Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.
-
Παιδια με εγκατασταση της ROM 8 stable το REDMI 3 πάει αρκετα καλύτερα σε τηλεφωνικο σημα εντός πόλης, αλλα εχω λίγο θεμα στις εκτος πόλης μετακινησεις με το σήμα...Επειδή σκεφτομαι να κανω μια τελευταια προσπαθεια -πριν αλλαξω εταιρεια (η Vickmall μου προτείνει να φύγω απο WIND που δουλεύει με 2G σε Vodafone - Cosmote) εχει κανεις ίδεα πως μπορω να εγκαταστήσω και τι χρειαζεται απο τον παλιό pc που εχω στο γραφείο να περασω την Official Developer ROM που κατεβαζω απο εδώ........ en.miui.com/dow…
-
Παιδιά καλησπερα, θελω να σας αναφέρω ότι μετα απο υποδείξεις φίλων απο εδω και παρεμβασεις ορισμένων Το τηλεφωνο μου δουλευει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ με τα "μαγικα " που του έκανε ο φίλταττος spideman3 κανονικα σε ολη την πόλη!!! Το δοκιμαζω απο το μεσημερι που βγηκα εξω και φαινεται οτι εχει παντου σημα!!! Το δουλευω σε 2G μετα απο υποδειξη σου και δεν φαινεται να εχει προβλημα μεχρι τωβρα με την 8 Stable που ανέβηκε!!!! Θέλω να σας ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ Δημοσίως για το ενδιαφερον και ειδικότερα τον παραπάνω…
-
Παιδια καλησπερα, σε 6μηνων XIAOMI RED MI 3 εχω σημα κινητης (WIND) σε ελαχιστα σημεια μεσα στην πόλη. ΒΑζω την καρτα σε αλλο παλιοτερο μοντελο (ZTE)και βλεπω σημα καμπανα η WIND. Δυσκολευομαι να παρω τηλεφωνο και ειναι κατα την διαρκεια της ημερας τις περισσοτερες φορες εκτος σηματος.... Τα φώτα σας σας παρακαλω.. Ολοι μου λενε να αλλαξω ΡΟΜ? Πως θα το κανω αυτο? Εχω αλλαξει ήδη SIM απο το καταστημα και δοκιμασα να την βαλω σε αλλη υποδοχη με κανενα αποτελεσμα. Επισης αλλαξα δικτυο σε 2G - 3 G …