Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 62.
-
Πριν λίγο καιρό παρατήρησα τις βραδυνές κυρίως ώρες, ότι από τη μια πλευρά του κινητού αχνοφαίνονταν τα κλιπς της οθόνης και της πλάτης. Σιγά σιγά άρχισαν να ανοίγουν και τα υπόλοιπα της ίδιας πλευράς και μετά πέρασε και στην άλλη πλευρά. Αρχικά όταν τα πατούσα κούμπωναν αλλά στη συνέχεια περίμεναν και αυτά ανοιχτά. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα, ήταν μπαταρία. Το ανοίγω τη βλέπω όλα καλά. Για να είμαι 100% σίγουρος παραγγέλνω άλλη την τοποθετώ αλλά πάλι τα ίδια. Και ρωτώ, έχει παρουσιαστεί σε άλ…
-
Επιβεβαιώνω και γω ότι υπάρχει καλύτερη διαχείριση μνήμης με τη rom των παιδιών, καθώς αυτή τη περίοδο είμαι με Global Stable και βλέπω διάφορα. Ένας ανασταλτικός παράγοντας για πολλούς είναι η OTA update, που βλέπω σιγά σιγά να οδηγηται σε λύση
-
Γεια χαρα, απο τοτε που εβαλα την παραπανω ROM δεν μπορω να μπω στην εφαρμογη Revolut. Στην προηγουμενη 8.0 χωρις να πειραξω δικαιωματα στη συσκευη επαιζε κανινικα. τωρα παρολο που εδωσα οτι βρηκα αρνητε edit εκανα εκνεου install το app και ολα καλα
-
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Bell - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “ Υ.Γ: ΤΟ TWRT τι είναι; Μήπως εννοείς το miflash; ” Έχεις δίκιο, διορθώθηκε
-
Bell - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλημέρα στην παρέα, μετά από επιτυχημένο ξεμπρικαρισμα του xiaomi μου, με την καθοριστική βοήθεια του George Kaggelaris και του NasDriver τους οποίους θέλω να ευχαριστήσω και μέσα από αυτό εδώ το νήμα, θα παραθέσω εν συντομία τα βήματα που με οδήγησαν στο ξεμπρικάρισμα. 1. Αφού λοιπόν έφτιαξα ειδικό καλώδιο usb 2 για την περίσταση 2. Έχουμε το miflash στο pc μας, στη δικιά μου περίπτωση δεν λειτούργησε το miflash beta αλλά το miflash που δίνεται μέσα από αυτό το φόρουμ. 3. Στην πρώτη προσπάθεια…
-
Bell - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμαδεν εκανε τπτ τετοιο
-
Bell - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΜολις ολοκληρωσα επιτυχως το flashing του μπρικαρισμενου xiaomi. τωρα restart το κιν?
-
Bell - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμακαλημερα στη παρεα, σορρυ παιδια αλλα με οικογενεια και δουλεια δεν υπαρχει κ πολυς χρονος για pc. εχω ετοιμασει το καλωδιο και ειναι τεσταρισμενο
-
Bell - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΔυστυχως τπτ δεν αλλαζει σε 9008, μου ειπαν οτι χρειαζεται deep flash cable
-
Bell - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠλεον δεν μπορω να εμφανισω απο το παραθυρο τπτ γτ δεν αναγνωριζει τη συσκευη, στη συνεχεια το εβαλα στο C τον φακελο kenzo, παλι ομως τπτ
-
Bell - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυματο εχω γυρίσει σε edl Mode με τη βοηθεια συμφορουμιτη πηγα να φορτωσω τη flash και μου εμφανισε την παρακατω εικονα στη συνεχεια πηγα να κανω "flash all" και εβγαλε μηνυμα catastrophic failure. εκ τοτε το miflash δεν βλεπει τη συσκευη
-
Bell - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυματιποτα απολυτως, το λάμπακι της φορτισης αναβει οταν συνδεω φορτιστη
-
Bell - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμαδεν εχει μπρικαρει το τηλεφωνο μου?
-
Bell - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΤζιφος, πηγα να περασω την 8.5 stable στο redmi note 3 pro και το μπρικαρα. ειχα την 8.0 ελληνικη 1. Στο TWRT εκανα αρχικα wipe την dalvik cache 2. μετα εκανα την cache 3.αντι να γυρισω πισω για install πηγα για reboot 4.κοβω το reboot και προσπαθω για install 5.φαινεται να κανει καποια εγκατασταση 6.παταω reboot 7.μαυρη οθονη 8. μετα ηρθα σε αυτη τη σελιδα για fast boot αλλα παλι μαυρη οθονη υποψιν οτι στα βηματα με το wipe και install μου εγραφε καπου unmount Καποια ιδεα ??ευχαριστω
-
Καλησπερα στην παρεα, θελω να κανω το εξης σεναριο με το smart home αφου οπλισω το συναγερμο (gateway)->ανιχνευσει κινηση->στειλε ειδοποιηση στο κινητο->ανοιξε τα led του gateway->χτυπα τον προκαθορισμενο ηχο Το σημαντικο για το παραπανω που δεν μπορω να καταλαβω ειναι το πρωτο κομματι"αφου οπλισει ο συναγερμος να γινει το σεναριο" Απο το δευτερο κομματι και μετα το εχω τρεξει το σεναριο
-
Xiaomi mijia dvr camera
Bell - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΠαράθεση: “ Καλησπέρα. Έχει κανείς γνώση για την εν λόγω κάμερα; Αξίζει έναντι της yi ;”