Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “μ΄ έχει στοιχειώσει αυτο το mi note 3. το gearbest, είχε 4 κομμάτια σιμπλιδάκ στα 280...το λες και πρόκληση!! ” Δεν σ' αρεσε στα 225€ όταν σου το σφυρίξαμε!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαSmall Edition.... Shit Edition..... Skata Edition.... Why not Special Edition?
-
Magic WormHole
Μήνυμα@demakhs forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/55219/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/55220/
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Το mi 8 se, που χει δύο κατοστάρικα κ κάτι, τι ακριβώς είναι? ” Shit Edition Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας!!!
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα αλάνια.... Άντε και σε μια εβδομάδα θα ξανάρθει η Δευτέρα. Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρα δεν είπες!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Χαχα Καλημέρα Γιάννη Μάκη Τάκη Σούλα.... Καλά του λες του Μήτσου ρίξε του κ άλλες Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Καλησπέρα είπαμε; Καλό μήνα είπαμε; Καλή Ανάσταση (γενικότερα) είπαμε; Ευτυχισμένος ο Καινούργιος Πάσχας είπαμε; Παράθεση από Alex_MLT: “Kαλημέρα και καλό μήνα και με ένα καλό κινητο σε όσους δεν έχουν πάρει ακόμα.. Παράθεση από demakhs: “σκωτια κάθε μέρα? ” Ορίστε επιτέλους απόδειξη ότι είναι ΣΚΩΤΣΕΖΟΣ. Δεν πληρώνει ούτε για ιντερνετ, χρησιμοποι…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από vrs5: “Καλημέρα, καλό μήνα καλοί μου άνθρωποι ” Καλέ μου Άνθρωπεεεε.... Καλημέρα, Καλό μήνα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜήπως προσβάλεις τους Γ@Φ@ο@ς;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔηλαδή πιστεύεις ότι έτσι θα κάνει πίσω η υπερηφάνεια;;;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Δώσε και κατιτίς βρε καρμιρη στον άνθρωπο, μόνο με τα μεταφορικά θα την βγάλεις; Να πιει και ένα φρεντο στον δρόμο προς το ταχυδρομείο.. ” Φοβάμαι ότι, επειδή είναι πολύ υπερήφανος, δεν θα το δεχθεί και θα πληγωθεί βαθύτατα
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Δωρεάν[/b]; :D” Εννοείται... Και τα μεταφορικά δικά μου!!! Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “@demakhs Μήτσο, περίμενε μην πάρεις ακόμα κινητό, έρχεται το καλύτερο.. Πάρε αυτό Μήτσο, μπορεί να πάρεις και διαζύγιο αλλά θα έχεις κινητάρα, έτσι; ” Αλεξ μήπως να του δώσω το meizuδάκι μου, όταν παραλάβω το mi mote 3; (Hidden Content)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από geotzia: “Καλημέρα Μήτσο Ειρήνη Μανώλη Τάσο Μάκη Σάκη Γιώργο δάσκαλε Καλημέρα Καλημέρα ” Ώπααααα......Κάνουμε διακρίσεις;;;
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα ρεμάλια Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk