Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-69 από 69.
-
Εγώ έχω τα εξής προβλήματα: α) Στα sms αρχεί πολύ να τα στείλει ή μένει στο sending για πάντα (Εφαρμογή go sms pro) β) Δεν εμφανίζει ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος (facebook, messenger, viber κλπ) γ) Δεν εμφανίζει το γνωστό κυκλάκι των συνομιλητών στο Messenger. δ) Για κάποιο λόγ αρκετές φορές ενω είναι ορισμένος ήχος κλήσης και είναι το κινητό στο δυνατό, δεν χτυπάει ενώ παιρνουν τηλέφωνο. Φτιάχνει με restart της συσκευής. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ!
-
Stock in Europe XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 3GB RAM MTK6795 2.0GHz Octa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλή επιτυχία.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Pagio: “Για να καταλάβω λίγο αυτό περί "στείλε μήνυμα και σε καμμιά 15αριά μέρες θα λάβεις κωδικό" είναι μάλλον για πλάκα ή trollαρισμα. Επειδή και εγώ είμαι νέος χρήστης Xiaomi Redmi 3 μπορείς να μου πεις τι ισχύει υπεύθυνα? ” Δεν υπάρχει πλάκα, ουτε τρολλάρισμα σε αυτό. Ειναι η διαδικασία που ακολουθεί η Xiaomi. Αν θέλεις να ξεκλειδώσεις την συσκευή θα πρέπει να ακολουθήσεις την διαδικασία της αίτησης ” Που στέλνω αίτηση?
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από Gk0ur0u: “Άμα ήξερα δεν θα ρώταγα.... ” Επειδή κατανοώ πως είσαι αγχωμένος και πως δεν το λες για αστείο, να σου πω πως όσοι πήραν κινητό redmi 3, redmi note 3, και όσοι έχουν πάρει τον τελευταίο καιρό γενικά κινητό ήταν σε όλους κλειδωμένο και τώρα βάζουν μια χαρά ρομ. Αρα μιλάμε για πάρα πολλούς users και ότι αυτό που διάβασες δεν ισχύει σε καμία περίπτωση ” Για να καταλάβω λίγο αυτό περί "στείλε μήνυμα και σε καμμιά 15αριά μέρες θα λάβεις κωδικό" είναι μά…