Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Μπράβο αφού τα κατάφερες μια χαρά !! Πάντως αυτό με το ποιο παλιό unlock tool που σου έστειλα είναι μονόδρομος αλλά είναι βλακεία να μην γίνεται με το τελευταίο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό !!

• Μπράβο Σάσα καλή αρχή μιας και ξεκλείδωσες σβουντουρ την ρομ

• Magic WormHole

geozn8 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλημέρα όλη την ημέρα !!

• Παιδιά αν θέλετε μόνο οικονομία μπαταρίας μονόδρομος είναι η σκέτη GSM που την δουλεύω χρόνια . ο Καλύτερος συνδυασμός είναι αυτός του Germak. Θα τον δοκιμάσω και θα σας πω !!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Λυράτη γιδοσκουλικόκοτα.. Μμμ μάλιστα νέο είδος... youtu.be/6y5IKwLAhc4

• Είναι αδικία πάντως να το έχει μόνο η cosmote και εμείς με Wind αλλά και η Vodafone να πετάει χαρταετό..

• Παράθεση από Germak: “Το authenticator είναι εφαρμογή παραγωγής κωδικών για τις υπηρεσίες που υποστηρίζουν το two step verification όπως πχ το Google account. Το Digital Wellbeing είναι μια σουίτα εργαλείων που δίνουν στο χρήστη τη δυνατότητα να παρακολουθεί πόσο χρόνο ξοδεύει στο smartphone του, σε κάθε μία εφαρμογή ξεχωριστά, να θέτει από μόνος του περιορισμούς με βάση το πρόγραμμα και τις επιθυμίες του κλπ. Το ARserver είναι για να δουλεύουν οι εφαρμογές που χρησιμοποιούν το ar περισσότερα εδ…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σαν γιδοσκούλικο πας ποιο γρήγορα βρε συ γι αυτό μας προλαβαίνεις.. Εμείς σαν απλά σκουλήκια σερνόμαστε.. Εξ ου και η 50 αρα ταχύτητα που έχεις..

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Sasa25: “Εντάξει βρε Μανώλη. Ευχαριστώ πολύ για άλλη μία φορα...Τώρα θα πω κατά 99% κοτσάνα, απλά ας σιγουρευτώ... Αν αλλάξω έκδοση του MiUnlock, είμαστε σίγουροι ότι δεν θα ξαναμετρήσει τις ώρες ξεκλειδώματος από την αρχή; ” Πάντως και σε μένα μετά της 360 μου έβγαζε τα κινέζικα και ξεκλείδωσε τσακ μπαμ με την έκδοση 2.3.803.10 MiFlash Unlock 2.3.803.10

• Καλησπέρα. Η εφαρμογές authendicator μαζί και το Android system Web view το Digital wellbeing και το ARServer τι κάνουν ξέρουμε η σουτ και τα 4?? Φίλε @NasDriver η @MIUI_ART η όποιος φίλος ξέρει σίγουρα να μας πει ας βοηθήσει.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61402/

• Παιδιά καλησπέρα. Υπάρχει και για wind μαζί με WiFi calling η όχι??

• Παράθεση από alvin1983: “Αλήθεια δουλεύει καλά και στο Mi 5s? Μπορεί να θέλει τα denoise να κατεβάσεις foxy για λεπτομέρεια κτλ γιατί είναι και άλλο κινητό, ξέρεις καλύτερα εσύ σ'αυτά τα πράγματα. ” Καλημέρα το xml <<Xlibs-nexus 6p-custom denoise>> τι έξτρα ρυθμίσεις θέλει για το mi8 ώστε να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα??

• Παράθεση από spideman3: “Έχει βγει η beta 17 αλλά θα πρέπει με κάποιες ρυθμίσεις να παίξεις γιατί δεν έχει καμιά σχέση με την beta 6. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μμμ. Από ρυθμίσεις δεν σκαμπάζω μια βρε φίλε.. Κάνα έτοιμο xml να το περάσουμε όπως στην beta 6 υπάρχει αλλιώς θα μείνω με αυτήν..

• Παιδιά δουλεύω εδώ και καιρό την MGC_6.1.021_BSG_Arnova-based_v.1.3c_fix_TlnNeun_xcam_5_beta6.apk με το ρυθμίσεις του γνωστού zip του φίλου μας, @geoanto555 με πολύ καλά αποτελέσματα στην απλή κάμερα όσο και στην night mode. Εχει βγει καλύτερη από αυτήν ώστε να αξίζει η αλλαγή και με ποιες ρυθμίσεις ξανά με το ίδιο xml?

• Είναι πολύ σπαστικό.. Το Android system είναι και σε εσάς πολύ 15 %+-?? Το διάβασα και εγώ δίπλα στο xiaomi eu και σε άλλους δεν δουλεύει σωστά το ξεκλείδωμα χωρίς ρολόι συν πολύ battery drain με τρελό android system... Μακάρι να φτιαχτεί στην επόμενη ρομ..

• Παράθεση από ktlk21: “Παράθεση από geozn8: “Παιδιά καλησπέρα. Το Σάββατο ξεκλείδωσα και έβαλα την xtrv. Εκτός το μεγάλο Android system που έχει μόλις παρατήρησα κι άλλο ένα bug.. Εάν κλείσω το aod δεν μου λειτουργεί το δαχτυλικό στην οθόνη στο mi8 Pro .. Κάνει μια ελαφριά δόνηση αλλά τίποτα ούτε δείχνει το παλμό του δαχτύλου.. Ενώ πριν με ή χωρίς ρολόι ξεκλειδωνε.. ” πρέπει να είναι της rom γτ και στο xiaomi. eu το ανάφεραν Sent from my MI 6X using Tapatalk ” Δάσκαλε για ποιο από τα 2 λες για το…

• Παιδιά καλησπέρα. Το Σάββατο ξεκλείδωσα και έβαλα την xtrv. Εκτός το μεγάλο Android system που έχει μόλις παρατήρησα κι άλλο ένα bug.. Εάν κλείσω το aod δεν μου λειτουργεί το δαχτυλικό στην οθόνη στο mi8 Pro .. Κάνει μια ελαφριά δόνηση αλλά τίποτα ούτε δείχνει το παλμό του δαχτύλου.. Ενώ πριν με ή χωρίς ρολόι ξεκλειδωνε..

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παιδιά καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος launcher που μέσα στο μενού να μπορείς να βάλεις εκτός τους φακέλους της εφαρμογές όχι υποχρεωτικά αλφαβητικά αλλά με την σειρά που θέλω εγώ όπως το κάνω και με τον μαμά launcher γιατί δοκίμασα και τον poco και τον nova αλλά δεν.. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος?? Επίσης η εφαρμογή authendicator και digital wellbeing και Android system Web view αξίζουν να της έχουμε μπορούμε να της σβήσουμε??

• Παράθεση από panosfc: “Εβαλα να φλασαρω την XTRV,και τωρα εχω κολλησει που κανει το 1ο boot. Εχει το λογκο και δειχνει να φορτωνει αλλα εχει κολλησει εκει. Ξαναμπηκα recovery και εκανα wipe data ,και ξανα επανεκιννηση αλλα εχω κολλησει εκει που φορτωνει την ρομ. Ξανα βοηθεια ο noobas... Στο παρελθον σε αλλα αντροιντ κινητα εχω φλασαρει αρκετα κινητα οποτε ειμαι εξοικιωμενος.Κατι κανω λαθος εδω. ” Φίλε αν έκανες format data και πάτησες το yes τότε το κινητό είναι άδειο πρέπει να ξαναμπείς σε twrp…