Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Να υποθέσω ότι το MiPhone το εγκατέστησες ως διαχειριστής ή όχι ?

• V8 themes

geobas - - V8 Themes

Μήνυμα

@nikpoth Βλακείες ...... μέχρι και την τράπεζα και το αριθμό λογαριασμού σου θέλουνε . Ποιό εννοείς τρίτο θέμα ........ Edit : Ασχολούμαι με τα θέματα , αλλά μόνο γιά να πάρω εικονίδια της αρεσκείας μου που όπως φαντάζομαι ότι γνωρίζεις εγκαθίστανται ανεξάρτητα με την εγκατάσταση του θέματος και βάζω ταπετσαρίες δικές μου .

• @Chaosfever Σαν αρχή θα έλεγα να διαβάσεις εδώ σχετικά με το κινητό σου μιά και έχεις unofficial Ρομ που σου δημιουργεί τα προβλήματα .. Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά. EDIT : Με πρόλαβαν , αλλά ο οδηγός που σου έδωσα έχει εμπεριστατωμένα τα πάντα μεχρι να έχεις ένα σωστα λειτουργικό κινητό

• V8 themes

geobas - - V8 Themes

Μήνυμα

Δεν αποκλείεται να είναι ελλειπές το .mtz

• V8 themes

geobas - - V8 Themes

Μήνυμα

Παράθεση από nikpoth: “Κατέβασα αυτό για δοκιμη και 2-3 ακόμα v8. Σε όλα μου λέει ,θέματα από τρίτες πηγες δεν υποστηρίζονται. Έχω την τελευταία xtrv. Πως τα περνάτε ρε παιδιά? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τελικά κατάφερες να το εγκαταστήσεις ? Κατέβασα και το "apa" και το "dfm" στο Mi Note Pro με GTV 6.9.29 Το πρώτο δείχνει να εγκαθίσταται αλλά δεν βγαίνει τίποτα , το δεύτερο εγκαθίσταται και παρουσιάζεται κανονικά .

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Παράθεση από demakhs: “το agera είναι Ελληνική λέξη, Αγγλική, Κινέζικη, Greeklish ή κάποια άλλη γλώσσα.' Αν έγραφες Ελληνικά, μιας και τα greekglish απαγορεύονται από τους κανόνες του φόρουμ, θα καταλαβαίναμε!!! ” Τώρα το αγωρα τι γλώσσα είναι ??????

• Εικονίδια ?????????

geobas - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Με την 6.8.4 που έχω στο Redmi Note 2 μπορείς (μερικά από κάποιες ομάδες) πατώντας πάνω στο μεγενθυτικό φακό . Με την 6.9.29 που έχω στο Mi Note Pro δεν μπορείς γιατί δεν έχει τον μεγενθυτικό φακό που σε βγάζει στις ομάδες . 'Ετσι , μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη χειροκίνητη μέθοδο με Icon Packs που μπορείς να κατεβάζεις από την Miui και να τα κάνεις εγκατάσταση .

• Ρε μπας και είναι προβοκάτσια ....... Μήπως ο Ομπάμα έφερε μήνυμα απο το μηλαράκι , ότι η αγορά του έχει πέσει στο Ελλαδιστάν επειδή όλοι αγοράζουν από Κίνα μεριά , και το τελωνείο πήρε εντολή να ξεσαλώσει ..... λέμε

• Κολλησε το redmi note 3 pro

geobas - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από pompiere2001: “Καλησπερα,παρελαβα πριν απο 15 ημερες και εγω το redmi note 3 pro και ενω ειχα μεινει ενθουσιασμενος με αυτο καποια στιγμη κολλησε.δεν μπορω να το ξεκλειδωσω ,δεν ανταποκρινεται ουτε το κομπι της επανεκινησης ,ουτε με το power off.ξερετε τι μπορω να κανω? ” Στα καλά καθούμενα . Γιά να βοηθηθείς καλύτερα ίσως θα πρέπει να πεις ακριβώς τι ενέργειες έκανες .... τι είχες κάνει και ήσουν ενθουσιασμένος .... αν ξεκλειiδωσες τον bootloader και πως ....ποιά Rom φλασάρισες και…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Προβλημα με το σήμα.

geobas - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από stavregos: “Να επαναφέρω λίγο το θέμα, πήγα το redmi note 2 μου σε τεχνικό και μου είπε ότι είναι θέμα hardware.πρόβλημα με την πλακέτα σήματος μου είπε. Το κόστος που μου είπε ήταν περίπου στα 120 € .υπάρχει κάποιος τρόπος να το βρω κάποιο πιο οικονομικό ανταλλάκτικό ή να το φτιάξω με κάποιο άλλο τρόπο;για να μην πάει χαμένο το αξιόλογο κατά τα άλλα κινητο; ” Μα είναι δυνατόν 120 Ευρώ ............ Ληστεία .........Αν τελικά είναι hardware ......... Κοίτα καινούριο έχει 130-140 δολλ…

• Δοκίμασε ........... Ρυθμίσεις -> Εφαρμογές -> Mi Home -> Προβολή ειδοποιήσεων και δες αν το "Εικονίδιο εφαρμογής" είναι ενεργοποιημένο

• - forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23738/

• Got it ... Συμφωνούμε διαφωνούντες ή μου φαίνεται ;;

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από geobas: “Αν θες να ασχοληθείς "επαγγελματικά" προσφέροντας βοήθεια με το αζημίωτο σε άσχετους ή αδιάφορους ή τεμπέληδες(!) δεν έχεις παρά να τους στείλεις ένα pm και να γνωστοποιήσεις την προσφορά σου . ” Έχει διαφορά αυτό με το να το κάνεις δημόσια; ” Το ίδιο είναι ; Είναι σαν να λέει σε αυτούς που ξημεροβραδυάζονται στο forum να βοηθήσουν ( ονόματα δεν λέμε....) ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι