Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από derveni: “Μαϊμού xiaomi έχεις με μαϊμού rom γιατί δεν μπορεί όλοι εδώ να έχουμε πρόβλημα και εσύ να είσαι εντάξει @demakhs τι λες εσύ ? ” Πωπωπωπωπω τι πάθαμε .....
-
Παράθεση από Gpat: “Αύριο ακριβώς, δεν μου κάνει. Το κάνει μόνο σε κελί. Το ίδιο και fonts, insert row . Ευχαριστώ ” Αρα δεν αναρωτιέσαι γιατί σε εμένα και όχι σε εσένα . Είναι θέμα ΡΟΜ . Αν κάνεις τον κόπο και βάλεις Ελληνική τελειώνει το πρόβλημά σου , και αυτό και άλλα που πιθανόν θα αντιμετωπίσειςς . Το να αλλάξεις κινητό δεν σημαίνει τίποτα . Πάλι με μαϊμού ΡΟΜ θα στο στείλουν και θα έχεις τα ίδια θ'έματα .
-
Παράθεση από pechr: “Επιβεβαιώνω κι εγω έχοντας stable 8.0.2.0 (άρα παλιά έκδοση εφαρμογής) ότι απο εχθές δεν μπορώ να τραβήξω δεδομενα καιρού ''couldn't connect to network'' ” Εχω την GTV 6.9.29 .....άρα να υποθέσω ότι η εφαρμογή καιρού "Transparent weather" , που έχω και δουλεύει παίρνει πληροφορίες από 'αλλο μετεωρολογικό σταθμό και όχι από το accuweather
-
Κοίταξε .... δεν είναι θέμα updates . Mε αυτή τη Rom που είναι unofficial προκοπή δεν πρόκειται να δεις . 'Οπως λες διάβασες για παρόμοια περιστατικά . Το κινητό το παρέλαβες πριν από 3 μέρες και ευτυχώς που αναφέρθηκες στο πρόβλημά σου σύντομα γιατί υπάρχουν φίλοι που μείνανε με αυτή τη Rom γιά αρκετό διάστημα και ξαφνικά το κινητό τους μπρικάρισε/νέκρωσε . Γιά να αποφύγεις τις κακοτοπιές πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα γιά να έχεις ένα σίγουρο κινητό . Σαν αρχή θα πρέπει να κάνεις ένα λογαρια…
-
Παράθεση από Gpat: “@geobas καλησπέρα, μπορείς να αλλάξεις χρώμα σε γραμμή? η στήλη. Εμένα μόνο σε κελί μπορεί.. Και έχω κάνει ποτέ φορές uninstall install Deviantart ” Καλησπέρα . Κοίταξε απλά το κατέβασα από περιέργεια και βλέπω ότι είναι κάτι σαν Excell . Δεν ξέρω πως δουλεύει αλλά ψάχνοντας βλέπω ότι αλλάζεις χρώμα σε γραμμή(!) και χρώμα του font . Αυτό είναι που ρωτάς ???? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24327/
-
Παράθεση από Gpat: “Γιατί επιστρέφω το REDMI NOTE 4, 3Gb/64Gb πισω... -Αντιμετώπισα πρόβλημα με το Miui και google sheets που εν μέρει λυθηκαν, όχι τελείως. Εγραψα στο forum για βοήθεια και δεν υπήρξε ανταπόκριση/ γνώση. ” Δεν ξέρω αν αυτό βοηθάει , αλλά , σε Mi Note Pro με GTV 6.9.29 ( την Ελληνική του Forum μας ) , τα Google Sheets δουλεύουν κανονικότατα ............