Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

sso - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλημέραααα....Καλή Ανάσταση!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Alex_MLT: “...χτυπάω ένα meizu και θα ησυχάσω. :P ” Καλώς όρισες!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ευκαιρίααααααααααααα MEIZU Pro 6 Plus Global Version 4G Phablet - $693.39 Free Shipping|GearBest.com

• Magic WormHole

Μήνυμα

Λουκέτο η xiaomi;;;Μήν περιμένετε 15 μέρες για να ξεκλειδώσετε!!! youtu.be/ujZiYaYPCag

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα xiaomόπληκτα τζιμάνια

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “ ” Ε όχι, δεν λέει έτσι για όποιον θέλει να ξεκλειδώσει. Να στήσεις το κινητό, να περιμένεις 15 μέρες για ξεκλείδωμα και να σου σβήσει και τα δεδομένα!!! youtu.be/gam7jDFCGaQ

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Αλλη μια μέρα χωρίς κάμερα ... Ένα κατσαβίδι δε μπορώ να βρω, να ανοίξω το πισω καπάκι για να την κουνήσω λίγο... ” youtu.be/tnw1ZWJMyKM Καλημέρα Άρχοντες

• Magic WormHole

Μήνυμα

@ANDREAS54....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “...αλλά τουλάχιστον δεν θα σε κράζει... ” Αυτό από που προκύπτει;;;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Υπάρχει κανείς που δεν έχει σχετική πείρα;;;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από sso: “θα μου χαρίσει ” Βαριά κουβέντα ξεστόμισες . Μάλλον δεν κάτι σου διαφεύγει . ” Νομίζω ότι έχετε παρεξηγήσει τον Μήτσο... Ο Μήτσος όταν του χαρίζεις κάτι, για αντάλλαγμα... (Hidden Content)

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από sso: “Κάνουν...κάνουν ” Για να δούμε.... ” Ο Μήτσος τώρα που άλλαξε (;;;;;) κινητό θα μου χαρίσει το Πριξελ για ενθύμιο και σαν ένδειξη ευγνωμοσύνης για τα λάστιχα!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Dear SOKRATIS, We have concluded our investigation into your case and have decided in your favor. You have indicated that a partial refund of $204.99 USD would be satisfactory. We were able to recover $207.27 USD and this amount has been credited to you. Please allow five business days for this adjustment to be posted. If you are due any additional funds, we will make our best effort to recover the balance from the seller. If the seller's account has insufficient funds to complete the refund owe…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Γδαρμένο χτυπημένο είναι !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το μυαλό;;; Παράθεση από geoanto555: “..δωρεές πλέον δεν κάνουν εδώ μέσα... ” Κάνουν...κάνουν

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Φυσικα κ τα φοράω Σωκράτη, μα καλά, ξέχασες, θα τα ξαναλλαξω σε δύο χρόνια, μόλις μου στείλεις τα καινούρια που χεις τώρα... ” Δεν θα το ξεχάσω!!! (Hidden Content) Καλημέρα Αλάνια

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από demakhs: “κάνα χρόνο μεταχειρισμέμο, τζάμπα, όπως τα λαστιχα Σωκράτη!!! ” Αυτό ήταν χτύπημα κάτω από την μέση άξιο της φήμης του ΑρχιΣκούληκα. ”

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από tasosko: “με 75 ευρω το μηνα γινεται να το χτυπησω? ” Γίνεται...αλλά μετά τι θα έχω να χαρίσω στον Μήτσο; (όπως τα λάστιχα...ακόμα τα φοράς;)

• Magic WormHole

Μήνυμα

Πάντως αν θέλει μόλις έρθει το mi Note 3 να μην το ανοίξω και να του το στείλω όσο το πήρα μείον 33% και τα μεταφορικά δικά μου . Ίσως είναι ο μοναδικός τρόπος ν' αλλάξει κινητό!!!

• RE:

Μήνυμα

Από banggood Τάσο. Αφού το γράψαμε εδώ για την προσφορά. Δεν το είδες; Παράθεση από tasosko: “απο που ρε τα πηρατε? @sso κανε ρε κανα κουμαντο να χτυπησω και εγω ενα ιδιο ρε με το δικο σου ” Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “αυτό ψάχνουμε παίδες? Rear Back Camera Module Flex Cable for Xiaomi 5s μην πάρω κανένα λάθος και τρέχω πάλι...χρυσό το χω πληρώσει αυτό το prixel! και όλα αυτά εδώ: Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com τα ίδια είναι? ” Αν είχες νιονιό τώρα θα παρακολουθούσες και θα περίμενες κι εσύ αυτό: 42261637434_e0d21ea137_c.jpgphoto_2018-06-24_10-23-28 by ssoklis, on Flickr