Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Για να δούμε τι θα δούμε.. Πάντως στης προηγούμενες ρομ το αυτόματο δεν δούλευε καθόλου!! Τώρα είναι 19.30 και ακόμη είναι όλα άσπρα.. Χαχαχα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62066/

• Παράθεση από NasDriver: “Σε αυτόματο παίζει κανονικά ” Φίλε μου @NasDriver από ποια ώρα και μετά αλλάζει μόνο του??

• Παράθεση από ipankas: “Σε whyred όλα καλά. Το μόνο που δεν λειτουργεί είναι το night mode επιλέγω το on και μετά από λίγο πάει μόνο του στο off ” Μέτα από πόσο λίγο ώστε να δούμε και οι υπόλοιποι?? Στο αυτόματο σου αλλάζει μετά από κάποια ώρα και αν ναι από πότε??

• Magic WormHole

geozn8 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καθίστε ρε πιδια και γίδα κουδουνάτη, και κότα λυράτη και σκουλικαντέρα πάει πολύ...

• Παιδιά στης επιλογές προγραμματιστή όταν το βάλουμε στο αυτόματο ποια ώρα της ημέρας και μετά ενεργοποιείται μόνο του το dark mode για να δούμε εάν δουλεύει σωστά

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλή Κυριακή και από μένα !!

• Καλημέρα. Μόλις έβαλα την νέα ρομ την 9.3.14 και είδα επιτέλους ότι έφτιαξαν το γνωστό θέμα που είχα με το δαχτυλικό τώρα δουλεύει όπως πρέπει !! Μακάρι και η τελευταία xtrv να είναι και καλή στην αυτονομία να γουστάρουμε !! Φίλε @spideman3 εγώ δοκίμασα και το ξεκλείδωμα με το πρόσωπο στην οθόνη και σούπερ ξεκλειδώνει αστραπιαία. Άλλα η ρύθμιση για να ξεκλειδώσει η αρχική οθόνη πού κάνεις κίνηση προς τα επάνω πού είναι γιατί δεν την βρίσκω ??

• Καλήμερα την έβαλα και εγώ όλα καλά επιτέλους χωρίς θέμα και επίσης dark mode παντού !! Ξέρουμε όταν στης επιλογές προγραμματιστή όταν το βάλουμε στο αυτόματο ποια ώρα της ημέρας και μετά ενεργοποιείται μόνο του το dark mode για να δούμε εάν δουλεύει σωστά ??

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά.

• Πάντως παιδιά η 9.3.7 δυστυχώς από της τελευταίες ρομ από αυτονομία μπαταρίας είναι από της χειρότερες του 19 !!

• Παράθεση από thanostonia: “Ναι και φορτιστή και καλώδιο. Το θέμα είναι ότι μου το έκανε ξαφνικά. Χωρίς προφανή λογο Στάλθηκε από το Mi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το δούλευες τώρα τελευταία καθόλου με power Bank?? Τους drivers τους είχες από πριν και δούλευαν η τώρα τους έβαλες??

• Καλησπέρα. Ξέρουμε αν η παρακάτω είδηση είναι επίσημη και αν ναι πότε περίπου να την αναμένουμε ?? Φίλε @BanditGR η @spideman3 μήπως ξέρετε κάτι γιαυτό ?? MIUI: το νέο update βελτιώνει την Always on Display λειτουργία - GizChina Greece Μόλις γίνει τελικά ίσως και να είναι και επίσημα η λύση στο πρόβλημά μου !! Αλλά θα γίνει ??

• Παράθεση από Octaviastikos: “@trifos είχες κάνει μια εφαρμογή όπου την έκανες ινσταλ με διαγραφή εφαρμογών... μπορείς να με την δώσεις;;; ” Στην έστειλα δίπλα Γιάννη !! Καλό ξεσαβούριασμα ... Χαχαχαχα

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Εκεί που σκοτώνω την ώρα μου περιμένοντας να πάρω την μικρή από το φροντιστήριο τι βλέπω ότι το forum έχει channel στο telegram: Telegram: Contact @xiaomimiuihellas. ΟΚ λέω θα κάνω Join στο channel όπως και έγινε αλλά δεν έχει chat μεταξύ μελών. Τι κρίμα δεν θα δείξουμε τι χάρη μας εκεί. ” Ναι φίλε @spideman3 δυστυχώς δεν έχει .. Κανονικά θα έπρεπέ να είχε.. Θα κάναμε ωραία κουβεντούλα !!

• Μόλις την κατεβάζω και εγώ για το mi8 Pro. Περάστηκε σωστά και λειτουργεί η νέα επιλογή στο δαχτυλικό παρόλο που χωρίς ρολόι δεν μου ξεκλειδώνει χωρίς ρολόι και επίσης το dark mode που είναι από προεπιλογή στο automatic δεν θα έπρεπε τέτοια ώρα να λειτουργεί ?? Ε όπως και πριν δεν μου αλλάζει εκτός και άν πρέπει να κάνω κάτι άλλο

• Μόλις τελείωσα τα τεστ μου στον συνδυασμό του Urnyx05 v4.0 με το εν λόγω xml. Πολύ καλό αποτέλεσμα άλλα για μένα η xcam beta 20 με josef77 έχει ένα κλίκ φωτεινότερο night sight στα σημεία.

• Παράθεση από Octaviastikos: “Η απορία είναι ένα μπορώ να έχω αναβάθμισεις κάθε Παρασκευή και ρουτ και κερνελ.... ” Μπορείς αλλά σε κάθε update θα πρέπει να τα περνάς όλα απ' την αρχή.

• Για originale κατάσταση σε κόβω @Octaviastikos το σκέφτομαι και εγώ σοβαρά !! Απλά έλεγα να λύσω πρώτα τον γρίφο της σφίγγας .. εε της miui ήθελα να πω και μετά να παρκάρω σε official !! Παιδιά όποιος διαθέτει global version συσκευή με xtrv και του δουλεύουν όλα σωστά κερνάω καφέ εντός Αττικής...

• Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από papaflessas: “@spideman3 το xml αρχειο του Urnyx05 v4.0 μπορεις να το αναρτησεις οποτε μπορεσεις ? ” Ορίστε Uploadfiles.io - Download Urnyx05-settings-v1.4.xml for free Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αυτή η κάμερα παίζει στο mi8 Pro?? Αξίζει η δοκιμή σε σχέση με την beta 20.

• Τι να πω απίστευτο.. Δεν το πιστεύω... Χαχαχα Κερνάω καφέ κάποιον με Global version να το δω από κοντά.. Τι συμβαίνει ρε παιδιά θα τρελαθώ...