Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα Co-sklikia
-
Ρε συ Ανδρέα μου είπες να δω το δένδρο αριστερα από τους ηλιακούς στην επεξεργασμένη. Το είδα και σου απάντησα ότι και μετά την επεξεργασία η διαφορά σε λεπτομέρεια είναι τεράστια (υπέρ του mn3). Και εκεί μου απαντάς ότι δεν συνενούμαστε!!! Τεσπα πολύ το κουράσαμε...Εγώ σταματώ εδώ... Αν θέλεις ξαναπάντησε εσύ...έτσι για να έχεις τη τελευταία λέξη Μια φορά είπα κι εγώ να σχολιάσω, με την ασχετοσύνη μου, συγκριτικό σου και έγινε ολόκληρο θέμα.
-
Παράθεση από Antretng: “Μα για τους ηλιακούς λέω ότι δεν έχουν μεγάλες διαφορές σε λεπτομερεια. Δες την επεξεργασμενη. ” Ανδρέα σύγκρινα μη επεξεργασμένες φωτογραφίες που είναι και το δίκαιο. Και είπα, και συμφωνείς και εσύ, (άσχετα αν μου έκανες άδικη επίθεση "Μαζί μιλάμε χωριά καταλαβαινομαστε"), ότι στις "πρωτότυπες" φωτο υπερτερεί το mn3. Και σου είπα αν είναι να κάνω επεξεργασία να μου λείπει!!! Αυτό μόνο...τίποτα άλλο
-
Παράθεση από Antretng: “Όποτε και δεν διαφωνούμε. Από τη πρώτη στιγμη γραφω ότι χάνει λεπτομέρεια το u ultra ιδίως προς τις σκιές και τα άκρα. Για αυτό και δεν χάνει πχ στους ηλιακούς. ” Εδώ με μπέρδεψες Ανδρέα... Στο zoom που έκανα στους ηλιακούς (και επισύναψα σε προηγούμενο μήνυμά μου) το ultra χάνει κατά κράτος σε λεπτομέρεια....
-
Ανδρέα στις indoor ψηφίζω ultra. Τις κατέβασα στον υπολογιστή και ζουμάροντας αρκετά βλέπω πολύ περισσότερο θόρυβο στο mi Note 3. Στις outdoor ξεκάθαρα ψηφίζω mn3. Πολύ πιο "καθαρές". Π.Χ. ζουμάροντας στο φορτηγάκι στα γράμματα κάτω δεξιά στου mn3 μπορώ και διακρίνω το Ι.Χ.Φ ενώ στου ultra δεν μπορώ να διακρίνω τίποτα.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέραααααα Μάρκο τι γιορτάζουμε σήμερα;;;Πολύχρονος, Πολύχρωμος, Χορτάτος, Ευτυχισμένος * 25 Απριλίου 2018 Τετάρτη * Αγίου Μάρκου του Αποστόλου * Μάρκος, Μαρκούλης, Μαρκία, Μαρκούλα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠου είναι ρε αυτός ο @tsine που κυκλοφορούσε με το μπουκαλάκι οινόπνευμα;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Γενέθλια σήμερα...43 ακατέβατα ” Να τα χιλιο-εκατοστήσεις!!!