Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από Gpat: “Καλημέρα 1. Στο δικό μου redmi note 4 έχω xtrv beta 16.11.17, και δεν παίζει, ούτε στην global stable 8.0.4 έπαιζε ” Μου λες πως έχεις την xtrv ενώ στο προφίλ σου φαίνεται gtv dev και μπερδεύομαι ...... Προς τι η βιασύνη να βάλετε την XTRV . Το λέει και το όνομα ότι είναι ακόμα σε στάδιο beta , και οποσδήποτε θα υπάρχουν ελλείψεις ή και bugs . Βάλτε μιά δοκιμασμένη GTV να κάνετε τη δουλειά σας χωρίς προβλήματα . Συνιστώ την 6.9.29

• Παράθεση από Gpat: “Στην κόρη μου, στο redmi 3 με miui 8.0 stable 8.0.4.0 LAICNDG παίζει κανονικά τα Google sheets. Καμία ιδέα παιδιά???? ” Μισοβδόμαδα το πιάσαμε το θέμα και ακόμα δεν βρήκες άκρη ? Παίζει η κινέζικη stable και η Ελληνική Dev τίποτα ? Ποιά GTV έχεις ?

• Αν ακολουθήσεις τον οδηγό χωρίς παρεκλήσεις δεν θα έχεις πρόβλημα . Αν στη πορεία προκύψει θέμα , σταματάς και ψάχνεις να βρεις ή ρωτάς πως και γιατί .

• Προχωρήστε άφοβα παιδιά ........ κανόνισα με το ΥΔ να πάτε όλοι μαζύ σε ειδική πτέρυγα

• Transparent weather είναι αυτή που 'εχω καταλήξει

• Ποιός ? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24449/ποιόν ?

• Παράθεση από kinezakias: “Υπαρχουν πάμπολλες εφαρμογές καιρου,πολλες μαλιστα συνδυαζουν και ρολοι μαζι,αλλα πραγματικα ολες θα σου βγαζουν καποιο προβλημα. ” Ναι σωστός .......... μέχρι να βρεις κάποια που είναι αξιόπιστη ... και αυτή που έχω είναι ...

• @chrdes Δεν ξέρω ποιά Rom έχεις , αλλά εμένα με την GTV 6.9.29 , το ανθρωπάκι βγαίνει μόλις πατήσεις "Θεματα"

• Παράθεση από topmar: “Προφανώς εννοώ ότι δεν γνωρίζω πως γίνεται να επιλέξεις μόνο εικονίδια από ένα θέμα και να τα χρησιμοποιείς σε άλλο θέμα.... Για το wallpaper εντάξει, υπάρχει ρύθμιση ξεχωριστά.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Λοιπόν έχουμε και λέμε , Βάζεις ένα theme που θέλεις . Πας θέματα και πατάς το ανθρωπάκι πάνω αριστερά όπως το συνημμένο του φίλου @Thracia , που είναι πιό πάνω . Πατάς ¨Προσαρμόστε το θέμα" Πατάς ¨Εικονίδια" και επιλέγεις εκείνα που θέλεις και πατάς εφα…

• Παράθεση από Thracia: “Κατα την γνώμη μου το καλύτερο που έχει η miui είναι οι ατέλειωτες ρυθμίσεις και υπομενού!! Αρκεί να μην βαριέσαι να το ψαχνεις ” Σωστός ..... υπερθεματίζω ......

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από geobas: “Τελικά για τι πράγμα μιλάτε , ” για θήκες μιλάμε. Απλά υπάρχουν και θήκες ολοκληρες αλουμινιου που μοιάζουν με back cover αλλα δεν είναι.. ξεγελουν οι φωτογραφίες των κινέζων To back cover αντικαθιστά το ήδη υπάρχων καπάκι του κινητου. εμεις αναφερομαστε σε θήκη που μπαίνει το κινητο όπως είναι μεσα.. ” Χρήστο όπως λες το back cover αντικαθιστά το ήδη υπάρχον καπάκι του κινητου. Αν μιλάμε γιά πραγματικό αλουμίνιο σε θήκη σίγουρα θα έχει παρεμβολές . Εκε…

• Ασε να μας πει γιατί δεν το καταλαβαίνει ................. Τον ξενίζει το ............. Άλλο θέμα, άλλα εικονίδια, άλλη ταπετσαρία;;;

• Παράθεση από topmar: “Παράθεση από geobas: “@topmar Κατεβάζω θέματα αλλά χρησιμοποιώ μόνο τα εικονίδια . Φαντάζομαι πως γνωρίζεις όταν κατεβάζεις ένα θέμα τα εικονίδια φυλάγονται ανεξάρτητα Αυτά που βλέπεις είναι από ένα θέμα που λέγεται "crow" Χρησιμοποιώ το default θέμα και βάζω δικές μου ταπετσαρίες . ” Δεν καταλαβαίνω.... Άλλο θέμα, άλλα εικονίδια, άλλη ταπετσαρία;;; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Γιατί , που είναι το παράξενο ? Δεν το καταλαβαίνεις ή δεν γνωρίζεις πως γίνεται

• @topmar Κατεβάζω θέματα αλλά χρησιμοποιώ μόνο τα εικονίδια . Φαντάζομαι πως γνωρίζεις όταν κατεβάζεις ένα θέμα τα εικονίδια φυλάγονται ανεξάρτητα Αυτά που βλέπεις είναι από ένα θέμα που λέγεται "crow" Χρησιμοποιώ το default θέμα και βάζω δικές μου ταπετσαρίες .

• Ναι.... Ναι .......

• Κι' ο άγιος ...................

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Βρε παιδιά , γιατί χτυπιόσαστε με το default weather και δεν κατεβάζετε μιά εφαρμογή . forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24411/

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από geobas: “Με θήκη .......χωρίς ......και η θήκη ... έτσι για να μήν λέμε υπερβολές ” Γιώργο αναφερόμουν στην θήκη αλουμινιου, όχι σε όλες τις θήκες.Είχα παρατηρήσει ότι το σήμα μου ήταν πιο ασθενές με τις συγκεκριμένες ” Τελικά για τι πράγμα μιλάτε , για θήκες ή back cover (battery cover το λένε άλλοι)......... Αν μιλάτε για back cover είχα δοκιμάσει παλιά (το ..14) το παρακάτω με αλουμίνιο που δεν ήταν αλουμίνιο και είχα προβλήματα με το GPS αλλά όχι σε συνομιλί…

• Αλλο πρόβλημα τουλάχιστον για εμένα ..........