Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους τους φίλους.
-
Παράθεση από spideman3: “Xtreme beta 20 Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παιδιά θέλω και εγω να βάλω την xtreme beta 20.. Να την βάλω από πάνω dirty λέτε από την 19 που είδη έχω, παρόλο που έχω xml η θα χαθεί και θέλει ξανά πέρασμα οπότε καλύτερα clean install ? Παράθεση από charlie_GR: “για μενα αξιζει να δοκιμασει κανεις και την GCam_BSG+libs.apk - Google Drive με το συνημμενο config το οποιο ειναι copy paste απο τον παρακατω συνδεσμο index.php?showtopic=913659&st=5400 ” Κατ…
-
Τα παλιά ρολόγια σε xtrv το 1 το σκέτο το λευκό υπάρχει μέχρι και την xtrv 8.12.27. H Επόμενη έχει τα 3 λευκά xtrv 9.1.17 , και μέχρι στιγμής όλα δούλευαν ρολόι.. Από την xtrv 9.1.24 που άλλαξαν τα ρολόγια εκεί άρχισε το μπέρδεμα... Κάνε ότι καλύτερο μπορείς ώστε να ελαχιστοποιήσουμε πιθανότητες.. Εγώ αν θες προσφέρομαι για δοκιμή σε κάποιες ρομ αν θες
-
Παράθεση από Germak: “Στην xiaomi.eu τα χρωματιστά ρολόγια μπήκαν πρώτη φορά στην rom 9.1.1/2/3 MIUI 10.3 - 9.1.1/2/3 | Xiaomi European Community Οπα εχεις δίκιο έκανα λάθος έλεγα για τα 3 διαφορετικά στυλ εγώ και έγραψα για τα χρωματιστά. Αυτό για το build prop είναι άλλο θέμα για το τι αλχημείες έχουν κάνει στο fingerprint της rom θα το δούμε αργότερα. ” Τα χρωματιστά είναι μόνο στην 9.1.24 και μετά και ΦΛΑΣΑΡΑ ξανά τσάμπα.. Αυτοί και καλά λένε οτι υπάρχουν στον κώδικα του mi8/pro αν θέλουμε τ…
-
Παράθεση από Germak: “Βρε συ για τις ρομ του eu λέω ότι τα χρωματιστά μπήκαν πρώτη φορά στην 9.1.1/2/3 Δες το changelog στην rom του eu αυτήν που σου λέω.τοτε μπήκε πρώτη φορά. ” Κάτσε ρε συ @Germak για να καταλάβω εννοείς ότι είναι μέσα στον κώδικα της ρομ γενικά η αν φλασάρω την eu 9.1.1 θα δω στο κινητό μου τα χρωματιστά ρολόγια..?? Είσαι λάθος γιατί με έκανες και ξανά φλασαρα μόλις τώρα την eu που λες και έχει μόνο τα 3 λευκά για πρώτη φορά ..Τα χρωματιστά μπήκαν - τα έβαλαν αυτοί δηλαδή πρώ…
-
Παράθεση από Germak: “Το βήμα 10 το έκανες?αυτο είναι το ποιο σημαντικό γιατί αλλιώς πέφτει σε bootloop. 10. Ανοίγουμε CMD με Administrator permission και τρέχουμε εντολή fastboot format userdata Παντως μιας και τώρα το είδα τα ρολόγια αυτά μπήκαν στην 9.1.1/2/3 Εσυ λες πως το πρόβλημα ξεκινά μετά την 9.1.17 στην 9.1.24/26 δηλαδή. Άρα μιλάμε για τρεις rom μετά.π ” Παράθεση από trifos: “@geozn8 για το twrp εγω οταν το περασα ακολούθησα ότι έλεγε και άνοιξε. ” Παιδιά Καλημέρα. Εκείνη την εβδομάδα …
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
geozn8 - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Πάντως από φώτο που έχουν μπει σε βίντεο και δεν είναι σε πλήρη ανάλυση-pixel, ναι μεν παίρνεις μια ιδέα αλλά όχι πλήρη ” Ανέστη εγώ πάντως χωρίς να γνωρίζω πολλά μακάρι βέβαια να στρώση η κατάσταση αν δείτε στο παρακάτω βίντεο από το πολύ ταρακούνημα - τρέμουλο ζαλίστηκα θα φτιάξω φραπέ στο τέλος... Χαχαχα youtu.be/saS8alTs5jk
-
Παράθεση από Germak: “Κάτσε βρε συ.αφου είστε σίγουροι ότι είναι από εκεί γιατί δεν ζητάτε από τον @gkalen να σας τα αφαιρέσει τα νέα ρολόγια από την Ρομ να δείτε αν είναι από εκεί ακριβώς και όχι από κάτι άλλο. ” Παράθεση από Octaviastikos: “Την ζημιά την κάνει ο eu από εκεί που περνούμε όλοι μας ρομ... Τα χρωματιστά ρολόγια είναι κάποιο port από το mi 9... Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες της chinabrom και το μόνο που έχει είναι το λευκό ρολόι .... Και το ίδιο σε global ρομ... ” Φίλε @Germak υπόψην μ…
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
geozn8 - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΠαράθεση από johnnyman: “Και εγω μάλλον σε κάνα 2 βδομάδες θα κάνω την μετάβαση σε mi9. Το έχω κάποιος φίλος από Θεσσαλονίκη να το δούμε από κοντά??? The power of the Mi 8 be with you ” Ρώτα τον @Octaviastikos παίζει να είχε αυτός έναν γνωστό μπορεί και όχι.. Το έχω κάποιος φίλος από Αθηνα να το δούμε από κοντά???
-
Παράθεση από savchr: “Γιατί μου φαίνεται ότι έχει αρκετά μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας Είναι λογικό αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Φίλε μου δεν είναι λογικό μήπως τρέχει κάτι άλλο από πίσω η έκανες πολλές κλήσεις?? Παράθεση από geoliol: “Κάτι άλλο που παρατήρησα ειναι ότι δεν λειτουργεί το ad away και παρόλο που επέλεξα να εγκαταστήσω το dolby δεν το εγκατεστησε Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σε εμένα σε mi8 Pro πάντως δουλεύει μια χαρά …
-
Παράθεση από Germak: “Να ρωτήσω κάτι σε εσάς που έχετε το πρόβλημα? Αν περασετε μόνο την rom με clean install και τίποτα αλλο ούτε kernel ούτε magisk πάλι έχετε αυτό το προβλημα? ” Ναι ακριβώς όπως το λες καθαρή ρομ χωρίς τίποτα ξανά το πρόβλημα υπάρχει.. Μπορείς να βοηθήσεις να το λύσουμε ?? Εγώ είμαι Αθήνα με global version συσκευή και πρόβλημα αν θες και είσαι και εσύ Αθήνα μπορώ να στο φέρω να του ρήξεις μια ματιά αν και το ιδανικό θα ήταν να έχουμε και ένα global version από δίπλα που δεν τ…
-
Και εγώ για εκεί με βλέπω να πηγαίνω στην γνωστή 3 πλετα που αναφέρει ο @Octaviastikos.. Υπομονή κάνα μήνα 1.5 που θα έχουν βγει και ρομ για το mi9 μπας και οι Ευρωπαίοι με τα κόψε ράψε που κάνουν γιατί αυτοί φταίνε μπας και φτιάξουν κάτι καλό αλλιώς σβουντουρ μια official και γειά σας..!!! Και κάτι τελευταίο η είμαστε πολλοί λίγοι που έχουμε το mi8 Pro η οι μισοί που το έχουν φοράνε Official.. Δεν μπορεί από δω μέσα μόνο εγώ και κάποιοι άλλοι στην Ευρώπη είμαστε οι τυχεροί που έχουν το πρόβλημα…
-
Παράθεση από trifos: “Παράθεση από geozn8: “Πως γίνεται με costum beta rom και στο κινητό το δικό μου και του Γιάννη @Octaviastikos και του Κώστα @trifos να λέει στο Aida - Android dipper - dipper: 8.1.0/OPM1 ενώ και οι 3 φοράμε Android 9 ρομ και στου Τρύφωνα @trifos με official global beta να λέει eqquleus- eqquleus:9/PZKQ1 ..?? Τι παλαβά είναι αυτά ρε... ” Εαν λέει dipper εσείς που έχετε custom rom εκεί είναι το πρόβλημα η ρομ που έχουν φτιάξει είναι από dipper καί όχι από το equuleus. Μήπως έ…
-
Πως γίνεται με costum beta rom και στο κινητό το δικό μου και του Γιάννη @Octaviastikos και του Κώστα @trifos να λέει στο Aida - Android dipper - dipper: 8.1.0/OPM1 ενώ και οι 3 φοράμε Android 9 ρομ και στου Τρύφωνα @trifos με official global beta να λέει eqquleus- eqquleus:9/PZKQ1 ..?? Τι παλαβά είναι αυτά ρε...