Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-32 από 32.
-
και εγω σημερα την περασα.Ελπιζω να πανε ολα καλα.
-
Καλησπερα στο thrend.Περασα την τελευταια GTV - 6.6.23 στο mi4c και δεν ξερω πως να αλλαξω τον ηχο κλησης στην δευτερη sim.Δεν ξερω πως να το κανω.Μεχρι προσφατα ειχα περασμενη stable και αλλαζα και στις 2 sim τον ηχο.Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.
-
Mi 4c
gkpapad - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΚαι δεν μου λες.Αν θελω να βαλω την Ελληνικη πως θα τα καταφερω;
-
Mi 4c
ΜήνυμαΚαταρχας καλησπερα Μιχαλη.Εχω βαλει την xiaomi-miui-hellas-5.1_libra_Stable-V7.1.4.0 και θελω να περασω την τελευταια την V7.1.6.0.Πες μου με ποια μεθοδο πρεπει να φλασαρω την ρομ.
-
Mi 4c
ΜήνυμαΚαλο απογευμα στο φορουμ.Ενω εμπαινα κανονικα σε recovery mode απο την αρχη που ειχα το κινητο,απο προχθες δεν μπορω να μπω με τον οδηγο που υπαρχει στο νημα,για το κινητο μας. Flash την Ελληνική ROM στο Mi-4Cαποκλειστικα για το mi4c. Μηπως πρεπει να βαλω usb drivers και αν ναι που θα τους βρω;
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από gkpapad: “Καλημερα περασα την ρομ,αλλα πηγαινοντας να αλλαξω wallpaper δεν με αφηνει.Βγαινει μηνυμα η αρχικη εικονα δεν ειναι πολυ μεγαλη.Αυτο συμβαινει με ολα τα wallpaper. ” Αυτό το δοκίμασες από το Άλμπουμ ή από τις ρυθμίσεις? ” Και απο τα δυο εχω θεμα.Δεν μπορω να αλλαξω wallpaper
-
Καλημερα περασα την ρομ,αλλα πηγαινοντας να αλλαξω wallpaper δεν με αφηνει.Βγαινει μηνυμα η αρχικη εικονα δεν ειναι πολυ μεγαλη.Αυτο συμβαινει με ολα τα wallpaper.
-
Mi 4c
Μήνυματελικα ξαναπερασα παλι την ρομ και ησυχασα.
-
Mi 4c
ΜήνυμαΚαλημερα στο threand.Περασα την τελευταια ρομ xiaomi-miui-hellas-5.1_libra_GTV-6.1.14 και εχω προβλημα σε δυο φακελους απο τους 4 φακελους που εχω βαλει τα προγραμματα και δεν εχω ευκολη προσβαση σε αυτα.Μπορει καποιος να βοηθησει;
-
χΡΟΝΙΑ πΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ.