Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαι που να πάρει κατάγομαι από το Βορρά αλλά έζησα (κυρίως) στο Νότο...Φυσάει Βορριάς απ' το Νοτιά!!! Για να ξεφύγουμε από τα καλαμάκια/σουβλάκια...Αυτό φαντάζομαι έχει κοινη ονομασία σε Βορρά και Νότο... Ας κάνω λίγο τον Foxy 40946117094_2fbb339033_c.jpgIMG_20180423_222847[1] by ssoklis, on Flickr
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από ANDREAS54: “335px-%2768_VW_1500.jpg Το λέμε αυτοκίνητο γιατί αυτό κινείται αλλά και παρκαρισμένο όταν είναι (και δεν κινείται) το λέμε αυτοκίνητο (ορολογία) μερικοί το λένε και αμάξι και ας μην είναι (ορολογία). resistor_14w_udwp-tx.jpg Το λέμε αντιστάτη ή αντίσταση γιατί "εμποδίζει" (αντιστέκεται) στο πέρασμα ηλεκτρικών φορτίων (ηλ. ρεύμα) αλλά και όταν δεν διαρρέεται από ρεύμα το λέμε αντίσταση (ορολογία). kionotos+kratiras3.jpg Το λέμε κρασί γιατί ανακατεύτηκε ο οίνος μέσα στον κ…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΈχει και ο Ανδρέας την τιμητική του!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΧρόνια πολλά σε όλους τους Γιώργηδες.... ειδικότερα σε @geoanto555 , @George Kaggelaris , @geotzia , @spideman3 , @gkalen και στο γιο μου!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα μπουμπούκια
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΌχι βρε.... Εσύ είσαι Σύμφωνο (όπως έγραψες) κι εγώ Φωνήεν!!! Παράθεση από spideman3: “Σύμφωνο μαζί σου Ανδρέα. ”
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕγώ Φωνήεν μαζί σου Ανδρέα...... Α ρε κορέκτορα!!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤο kate έχει api2...τι το πέρασςες;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από Maniataros: “Καλησπέρα μόλις πέρασα την τελευταία dev 8.4.12 ....Η google camera επιτέλους δουλεύει , βέβαια η κάμερα δείχνει μονίμως μαύρο είτε στην μπροστινή είτε στην πίσω δεν ξέρω γιατί..... ” Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate) Ωραίο δούλεμα κάνει!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Γιατί σε εσένα δεν θα έρθει? Θα σου κλείσει το μάτι πονηρά? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Όλες ίδιες είναι για μένα!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜε το καλό (αλλά όχι πολύ γρήγορα) να σας έρθει η Δευτέρα!! Καλημέρα!
-
WormHole
ΜήνυμαΚαι σήμερα συνωστισμό βλέπω... Καλημέρα Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜποτιλιάρισμα!!!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Οι "επιστήμονες" των γηπέδων όμως ποιο εφευρετικοί.” Τι γκολ έβαλε ρε ο αναστημένος!!! Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Ποιος μεζές ρε, ποιος μεζές... Τον ειχα καρφώσει με την οδοντογλυφίδα (ελεφας), είχα βρέξει τα χείλια μου με την γεύση του και... ... ... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52763/” Ωραίος.... Ο συμμαθητής!!!! Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk