαινει και στην κατασταση με το καλωδιωμενο κινητο. Πώς φλασαρω ρομ τωρα; ” Αυτό που έπαθα και εγώ. Πέρασε την rom σε sd card και κάνε τη διαδικασία από το fastboot boot twrp_redmi3.img Θα σου φορτώσει το TWRP Και από εκεί κάνε εγκατάσταση τη rom από την sd card. Θα δουλέψει κανονικά. Αγνόησε το ότι μπορεί να μη τη βλέπει στο adb devices και προχώρα όπως σου είπα. Είναι πολύ καλό το ότι σου εμφανίζει το fastboot.

• Παράθεση από teodorzaf: “Παράθεση από Pagio: “Τέλος! Το έφτιαξα. Μη με ρωτήσετε πως γιατί ούτε ο ίδιος ξέρω αλλά το έφτιαξα. ” Παρακολουθώ το πρόβλημα σου από χθες και χαίρομαι που το έφτιαξες.Θα σε παρακαλούσα να γράψεις τα βήματα που έκανες και το επανέφερες, (όσα θυμάσαι), ίσως βοηθήσεις κάποιο που θα έχει το ίδιο πρόβλημα. ” Μόλις γινει καλά η συζυγος θα μαζέψω τις σκέψεις μου και θα το γράψω. Πάντως μάλλον ήταν κάτι απλό, αλλά ο συνδυασμός ασχετοσύνης +πανικού + έλλειψη χρόνου + πίεσης οδηγ…

• Τέλος! Το έφτιαξα. Μη με ρωτήσετε πως γιατί ούτε ο ίδιος ξέρω αλλά το έφτιαξα. Μόνο μια τελευταία ερώτηση: Πέρασα την Rom την ελληνική από την SD CARD. Σε περίπτωση που κάνω factory reset θα δουλέψει κανονικά ή πρέπει τωρα που άνοιξε το κινητό να την εγκαταστήσω από τον εσωτερικό χωρο ξανά? Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και συγνωμη αν σας έπρηξα

• Παράθεση από pechr: “Θαναση συγκρατήσου !!!! ” Είχαμε εξέλιξη. Μπαίνει fastboot με vol down + power αλλά δεν βλέπει τη συσκευή στο adb devices. Γράφει μόνο fastboot και μένει εκεί. Τι κάνω? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/12294/