Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παιδιά πόσοι από δω μέσα έχουμε το Pro?? Μόνο 3-4?? Υπάρχει κάποιος φίλος με mi8 Pro με κάποια από της τελευταίες costum rom xtrv η eu. που έχει κιαυτός πρόβλημα με το ξεκλείδωμα του δαχτυλικου όταν βγάζει σε off το ambient display χωρίς κανένα χρωματιστό ρολόι..?? Η είμαι ο μόνος τυχερός...

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

geozn8 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Κρίμα που το έδωσες.. Σίγουρα θέλει και εκεί στρώσιμο όπως είναι τώρα το mi8.. Το δαχτυλικό ξεκλειδώνει πολύ γρήγορα θυμάσαι αν και αν δεν έχεις από δίπλα πως θα δούμε αν όντως ισχύει που λένε ότι το δαχτυλικό του είναι 2πλασιο γρήγορο σε σχέση με το mi8 Pro..

• Παράθεση από geozn8: “Παιδιά καλησπέρα. Έβαλα την νέα xtrv αλλα στο mi8 Pro είναι ότι το πρόβλημα με το ξεκλείδωμα οθόνης παραμένει όπως ήταν και στην προηγούμενη. Αν δεν βάλω ρολόι από το ambient display όταν είναι μαύρη η οθόνη χωρίς ρολόι και κλειδωμένη δεν ξεκλειδώνει καθόλου κάνει μια μικρή δόνηση και τίποτα !! Το έχετε κι άλλοι αυτό το πρόβλημα ?? ” Καλησπέρα φέρνω στο προσκήνιο το γνωστό θέμα με το δαχτυλικό μπας και βγάλουμε άκρη !! Σε εμένα μετά την 9.1.17 έχει θέμα δεν ξεκλειδώνει χωρί…

• Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από geozn8: “Περίεργα πράγματα τι να πω!! ” Δεν ξέρω αλλά λέτε να παίζει ο sensor δακτυλικού αποτυπώματος σε κάποια Mi8pro να είναι άλλης εταιρείας.......... λέω τώρα. Για δείτε το μέσα από το CIT αν υπάρχει τέτοια περίπτωση. ” Φίλε γιωργη είμαι μέσα στο CIT αλλά δεν ξέρω που να δω να γράφει εταιρεία κλπ.. Καμιά βοήθεια ??

• Παράθεση από ktsiaras: “Γιώργο ποτέ δεν είχα πρόβλημα με καμμία rom είμαι με την 9.2.21 ” Και εγώ την ίδια έχω αλλά με θέμα.. Περίεργα πράγματα τι να πω!!

• Παράθεση από ktsiaras: “Μια χαρά παίζει το δακτυλικό στο mi 8 pro χώρις το ρολόϊ youtube.com/watch?v=Zlb6O_oM1qs ” Φίλε @ktsiaras με ποια ρομ σου παίζει εσένα?? Αν θες Κώστα μπορείς να ανεβάσεις βίντεο να δούμε τι ρολόγια έχει εσένα στο άνοιξε κλείσε του ambient display?? Και στον @Octaviastikos μου είπε ότι έπαιζε.. Το θέμα είναι ότι υπάρχει πρόβλημα σίγουρα το γράφουν και εδώ Mi8 Pro Fingerprint / Wake from sleep | Xiaomi European Community δεν ξέρω σε άλλους το κάνει και σε άλλους όχι...

• Εγώ που ποτέ δεν με πολύ ένοιαζε έχω κατασταλάξει ποιο πολύ και για καθημερινές να δουλεύω την gcam παρά την μαμά.. Την xcam beta 20 την έχει δοκιμάσει κανείς να δούμε τι ψάρια πιάνει σε σχέση με την beta 19??

• Παράθεση από geozn8: “Μακάρι να φτιάξουν και το πρόβλημα με το δαχτυλικό σε mi8 Pro που χωρίς ρολόι aod δεν δουλεύει.. Αν και είναι πρόβλημα καθαρά του xiaomi eu... Για να δούμε δυστυχώς η xiaomi κάτι φτιάχνει κάτι χαλάει σε κάθε update... ” Φίλε @MIUI_ART αν μπορείς δες το μια σε παρακαλώ και μίλα με τον υπεύθυνο του xiaomi eu. γιατί το φταίξιμο είναι εντελώς δικό τους και τουλάχιστον να έχουμε μια απάντηση από αυτούς μιας και δουλευει οπως πρεπει και στην κινεζικη ρομ και στην official μια χαρ…

• Μακάρι να φτιάξουν και το πρόβλημα με το δαχτυλικό σε mi8 Pro που χωρίς ρολόι aod δεν δουλεύει.. Αν και είναι πρόβλημα καθαρά του xiaomi eu... Για να δούμε δυστυχώς η xiaomi κάτι φτιάχνει κάτι χαλάει σε κάθε update...

• Παράθεση από papaflessas: “επειδη ειδα και ενα βιντεακι συγκρισης mi8 pro με mi9 σε καμερα εκει που βλεπω διαφορα ειναι το βραδι στον θορυβο ειναι ποιο καθαρες στο mi9 την ημερα ειναι σαν να μην εχει αλλαξει και κατι ιδιαίτερό τι να πω.. ” Εννοείς με μαμά κάμερα η με Google?? Η αλήθεια είναι το night του Pro με μαμά κάμερα είναι ακόμη μέτριο.. Με Google πετάει όμως..

• Παράθεση από thanostonia: “Παιδιά σε εμένα γιατί και στην xcam beta 19 και 20 όταν μπαίνω στο βίντεο κρασαρει και με πετάει έξω. Είμαι με havoc os. Ευχαριστώ εκ των προτερων. Στάλθηκε από το Mi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μάλλον λόγο havoc os έχει μουλαρώσει και κάνει και αυτό το χαβά του

• Άμα το πάρει κανείς dev και ασχοληθεί και βγάλει την gcam σωστά πιστεύω θα δούμε και εκεί ωραία πράγματα όπως και με το mi8 που το έχουν απογειώσει!!

• Μια χαρά παίζει το είδη υπάρχον που έχει δώσει ο @Germak το νέο twrp φίλε @trifos έχει κάτι παραπάνω η μπα..??

• Παιδιά εγώ τελικά καταστάλαξα μετά από της τελευταίες δοκιμές μου για μένα σε mi8 Pro και Beta 19 τα καλύτερα config για night sight με 16:9 με την σειρά είναι : 1) josef77_Xcam_P3XL Η Τοπ με διαφορά !! 2) Marian---XLib2s---P3XL---AWB και ισάξια η Pixel 3 xl whitebalance on 25 frames 1 4 night .xml - Google Drive 3) JairoXtremeNoiseOff 16.9 Mi 8 Την Beta 20 παρόλο που την έχω κατεβάσει δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη μέχρι να βγουν σίγουρα συμπεράσματα !!

• Παράθεση από SoNik+: “Deadcpu Παντως στην δικιά μας rom - china rom δεν βγαίνει η μπαρα ετσι! komatoza Σιγουρεψου οτι ειναι off αυτο ετσι forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61702/ ” Παιδιά αυτό το expand top notifications τι είναι τι κάνει??

• Magic WormHole

geozn8 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Κάνουν το μαριναρισμα για την Πέμπτη γιαυτό χάθηκαν..

• Φίλε το είδα και εγώ.. Και 20 μαμά ήχους να κερδίσεις τι νόημα έχει..?? Μόνο το Facebook αξίζει... Ξέρεις φίλε @Germak αν έχει βγει νέο Twrp για το mi8 Pro??

• Παράθεση από panosfc: “Παράθεση από geozn8: “Μόλις φτιάξουν το automatic dark mode να είναι και στης ρυθμίσεις και να αλλάζει μόνο του σωστά θα είναι ωραίο!! Μακάρι να φτιάξουν και το bug με το δαχτυλικό και το ambient display.. ” Το ambient display τι bug εχει; ” Στο mi8 Pro εδω και 2 ρομ δεν δουλεύει το δαχτυλικό αν βγάλεις το ρολόι του ambient. Ξεκλειδώνει μόνο εάν έχεις κάποιο χρωματιστό ρολόι. Κατι αλλαξε μεταξυ των 2 ρομ με τα ρολόγια - ambient dispaly και το δαχτυλικο αναμεσα στην 9.1.17 …

• Μόλις φτιάξουν το automatic dark mode να είναι και στης ρυθμίσεις και να αλλάζει μόνο του σωστά θα είναι ωραίο!! Μακάρι να φτιάξουν και το bug με το δαχτυλικό και το ambient display..

• Καλησπέρα. Την πέρασα σε mi8 Pro και μπήκε μια χαρά. Θέλω όμως να ρωτήσω 2 πράγματα. 1ον το Dark mode αν το έχεις στο Automatic (based on time of day) αυτο κανονικα πρέπει να ανάβει και να κλείνει μόνο του σωστά ?? Πρεπει να κανουμε και κατι άλλο ?? Αν ναι ποιες ώρες πρεπει να αλλάζει γιατι και στην προιγουμενη δεν μου άναβε ποτέ !! 2ον To γνωστό θέμα με το δαχτυλικό που δεν δουλέυει χωρίς ρολόι παραμένει !! Μεχρι και την XTRV-MI8Pro_9.1.17 δούλευε κανονικά όπως πρέπει μέχρι τότε είχε και τα ποι…