Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
WormHole
ΜήνυμαΑϊ γεια σου Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Τι θείος είναι αυτός μπρε Μήτσο ούλα θέλει να τα ξέρει. Ρώτα τον Μανώλη από το νότο, μήπως έχει ακούσει κάτι για την ..ούζα.. ” Μανώληηηηηηηηηηηηηηηηηηη @makis1024 Στο χουριόμ φτιάχνουν τσίπ....ρα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Ομάδα αναμονή, σε λίγο καιρό θα έχει η σύζυγος γνωστή στο Hong Kong! Υ.Γ Την έχει προετοιμάσει ψυχολογικά για δεύτερη βαλίτσα ” Παράθεση από geoanto555: “Μην κάνεις την παλαβή τώρα. Είσαι μέσα ή όχι??? ” 1. Χωρίς να ξέρω τι ούζο;;;; 2. Δεν θα περιμένουμε την γνωστή της συζύγου στο Hong Kong;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “@stamatisv ξεκίνα διαδικασίες... είσαι έτοιμος. Θείο @sso είσαι και εσύ μέσα στα.... ούζα? ” Εξαρτάται από τα ούζα!!!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Μέσα ...για ομαδική παραγγελία.” Στο ομαδικό παρτυ τι κερδίζουμε; Τα ούζα; Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “@geoanto555 αυτό έλειπε..... να μην γλυψουμε και εμείς.....χεχε... Τώρα την βγάζω με ένα redmi note 3 pro χρυσό...αλλά με τρώει το χέρι μου να το μετατρέψω σε μαύρο....” Εσύ Βασίλη την φαγούρα την έχεις μόνιμα στο χέρι.... Χαχαχα ... Καλά κάνεις!!! Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα Αλάνια!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Νομίζω οτι όσο υπάρχει ο Τάκις να του το επισκευάζει και να του την λέει μετά, χαλαρά ένα χρόνο. Sent from my MI 3W using Tapatalk ” Καλά τα λες!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “...φτώχεια καταραμένη... ” Δεν υπάρχει καμία φτώχεια!! Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Παράθεση από sso: “Θα ματαξαναζωντανέψει μόνο αν και όταν αλλάξει συσκευή!!! ” Αρκεί να είναι xiaomi γιατί αν πάρει άλλη τον ήπιαμε. No Xiaomi No Party ” Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Το αν και πότε δεν είναι καθόλου σίγουρο!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΘα ματαξαναζωντανέψει μόνο αν και όταν αλλάξει συσκευή!!!
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα.... Καλημέρα Good... Good Morning... Morning Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Κ πως κ νικήσαμε Σωκρατη...πρέπει να χασα ματσάρα γμτκρμ!!” Και δεν νομίζω να ματαξαναγίνει αυτό... 17 χαμένα αμυντικά ριμπάουντ, διπλάσια λάθη, Σπανούλης και Πρίντεζης ανύπαρκτοι και όμως νίκησε!!!! Είχε ευστοχία στα τρίποντα και στις βολές. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Καλημέρες.. Σε εμένα το ξυπνητήρι δουλεύει μια χαρά, το μάτι δεν ανοίγει στις 5 το πρωί όμως. @fog κανένα patch για αυτό το πρόβλημα; ” Μετάτρεψε το dispute σε claim
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα Αλάνια!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΌργια έγιναν... Αχρηστέψανε πολύ νωρίς Μιλουτίνωφ και Πρίντεζη με ανύπαρκτα φάουλ!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα...Καλημέρα
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Καλημέρα τσουρουφλισμένα σκουλήκια. Καλή αρχή με τα μπάνια του λαού,εγώ από αύριο. Και μην ξεχνάμε έχουμε το καλύτερο οικόπεδο στην γη. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/54130/” Άρχισαν τα βάσανα... Καθημερινό μαρτύριο... O1THXTI18rRxXxBC3 gWRSWAkaPGZQcKCn1 Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα...Καλό μήνα...Καλό καλοκαίρι!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “@sso Ωραίες φωτογραφίες από το meizou χτυπάει στα ίσια το prixel αλλά ακόμα δεν ανέβασες φωτογραφίες από τον μπαξέ σου. ” Γιώργο έχω αρχίσει ήδη και κόβω Ντομάτες, Αγγουράκια και Κολοκυθάκια....αλλά δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος φέτος. Κάτι δεν μ' αρέσει, όπως λέει και ο @foxy4270 για τις φωτο μου!!!