Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από panosfc: “Παράθεση από geoanto555: “Ξεχασες οτι ανοίγει το cmd μέσα στον φάκελο adb. ” Πως το κανω αυτο; ” Καλησπέρα.Μόλις μπήκα και είδα τι γράφατε.. Εγώ που ξεκλείδωσα προχτές και έβαλα twrp κλπ το έβαλα με το απλό πρόγραμμα Xiaomi Aio Toolbox του παρακάτω οδηγού ούτε cmd ούτε εντολές κλπ. Γίνετε και έτσι αλλά με το προγραμματάκι αυτό εύκολα και ποιο απλά αρκεί να έχει περασμένους σωστούς drivers για να βλέπει το κινητό σωστά τους οποίους και αυτούς τους περνάει αυτό επίσης !! Ευχ…

• MI 8 Προστατευτικα

geozn8 - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από scorpio3: “προστατευτικο κάμερας ταιριάζει απόλυτα ” Πολύ ωραίο μπράβο μια χαρά. Μας λες κιόλας από που το πήρες ένα λινκ??

• Magic WormHole

geozn8 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Kαλημέρα.

• Hey+ Application

geozn8 - - Mi Band

Μήνυμα

New GR apk Hey Plus 1.1.4.7 - Coming soon with a lot of Changelog : Some functions require the Firmware v1.10.0 or above.

• Παιδιά καταρχάς συγχαρητήρια. Μετά από 360 ωρίτσες πέρασα και εγώ στο κινητό μου την ελληνική ρομ xtrv. Μπήκε μια χαρά και δείχνουν ότι δουλεύουν όλα καλά !!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παιδιά εν τη μέσο της νυχτός ξεκλείδωσα και φυσικά σβουντουριξα και εγώ την ελληνική ρομ.. Απο σήμερα και εγώ είμαι εμας xtrvianos ...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους τους φίλους!! Χαχαχα παιδιά έχετε πολύ πλάκα.. Επιταγή γραμμάτιο ας δώσει κάτι και ας είναι και ψίχουλα...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Respect για τους ανθρώπους που θυσιάζονται για την πατρίδα ώστε να κρατηθεί το ηθικό ψηλά οι αρχές και τα πιστεύω μας!! Όσων αφορά αγαπητέ φίλε @demakhs χρόνια πολλά πολύχρονος και από μένα, αντε βρε εκτός από έναν χορό που μας χρωστάς από <<παλιά>> τώρα χρωστάς και κέρασμα βρε τυχερέ.. Από γλυκό.. Μέχρι γιδοτύρι... Χαχαχα

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλους. Παιδιά μην τον στριμώχνετε τον νησιώτη έχει μεταλλαχθεί αν βλέπω καλά από σκωλιξ σε γίδι απεγνωσμένο... Χαχαχα

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Κάτι από Βουλή φέρνει απόψε η τρύπα ” ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΡΟΥΡΑ ΟΕΟ; αχαχαχχα youtube.com/watch?v=8ZmLgyYMFd8

• ΣΣΣΣΣΣΣΣσσσσσσσσσσσ ωραίος.. Άντε τελικά τα είδαμε και αυτά. Πολύ ωραία πραγματικά !! Τώρα γιατί δεν υπάρχουν στην official china - global dev αυτό είναι μια άλλη ιστορία... Υπομονή μέχρι το σάββατο να την (σβουντουρίξω) και εγώ όπως θα έλεγε και ο μίστερ @demakhs

• Παιδιά θα ήθελα όποιος ξέρει και μπορεί μια μικρή βοήθεια για 2 παραγγελίες που έχω κάνει !! Είχα παραγγείλει λοιπόν τα εξής : 1) Στης 26/12 μια θήκη κινητού αξίας 2,90 από το ebay (γιατί δεν την έβρισκα πουθενά αλλού) με Estimated delivery Jan 16, 2019 - Feb 19, 2019. Εννοείτε ότι δεν έχω παραλάβει ακόμη αλλά θέλω την θ'ηκη όχι τα λεφτά.. Είναι νωρίς να ανοίξω case στην PAYPAL η όχι και εάν ναι πότε λέτε να το κάνω?? 2) Στης 25/12 ένα σετ tempered glass για το κινητό αξίας 5,16 από aliexpress κ…

• Παράθεση από spideman3: “Έτσι ακριβώς και να γράφω στην παντού. Ταχύτητα λέει και όπως είπα μέχρι τώρα. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Άντε ντε μπες και στο ψητό... εεε στο screen shot με τα χρωματιστά ρολόγια ήθελα να πω...!!!

• Παράθεση από spideman3: “Θα βάλω σήμερα μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ την Xtrv. Sent from my MI 8 using Tapatalk ” Αντε με την νίκη και καλό φλασαρισμα μετά.. Για να δούμε τι άλλο θα δούμε στο miui.. Εγώ περιμένω από Σάββατο και μετά μπορώ να φλασαρω..

• Γιώργο εσύ έχεις official China dev αν δεν κάνω λάθος σωστά..?? Γιαυτό δεν στα βγάζει..?? Όπως και στην Official Global dev που έχω εγώ στο Pro δεν υπάρχουν.. Περίεργο.. Γιατί να είναι μόνο στην xtrv και xiaomi eu. Μήπως είναι ίσως κάποια έξτρα προσθήκη ανεπίσημη δεν ξέρω της Xiaomi eu?? Αλλιώς τι άλλο να φταίει δεν ξέρω...

• Παράθεση από coxy13: “Φίλε μου, είναι αληθινό. 47c67bb8b8adcb5af1afce0ffa684314.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Φίλε δάσκαλε.. Μπορείς να μας πεις ακριβώς την διαδρομή που είναι αυτή η επιλογή στο μενού ρυθμίσεις γιατί το ψάχνει φίλος και πουθενά...??

• Μάλιστα Γεώργιε ... μμμ.. Αυτό θα κάνω πάντως μου κάνει εντύπωση πώς κανένας άλλος χρήστης με mi8 η mi8 pro δεν το έχει αναφέρει κανείς για τα νέα ρολόγια..!! Εκτός και αν δεν το ξέρουν ότι υπάρχει αυτή η νέα δυνατότητα τι να πω...

• Παράθεση από coxy13: “Την τελευταία από τα παιδιά εδώ έχω βάλει. 9.1.24 Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Άρα η τελευταία xtrv έχει και τα νέα χρωματιστά ρολόγια έχει σίγουρα night mode και 960 fps video εχει και το dark mode που λένε η όχι ?? Μιλάμε για mi8 σωστα ?? Και εγώ σε λίγες μέρες ξεκλείδωνω το global μου mi8 pro και σκέφτομαι ποια ρομ να βάλω κλπ !!

• Παράθεση από coxy13: “Φίλε μου, είναι αληθινό. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Φίλε μου μπράβο ρε συ πολλή ώρα είναι !! Έμαθα ψάχνοντας ότι στην china dev υπάρχουν αυτά τα ρολόγια και άλλα αρκετά σαν επιλογή και έχουν χρώματα κλπ. Εσύ σε ποιο κινητό τα έχεις βάλει και με ποιά ρομ ?? Latest beta xtrv - xiaomi eu. - china dev??

• Magic WormHole

Μήνυμα

Νωρίς νωρίς βλέπω πατε για ύπνο σκουλικάκια μου.. Άντε καλο βράδυ και απο μένα !!