Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από alvin1983: “Η τοποθέτηση τυχαία είναι. Τώρα όποιο σου κάθεται στο μάτι εσένα καλύτερα θα κρατήσεις. Όλα τα αρχεία και για beta 19 και για beta 18 είναι πολύ καλά. Δοκιμάζεις και κρατάς. ” Η Αλήθεια είναι φίλε ότι έχω κάνει πολλές δοκιμές ο Γιώργης αραχνιάς ξέρει και απλά από ένα σημείο και μετά όλα λίγο πολλή ίδια φαίνονται !! Αν θέλετε να κάνουμε και ένα μικρο δημοψήφισμα ισα ισα και καλα να βάλουμε τα xml εγω μέσα είμαι !!

• Καλησπέρα και απο μένα. Βρε παιδιά μιας και το επίπεδο έχει ανεβεί πολυ και οι τελευταίες εκδόσεις βγάζουν πολύ καλά αποτελέσματα ποιο xml πιστεύετε εχει το καλύτερο αποτέλεσμα στην beta 19 και beta 18 ?? Να υποθέσω το no1 της κάθε μιας όπως τα έχετε βάλει στην 1η σελίδα σε σειρά είναι και το καλύτερο η είναι τυχαία η τοποθέτηση

• Magic WormHole

geozn8 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλήμερα στα φιλαράκια τα γιδοπρόβατα.. Εχμ .. στα σκουλήκια ήθελα να πω

• Παιδιά καλησπέρα. Έβαλα την νέα xtrv αλλα στο mi8 Pro είναι ότι το πρόβλημα με το ξεκλείδωμα οθόνης παραμένει όπως ήταν και στην προηγούμενη. Αν δεν βάλω ρολόι από το ambient display όταν είναι μαύρη η οθόνη χωρίς ρολόι και κλειδωμένη δεν ξεκλειδώνει καθόλου κάνει μια μικρή δόνηση και τίποτα !! Το έχετε κι άλλοι αυτό το πρόβλημα ??

• Την πέρασα και εγώ στο mi8 Pro με καθάρισμα dalvick - cache κλπ. Περάστηκε κανονικά. Αλλά αν προσπεράσουμε το Dark mode που έχει ένα ψιλό lag που λογικά εκεί θα το ενσωματώσουν και στα υπόλοιπα 1ο σοβαρό είναι ότι μου πετά στο άσχετο και παρόλο που το έxω κλειστό το μενού του ρολογιού με αποτέλεσμα να κάνω κάτι άλλο και τσούπ να το βλέπω μπροστά μου χωρίς να το θέλω !! 2ο πρόβλημα και ποιό σημαντικό για μένα στο mi8 Pro είναι ότι το πρόβλημα με το ξεκλείδωμα οθόνης παραμένει όπως ήταν και στην π…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από zanos: “Ευχαριστώ πολύ παιδιά. ” Χρόνια Πολλά φίλε μου πολύχρονος γερός και δυνατός!! Είχα και εγώ πριν 3 ημέρες γενέθλια .. Αααχχχ Μεγαλώνουμε βρεε

• Παράθεση από Deadcpu: “Καμια ουσιαστική αλλαγή και το ambient display δε δουλεύει μετά το update.Ίσως να υπάρχει μόνο σε μένα αυτό το θέμα και να θέλει clean install. ” Βλακεία αν η νέα αναβάθμιση έχει ακόμη ζωτικά θέματα..Τόσο καιρό είχαν χρόνο μέχρι να βγει.. Αμαν

• Παιδιά για μένα μετά από αρκετά τεστ θα πω και εγώ την άποψη μου. Η beta 18 με johny είναι τοπ. Η beta 19 ίσως ένα κλικ επάνω αλλά κατά περίεργο τρόπο όχι με του johny που μου της έβγαζε ένα κλικ λιγότερο φωτεινές και με θόρυβο αλλά με του Jofe f77. Έβγαλα πολλές φωτογραφίες ή σειρά μετά καλύτερα config για την beta 19 εκτός του johny για μένα είναι τα παρακάτω.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61566/

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα στους φίλους ..!! Οπα λάκια στα σκαλάκια.. Ξανά σε έξοδα μας βλέπω..!! Mi9 Explored Edition - Pro forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61560/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61562/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61561/

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Sasa25: “ Btw, υπάρχει κανένα thread πουθενά τριγύρω, για προτεινόμενα apps; Για παράδειγμα για games, antivirus, για καθάρισμα του κινητού από τα άχρηστα αρχεία κλπ; Ή μπα; ” Η Παράδειγμα για να μην ξεχάσεις τα γενέθλια κάποιου= details?id=com.marcow.birthdaylist

• Παράθεση από trifos: “Λες να παίζει ρόλο και ο κλειδωμένος bootloader; ” Είναι λίγο περίεργο αλλά μπααα !! Έχω σίγουρα κατασταλάξει ότι η 9.1.24 global dev είναι ενα κλικ πάνω στην αυτονομία σίγουρα σε σχέση με την ίδια xtrv πάντα με της ίδιες εφαρμογές - στήσιμο στο κινητό και το ξέρω καλά αυτό γιατί περίμενα 360 ώρες αλλά το γιατί δεν ξέρω... Ισως κάποιος mod o @gkalen ίσως η κάποιος που ασχολείται με της ρομ ο @NasDriver maybe να ξέρουν να μας πουν ποίο πολλά !!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο και από μένα !!

• Παράθεση από trifos: “Miui 10 9.1.24 global beta ” Φίλε κρητικέ άντε γεια την τερμάτισες την μπανκα έτσι μου έρχεται να ξανά κλειδώσω και να ξανά βάλω την global dev που είχα !!

• Παιδιά ζητάμε τα λεφτά μας πίσω από το ebay αφού περάσει η τελευταία ημερομηνία παράδοσης η ποιο πριν?? Εμένα το estimate delivery λήγει στης 18/2. Βασικά οι εποχές έχουν αλλάξει.. Πλέον αγορά από ebay πολύ πολύ σπάνια και μόνο για προϊόν που δεν το βρίσκω πουθενά αλλού...

• Καλησπέρα. Από το πρωί δουλεύω και εγώ στο mi8 Pro μου με άριστα αποτελέσματα την xtrm beta 18 (αν και βγήκε και 19) με το config του Γιάννη αρχικά στα 25 fr. Τα frames που λέμε όσο ποιο πολλά τόσο ποιο αργή φώτο αλλά με καλύτερο αποτέλεσμα? Χρειάζεται να του κάνουμε και εμείς κάποιες χειροκίνητες αλλαγές για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα η έτσι έτοιμο το πακέτο είναι εντάξει??

• Παράθεση από trifos: “Στο mi8 pro έχει ” Φίλε την βρήκα τελικά αυτην την ρύθμιση υπάρχει άσχετα που δεν μου δουλεύει λόγο οτι εχω wind !! Οσο για την νεα ρομ για εμας τουλάχιστον με το mi8 pro έχει καθυστέρηση ίσως λόγο εκτός που δεν δουλεύει το dark mode κλπ έχουν να δουν κι άλλα προβλήματα όπως το δαχτυλικό που δεν δουλεύει με κλειδωμένη την οθόνη κλπ !!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα

• Παράθεση από omek07: “Εμενα πάντως και με ανοιχτό το dark mode δεν έχει την φωτεινή ειδοποίηση στη οθόνη. ” Καλημέρα. Εμένα στο Pro την έχει την Φωτεινή ειδοποίηση αλλά δεν λειτουργεί πάντα συν ότι και να ανοίξω το dark mode με το μαμά theme δεν μου μαυρίζει τίποτα ξέρετε γιατί??

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα και από μένα και καλή εβδομάδα σε όλους !!