Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-30 από 30.
-
RE:
dosis77 - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από alvin1983: “Δεν το ανανοίγεις το αρχείο. Οπως είναι το βάζεις στον φάκελο Gcam στο κινητό σου. Αν δεν υπάρχει ο φάκελος ανοίγεις τη κάμερα, πας κάτω κάτω και πατάς Save settings. Δίνεις ενα όνομα οτι ναναι και πατάς save. Παίρνεις το αρχείο που κατέβασες (που τελειώνει σε .xml) και το βαζεις στον φάκελο Gcam, config. Και μετά κάνεις αυτό που γράφει ο Μήτσος απο πάνω.” Ευχαριστώ τα πέρασα αδελφέ κάνουν δουλειά και τα δύο ✌️ Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και pie 9 mi8 επίσης μια χαρά αφαίρεση... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστώ Γιώργο να είσαι καλά Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με εργοστάσιακες ρυθμίσεις δεν επανέρχονται; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ούτε εγώ το έχω θα ψάξουμε Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και mi drop έφυγε όλα κομπλέ Γιώργο. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ κάνενα πρόβλημα τα ξήλωσα σχεδόν όλα εκτός από Chrome και fhoto gallery σε mi mix 2.ολα δουλεύουν καλά Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ωραίος Γιώργο πολύ καλό εργαλείο ευχαριστούμε. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από stergiost3: “Από viber θέλω να στείλω μια εικόνα σε email και μου κρασαρει. Εχει άλλος τέτοιο πρόβλημα? Είμαι με stable 9.5.4.0” Φίλε και σε εμένα το κάνει Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk