Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 62.
-
Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8
Bell - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμαγια στειλε αυτην που εχεις
-
Bell - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμαοχι ούτε αυτό. Δοκιμασες την εφαρμογή και σου τρέχει κανονικά;
-
Bell - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυματο έκανα και αυτό
-
Bell - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΤα είδα ξανά. Τπτ πάλι
-
Bell - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμαναι ακριβώς
-
Bell - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμακαλημερα και από μένα. Τα έκανα όλα όσα λέει αλλά τπτ. Στην οθόνη κλειδώματος φαίνεται μόνο στην επάνω μπάρα το εικονίδιο της εφαρμογής και όχι στο μέσω της οθόνης
-
Ερώτηση. Εχω κατεβάσει την εφαρμογή memo reminder, αλλά δεν μπορώ να την κάνω να τρέχει στο lock screen. Πως μπορώ να ενεργοποιησω αυτήν την δυνατότητα; Έχω redmi note 3 pro και την παρούσα rom.
-
ωραια κομπλε να σαι καλα
-
ναι με συγχγωρεις, βαζω μονο το zip αρχειο του supersu και στη συνεχεια αυτα που εγραψα?
-
Ωραια λοιπον, εχω κατεβασμενη τη ρομ στο pc. Τη βαζω στο κινητο και απο το twrp εγκαθιστω το zip του super user?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Bell: “Μπορεί κάποιος να μου πει πως ρουταρω αυτή τη ρομ σε redmi nite 3 pro; ” Κάνεις flash το παρακάτω zip από το TWRP και είσαι οκ... => SuperSU-v2.78.zip ” Εδω ομως λεει Όταν τελειώσει το Flash, κάνουμε Reboot στο System. Στην ερώτηση για εγκατάσταση το Super user επιλέγουμε DO NOT INSTALL
-
Μπορεί κάποιος να μου πει πως ρουταρω αυτή τη ρομ σε redmi nite 3 pro;
-
ευχαριστω τον geoanto555, παρατηρησα οτι πλεον δεν καταγραφει βιντεο 4κ, ισχυει σε ολους? Επισης με το SU τι κανουμε?κατεβαζουμε κανονικα απο play store?
-
Καλησπερα στην παρεα. Εχω την παρακατω developer rom. Υπαρχει καποιο λινκ οδηγος για το πως να βαλω την παρουσα stable 8?
-
Παιδιά μία ερώτηση. Έχω την εν λόγω ρομ και έχω πρόβλημα με την ώρα του καιρού στην αρχική οθόνη. Δεν ανανεώνεται. Έχω δοκιμάσει από το app "ασφάλεια" να κάνω κάποιες ρυθμίσεις αλλά πάλι τπτ. Κινητό redmi note 3 pro
-
Να σαι και πάλι καλά geoanto555
-
Καλημέρα έχω το note 3 pro και πέρασα την 6.8.4(MIUI8), προσπαθώ να αλλάξω την ρυθμίσεις->γραμμή κατάστασης->οργάνωση διακοπτών και φαίνεται να μην ανταποκρίνονται οι διακόπτες στο άγγιγμα του δακτύλου ώστε να αλλάξει η διάταξη κατά το δοκούν. Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα ή δεν κάνω εγώ κάτι σωστά;
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Bell - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΟκ το ξεκλειδωσα και τωρα προχωραω στο κατεβασμα της xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_V8_GTV-6.8.4, ευχαριστω