Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από geotzia: “Καλημέρα καλημέρα!!! Ο καιρός ιδανικός.... Ξαμολιόμαστε στί παραλίες!! Να χαρούν και άλλοι τις κορμάρες μας. ” Τις Κυριακές είναι κάτουρα, γι αυτό εγώ απέχω τας Κυριακάς!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέραααα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα αλάνια
-
Παράθεση από makis1024: “6.6 ώρες sot θα σου βγάλει η μπαταρία με αυτή την πρόοδο, δεν το λες και τρελό πρόβλημα για κινητό δύο ετών. ” Μια χαρά sot είναι. Τι να πούνε και οι κάτοχοι του mi5S με 2-3 ώρες sot;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα αλάνια
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “@sso meizu 16. Μετά τα τερτιπια της xiaomi . Αν και θα κάνω την ντρίπλα και θα πω mi mix2s από infoguest Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk ” Συμφωνώ....Όχι με την ντρίπλα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΒασίλη ποιο από τα δύο προτείνεις; Meizu 16 Xiaomi mi 8
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤhree birds were sitting sadf.jpg
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Νομίζω για αυτοκίνητα συμφέρει πιο καλά η γέφυρα, δεν ξέρω πως είναι οι τιμές στους σκυλοπνιχτες” Η τιμή είναι υπερδιπλάσια. 13,30 έναντι 6,50. Εγώ όταν δεν βιάζομαι ιδιαίτερα πάω με το καραβάκι. Έχει κάθε 15 λεπτά. Και15 λεπτά η διαδρομή. Οπότε συνολικά πες 30 λεπτά το πολύ. Ένα διάλειμμα και για τον οδηγό και για το αυτοκίνητο. Στάλθηκε από το MI 8 Sultan Edition μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Ειναι ασυμαζευτα τα Φ που μου χεις σουρει Σωκρατηηηηηη, πως να τα μαζέψω βρε!!!! ” Το θέμα είναι ότι μπερδεύεις πολύ εύκολα το Φ με το Π Οπότε είναι προτιμότερο να μείνουμε Φίλοι (μακριά κι αγαπημένα)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από ANDREAS54: “Σωκράτη αν κατάλαβα καλά από Ρίο - Αντίρριο με Ferry boat αλλά στο γυρισμό από πάνω. Επειδή δεν έχω πάει ακόμα είναι πιο φτηνό το Ferry; ” Έτσι ακριβώς... Ε ναι υπάρχει διαφορά....13,30/6,50
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “... κ του μαζούτ (στον εγκέφαλο) Μάκη... ” Κρίνεις εξ ιδίων (ως συνήθως).... (Hidden Content) Καλημέραααα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαMeizu 16 with Snapdragon 845 SoC scores 291,866 in benchmark test - Gizmochina
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Είπαμε ο Μήτσος δεν θα αγοράσει συσκευή θα του την χαρίσει κάποιος καλός χριστιανός την επόμενη συσκευή. Δεν ξέρω αν έχει κάποια προτίμηση.... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εννοείς ότι όταν πάρω το 16 θα πρέπει να του χαρίσω το 6;;;;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕμ αυτό Σε λέω....Μάντεψε
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜήτσο μάντεψε σε ποιο αναφέρεται!!! (Hidden Content)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα Αλάνια
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα Λεβέντες/Ρεμάλια!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα λεβέντες