Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

sso - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “και η ΑΕΧ έδειχνε να μη νιωθει στο θέμα της μπαταρίας, αλλά μ' έφαγες με την Κινέζικη...την έβαλα τη ρημάδα, οι φωτο ίδια χάλια με του mi 5s... PLUS!! Πάει για άνοιγμα πάλι ο ...ετοιμοθάνατος! η διαφορά με την προηγούμενη φορά που δεν είχε κουμπώσει καλά, είναι πως όταν πατάω για να κάνω ZOOM, κάνει, ενώ την προηγούμενη όχι...η ποιότητα της φωτο είναι χάλια. ” Τι να σου κάνω;;;;Δεν σου άρεσε η προσφορά για το Mi Note 3

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Alex_MLT: “Σελφι. ” Παράθεση από demakhs: “δείτε ρε χάλια, σαν φωτο του mi 5s ... plus είναι!!! JUwS3SCtzAtH6XqX9 ” Όντως!!! Καλημέρα σε ΟΛΟΥΣ...Ανώμαλους και ΜΗ

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “συγγνώμη, πως κάνετε έτσι?? καλά, δεν το ξέρατε αυτό?? ” Η επιβεβαίωση έχει άλλη βαρύτητα

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “επειδή είμαι ανώμαλος.... ”

• @pavlidisc...Μαγεία!!! @Antretng...Άσπρη πέτρα ξέξασπρη @demakhs...Μείνε εκεί που είσαι

• WormHole

Μήνυμα

Δεν έχει ανάγκη. Αντέχει και παντόφλα και τσόκαρο και τηγάνι. Να δούμε πόσο γρήγορα θα μας έρθει το mn3, που το προλάβαμε στο τσακ με την προσφορά!!! Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Το δίλλημα όμως παραμένει... Τι συμφέρει καλύτερα;;; Diesel ή Lpg;;; 28095595727_36857b6a98_c.jpgLpg by ssoklis, on FlickrLpg by ssoklis, on Flickr Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “αυτό με τον Vin Diesel, πόνεσε πιο πολύ και από το sot του μεζέ Σωκράτη!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/54860/ ” Ε μα, λέω ΟΧΙ άλλο πόνο, αλλά δεν με...ΑκούΜε!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Alex_MLT: “Παράθεση από sso: “Όχι άλλο πόνο στον Μήτσο ” Δεν φταίω εγώ.. μόνος του αυτοτρολάρεται.Εκτός και αν έχει πάθει μόνιμη βλάβη από την παντόφλα όποτε πάει να πάρει κινητό... την μία δεν δουλεύει το δακτυλικό στο meizu, Αλέκο την άλλη αγόρασε ηλεκτρική σκούπα, τώρα θα πίνει φρέντο στην σαντορίνη... (Ναι ρε επίτιμε, τα θυμάμαι όλα όσα λές..) ”

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλύτερα να πάρει ένα Civic Diezel. Με ένα φουλάρισμα (50 λιτρα) 1211 km!!! 42061516725_aacb1779aa_c.jpg966+245=1211km by ssoklis, on Flickr

• WormHole

Μήνυμα

Όχι άλλο πόνο στον Μήτσο Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Από το Mi Note 3 VR... πήγαμε στο Mix 2 VR

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από vrs5: “Καλημέρεςςςςς από εμάς τους άλλους Σωκράτη και συ από τους άλλους είσαι μην το κρύβεις ” Εγώ είμαι Υβριδικός........Καίω και Ντήζελ και Υγραέριο και Βενζίνη............ Έχω Και Δυο Τσιαόμια!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα Τσιαομάκηδες και ΜΗ!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “... Επίσης, τώρα, έχω βάλει στο μάτι το mix 2s (μετα το prixel, μονο αυτό αποτελεί ουσιαστική αναβάθμιση), δηλαδή την αντίστροφη πορεία από αυτή του Βασίλη (κάποιος απο τους δύο, δε "βαδίζει" σωστά). ” - Order Subtotal: 449,87€ - Coupon Discount: 251,4€ (coupon:shkamed) - Grand Total:198.47€

• Magic WormHole

Μήνυμα

Santorini VR ......ή........ Mi Note 3 VR Διαλέγεις και παίρνεις

• Magic WormHole

Μήνυμα

Όποιος προκαμε.... πρόκαμε!!! Φινίτο λα κούπον

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Το σβουντουρας ή δεν το σβουντουρας κύριε πρόεδρε? ” Χούφτωστο Χούφτωστο!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέραααα 100.gif

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “8 μέρες... ... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/54816/ ” Δεν είναι type C;