Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 77.
-
Καλησπέρα σας.. Νομίζω έχω κάνει την μεγαλύτερη πατάτα που μπορούσα να κάνω..Αγόρασα ένα mi note pro μεταχειρισμένο και δούλευε μία χαρά.. Σήμερα πείρα την απόφαση να αλλάξω rom..Όλα οκ,μέσω twrp και clear install..Έλα όμως που μου ζητάει activate acount,Εγώ δεν είχα φτιάξει ποτέ δικό μου mi acount σε αυτό το κινητό..Τώρα δεν μπορώ να βρω τον προηγούμενο ιδιοκτήτη μετά από ένα χρόνο.. Υπάρχει κάποια λύση σε αυτή την περίπτωση η το κρεμάω κορνίζα..??
-
New xiaomi
geonats - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑκόμα καλύτερα..Θα έχει στα πόδια του ότι χρειαστεί ..
-
New xiaomi
geonats - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΗ αλλιώς μπορείς να δεις και το redmi pro..
-
Redmi Pro
ΜήνυμαΛάθος topic..
-
Redmi Pro
ΜήνυμαΜήπως το πρόβλημα είναι ότι δοκιμάζει με sim της wind και δημιουργείται αυτό το πρόβλημα??
-
Ινδονησία και Ινδία μαζί να ψηφίζανε πάλι δεν μας φτάνουν...
-
geonats2,3η ψήφος και ανεβαίνουμε δυνατά...
-
1681..geonats 2...2η ψήφος..Καλή χρονιά σε όλους..
-
1413 votes....geonats2..
-
Ελήφθη....
-
Απ: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Τις περισσότερες φορές δεν έχει εφαρμογή στην πράξη αυτός ο οδηγός Χρήστο. Όποιος τα καταφέρει με την πρώτη, πιάνει στο καπάκι κ το Τζακ ποτ στο Τζόκερ!! Τα χουν δυσκολέψει τα πράματα τα τα Κινέζικα... Εγώ να φανταστείς, χθες δεν καταφερα τίποτα ούτε μέσω updater ούτε μέσω sp flashtools σε ένα redmi Pro κ ξεκλείδωσα τον Bootloader με Unofficial έκδοση (Οχ Οχ Οχ Οχ ακούει ο @takisfrag ???) !!!” Λίγα λόγια για τον μάστορα... Υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία....