Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από alvin1983: “.... Αχ γέρασα και εγώ παιδιά. Αισιώς 35 πήγα σήμερα. ” Όντως...γέρασες.... Αλλά μην στενοχωριέσαι που γερνάς. Να χαίρεσαι που γεννήθηκες!!!! Πολύχρονος, πολύχρωμος και ευτυχισμένος!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα μπουμπούκια!!!
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα... Να μην ξεχνιόμαστε Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Και να ανανεώνεται η ...λήψη μηνιάτικου κάθε 15 μέρες δε με χαλάει Έκανα ένα προγραμματισμό και κάτι υπολογισμούς και κατέληξα πως είναι η μόνη βιώσιμη λύση, για όσους δεν μπορούν νάχουν διακοπές κάθε μέρα. :lol:” Εννοείς κάθε μισό μήνα μας πέφτει μηνιάτικο ε; Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΓι αυτό χαίρεται!!! Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από spideman3: “υπομονή θα περάσει και η σημερινή μέρα. ” Ναι, αλλά αύριο είναι Δευτέρα :S” Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα Αλάνια!!! Κυριακή σήμερα και την γλυτώνω από την παραλία...Επιτέλους!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα Αλάνια
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Φυσικα, όπως έχετε καταλάβει, είμαι άνθρωπος ταπεινός που δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις. .... ” Υπομονή...Σε 2-3 χρονάκια θα σου στείλω πάλι.....λάστιχα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “@demakhs ο άνθρωπος(ας τον πουμε έτσι) που έχει δώσει τα περισσότερα dislike στο forum. Αυτόν λοιπόν αποκαλείτε ακόμη αρχηγό??? ” Το ισοζύγιο πάντως γέρνει εμφανώς υπέρ του "Έλαβε"
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Καλημέρα....Παρασκευή ” Μία κυρία που έχουμε εδώ ονομάζεται Ειρήνη, όχι Παρασκευή!!! Καλημέρα Ειρήνη....και λοιποί
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα ρεμάλια!!! Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
Μήνυμαyoutu.be/5nQSOSQMn10
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Ο Μήτσος τα παίρνει όλα σε προσΦορά. ” Είναι γνωστό τοις πάσι!!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “και πίστεψα για κινητά. ” Για κινητά, για ακίνητα, για πάρτυ, για (την) ούζα, για τσίπ...ρα....ό,τι προκύψει!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Τι έγινε θα γίνει η παραγγελία? Πάρτη διάβασα, ούζα. Αλλά μέχρι εκεί. ” Παραγγελία για ποιο πράγμα;;; Εγώ μίλησα και για τσί...πρα