Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-38 από 38.

• Παράθεση από hurin: “Παράθεση από geotzia: “Παράθεση από hurin: “Μια βδομάδα χρήσης και έχω πάθει πλάκα. Τι οθονάρα είναι αυτή! Χαίρεσαι να το ανοίγεις! Μερικά θεματάκια που έχω. 1. Δεν κάνει αυτόματα pairing με το bt. Είναι πολύ σπαστικό. 2. Το gsam χάνει συνέχεια τα stats. 3. Μερικές εφαρμογές δεν βλέπουν την sd, π.χ. websharing. Μια βοήθεια σε αυτά? ” Στο 1ο επειδή έχω ασχοληθεί λίγο τι εννοείς; -Δεν κάνει αυτόματα pairing με το bt-Στο 2ο είχα και εγώ το ίδιο θέμα και δεν κατάφερα κάτι.. ” Πα…

• Παράθεση από geotzia: “Kοίτα μήπως κάνεις δουλεια με auto bluetooth εφαρμογές από το market.. ” Υπάρχει περίπτωση να κλείνει το σύστημα εφαρμογές από μόνο του, π.χ. poweramp, gsam, betterbatterystats?

• Παράθεση από geotzia: “Παράθεση από hurin: “Μια βδομάδα χρήσης και έχω πάθει πλάκα. Τι οθονάρα είναι αυτή! Χαίρεσαι να το ανοίγεις! Μερικά θεματάκια που έχω. 1. Δεν κάνει αυτόματα pairing με το bt. Είναι πολύ σπαστικό. 2. Το gsam χάνει συνέχεια τα stats. 3. Μερικές εφαρμογές δεν βλέπουν την sd, π.χ. websharing. Μια βοήθεια σε αυτά? ” Στο 1ο επειδή έχω ασχοληθεί λίγο τι εννοείς; -Δεν κάνει αυτόματα pairing με το bt-Στο 2ο είχα και εγώ το ίδιο θέμα και δεν κατάφερα κάτι.. ” Παράθεση από Alex_MLT: …

• Παράθεση από demakhs: “ποιο το miui version μέσα από το about phone στα settings?? ” Η τελευταία ελληνική, MIUI 8.2 by xiaomi-miui.gr XTRVbeta1-7.1.19/Beta

• Μια βδομάδα χρήσης και έχω πάθει πλάκα. Τι οθονάρα είναι αυτή! Χαίρεσαι να το ανοίγεις! Μερικά θεματάκια που έχω. 1. Δεν κάνει αυτόματα pairing με το bt. Είναι πολύ σπαστικό. 2. Το gsam χάνει συνέχεια τα stats. 3. Μερικές εφαρμογές δεν βλέπουν την sd, π.χ. websharing. Μια βοήθεια σε αυτά?

• Bootloop Redmi pro [SOLVED]

hurin - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Βρε στο γράφω...."και θα ξανα περάσεις την ρομ μέσα.." Την έχει σβήσει. ” Χίλια ευχαριστώ! Τώρα πια έχω κινητό!

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Θα μπεις σε twrp και θα κάνεις wipe- format data-yes back back reboot recovery mount - enable mtp αν δεν είναι και θα ξανα περάσεις την ρομ μέσα.. Μετά από αυτα θα κάνεις κανονικά την διαδικασία wipe & install ” Τώρα δείχνει κανονικά χωρητικότητα, αλλά δεν φαίνεται πουθενά το .zip της rom.

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Λογικά 2-3 κάνει.. ” Ήρθε το μήνυμα αργά χθες το βράδυ και το ξεκλείδωσα. Του πέρασα την twrp3.0.2_by_mic_omega μέσω ADB. Τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν πήγα να περάσω την xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_V8_XTRVbeta1_7.1.12 μέσω twrp. Καταρχήν μου έβγαζε error στα wipes (dalvik/cache/data), ότι δεν ήταν mounted. Κάνω ότι λέει εδώ Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method) αλλά συνέχιζε να βγάζει error. Όταν έψαξα στον file explorer του twrp δεν…

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Όχι... δεν μπορείς.. Θα ξεκλειδώσεις και μετά.. Βασικά κάνε έναν έλεγχο bootloader. ” Δυστυχώς είναι κλειδωμένος. Παίρνει πολλές μέρες για να μου στείλουν sms?

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Τι επαναφορά ιμει βρε... έχασες ιμει? Γιατί δεν το λες? ” Έγραψα ότι έβγαζε invalid device id, αλλά τώρα είναι εντάξει. Στη φάση που είναι τώρα το κινητό, δεν έχει playstore και έχει κινεζιές μέσα. Μπορώ με κλειδωμένο bootloader να περάσω την ελληνική?

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Αν βρεις 6.10.... ” Δεν έχω καταφέρει να βρω. Βρήκα αυτή τη λύση για επαναφορά ΙΜΕΙ IMEI & MEID Repair for Redmi Note 4 & Redmi Pro - Redmi Note 4 - Xiaomi MIUI Official Forum και δουλεύει. Να περιμένω να έρθει μήνυμα να ξεκλειδώσει ο bootloader, ή μπορώ να κάνω κάτι τώρα για να περάσω ελληνική rom?

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Ποια ρομ εβαλες; Ποιο παλιά έπρεπε λογικά.. Δοκίμασε καμία επανεκκίνηση. ” Του έκανα 3 επανεκκινήσεις, αλλά τίποτα. Του έχω περάσει την omega_images_7.1.12_20170111.0000.00_6.0_cn_0494697793, ποιά να του βάλω?

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “sendspace.com/file/3uvvlxΝαι το ξέρω αυτό το θέμα.. Βαλε αυτό το αρχείο cust μεσα ” Ωραία, το έβαλα και ξεκίνησε. Μου βγάζει όμως Can't get valid device ID Invalid Device ID: Device ID must be a valid IMEI or MAC address. Without device ID, some Mi Account and Mi Cloud features won't be available.

Μήνυμα

Το φόρμαρα μέσα από το sp flash tool και μετά ξανά download. Ξεκίνησε να περνάει αλλά έκοψε με μήνυμα BROM ERROR : STATUS_SEC_IMG_TOO_LARGE(0xC0020005). =============== Ιαν 13th 2017, 11:49am =============== Απενεργοποιώντας το cust, η διαδικασία ολοκληρώνεται κανονικά. Όμως δεν ξεκινά το τηλέφωνο!

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Μπες στην υπογραφη μου, θα βρεις οδηγό με sp flash tool για το κινητό σου. ” Βγάζει την κόκκινη μπάρα και μετά μνμ PMT changed for the ROM; it must be downloaded

Μήνυμα

Έχω κατεβάσει αυτήν από τον οδηγό (miui_HMPro_7.1.5_a5c5d93724_6.0.zip) η οποία δεν περνιέται με τίποτα μέσα από τον updater.

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Μία φώτο από το about phone της συσκευής σου θα βοηθούσε πολύ... @geoanto555, μην το πεις...καραμπινατη unofficial rom είναι...το ξέρω ” Με συγχωρείς για την αναμονή, το κινητό bootάρει όποτε του καπνίσει. Στην πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω φώτο! =============== Ιαν 13th 2017, 10:20am =============== Dropbox - 2017-01-13 10.19.09.jpg

Μήνυμα

Καλημέρα! Πρώτο ποστ, δυστυχώς με πρόβλημα. Παρέλαβα χθες το κινητό από Banggood και κάνει συνεχώς bootloop. Άλλες φορές απλά κολλάει στην εκκίνηση. Κάποιες φορές κατάφερε και φόρτωσε το λειτουργικό, αλλά μετά από κάποιο (ακανόνιστο) διάστημα κάνει επανεκκίνηση. Από το οδηγό διαπίστωσα ότι είναι με κλειδωμένο bootloader, έκανα αίτηση ξεκλειδώματος και περιμένω. Η rom που φοράει είναι η MIUI Global 8.0 Stable LXKCNMA. Μια βοήθεια?