Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα μπουμπουκάκια
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Κλαιει το meizudάκι... ” Ας πρόσεχε!!! Το φχαριστιέται ο συμμαθητής τώρα!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “... κάπου θα κερδίσουν και κάπου θα χάσουν και οι δύο πλευρές... ” Κάπου θα κερδίσουμε εμείς, κάπου θα χάσουν οι άλλοι!!!
-
RE:
Μήνυμα[quote='demakhs','Αλήθεια , Miui για meixuδάκι δεν έχει? [/size][/quote] Τσουκου....δεν υπάρχει τιποτις...μόνο μια κινέζικη σε Nougat... Είπαμε ξεχνάς update, flash, format data.... Το flyme όμως μοιάζει αρκετά με miui Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
sso - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από foxy4270: “Παράθεση από Antretng: “Απο το πανεμορφο Τολό με το mi5s που είχα τότε. Μι5s auto. 1T3afWd.jpg ” Αντρεα τι ειναι εκεινο το μαυρο στο βαθος? Εχει κατι ο φακος? η μηπως προσγειωθηκε κανα UFO στο νησι ?” Κόλλησε σταμπατίτιδα!!! Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από makis1024: “Ο Γιώργος αναφερόταν στους 352 λογαριασμούς που είχε το Kate του @sso και δεν ξεκλείδωνε , πέσανε πάνω σκουλήκια πολλά , αλλά μόνο ο αρχηπίγκου το έλυσε, το είχαμε πάρει τότε όλοι υπ' ευθύνη μας. Έεεεεε; @geoanto555 ;” Μπλέξαμε τα μπούνια μας!!! Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καθικακια Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από spideman3: “Μα σε εμένα αναφερόταν ο geo . ” Εγώ αναφερόμουν σε σένα!!!
-
Παράθεση από geoanto555: “Γιατι; Οι αλήθειες λέγονται παντού. Προσοχή με λίγα λογια , θα πρέπει να έχεις ενεργή άδεια.. κλπ κλπ. ” Για τον άλλο Γιώργο πήγαινε (@spideman3)!!!
-
Γιώργο δεν είμαστε στην τρούπα....Παρασύρθηκες!!!
-
Προφανώς θα έχουμε και κλειδώματα/ξεκλειδώματα; Μήπως και μπλεξίματα με mi account;
-
@geoanto555, @takisfrag Ωχχχχχχ.....πόνεσε!!! Ούτε με επαναφορά κάποιου backup το γλυτώνω; Fastboot σημαίνει: 1. mi flash ---->fastboot rom = format internal; 2. flash twrp (από fastboot mode;) 3. flash Rom από twrp (και ποια Ρομ να βάλω και να μην ξανασχοληθεί/θω;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΈλα μου ντε!!!
-
Έχω δώσει το κινητό στη σύζυγο με μια Ρομ android 8.1.0 Επειδή μου παραπονιέται ότι έχει κάποια κολλήματα ειδικά με το proximity sensor λέω να της περάσω κάποια miui Ποια θεωρείτε ότι είναι η πλέον σταθερή και απροβλημάτιστη (είτε stable είτε XTRV), ώστε να μην ξαναχρειασθεί να γίνουν άλλα φλασαρίσματα; Επειδή θα γίνει πισωγύρισμα (downgrade) αρκεί το wipe cashes & data ή να γίνει και το system;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “ Σίγουρα (δεν) έφυγε? CBsntVtfg7aTyku52 ” To half-prixel έφυγε....Το meizu (τα ζιμπράγκαλά του) ήρθε
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Το ... βιολί του αυτός!! Εφυγε η Βούλα, για πείτε... M5d0qUmgKlqL6HcC2 ” Που να πάει να φύγει;;; Στη θέση της είναι!!! Χάρτες Google
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚακό το μπουζούκι;;;; Με ποιο γλεντάς καλύτερα; Με το βιολί ή με το μπουζούκι; Ή μήπως με τα κολοκύθια;;; 2WzMEyDjVNvmHZ223