Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από netblues: “Νομιζω οτι τελικα δεν απαντηθηκε η ερωτηση. ” Φυσικά και δεν απαντήθηκε για το απλούστατο λόγο ότι δεν έπρεπε καν να είχε τεθεί . Δεν έχει κανένα νόημα να το δημοσιοποιείς σε ένα forum όπου οι γνώσεις μοιράζονται απλόχερα και η βοήθεια χωρίς κανένα κέρδος προς αδαείς να έχει φτάσει σε σημείο υπερβολής και ενασχόλησης του βοηθούντος μέχρι τις μεταμεσονύχτιες ώρες . Αν θες να ασχοληθείς "επαγγελματικά" προσφέροντας βοήθεια με το αζημίωτο σε άσχετους ή αδιάφορους ή τεμπέληδε…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Παράθεση από Stavros75: “Επίσημη stable. Χωρίς ελληνικά. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ” Αν δεν βάλεις Ελληνικά πως θες να έχεις το ίδιο Menu . Δοκίμασε στα Αγγλικά Settings -> Additional Settings -> Screenshot και ενεργοποίησε το "Slide three fingers ......."

• Παράθεση από Stavros75: “ Δεν υπάρχει αυτή η ρύθμιση.!!!!!!!! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ” Ποιά Rom έχεις ?

• Παράθεση από Stavros75: “Αυτό το μενού που βρίσκεται; Δεν μπορώ να το βρω με τίποτα. Έντωμεταξυ μου κάνει κάτι περίεργα το touch Id. Στην κεντρική οθόνη αν το πατήσω κατά λάθος ανοίγει διάφορες εφαρμογές. Τι γίνεται; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ” Ρυθμίσεις -> Πρόσθετες Ρυθμίσεις -> Στιγμιότυπο

• invalid IMEI - χαμένο ΙΜΕΙ

geobas - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “τελικώς επιλύθηκε το θέμα. ” Μπράβο , τέλος καλό , όλα καλά ....

• invalid IMEI - χαμένο ΙΜΕΙ

geobas - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Νέος είσαι ... πρέπει να βρεις και κάποιο πραγματικό χόμπυ να ασχολείσαι εκτός από το κινητό .... Καλημέρα Χρήστο ... γιά δοκίμασε , τι λέει ο τύπος MIUI 7: How to Restore (repair) IMEI number in Xiaomi Redmi Note 2 | Xiaomi Advices

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από geobas: “Δηλαδή , φύλαγε τα ρούχα σου . Επειδή έχω χάσει επεισόδια , την XTRV την πετάμε πάνω από την GTV χωρίς κανένα πρόβλημα , ” πάνω από GTV πιστευω ότι θα χρειαστείς Factory reset.Γιατί από όσα διάβασα κάποιοι είχαν προβλήματα που την πέρασαν μόνο με wipe cache & dalvik. η XTRV είναι μία υβριδική rom ανάμεσα στις thunder και στις GTV οπότε σου προτείνω FR για σιγουριά. εγώ πάντως με FR δεν έχω κανενα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Ενώ κάποια μέλη που την πέρασαν α…

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από geobas: “Αλλά γιατί backup ? υπάρχει περίπτωση σαλατοποίησης ? ” φίλε ποτέ δεν ξέρεις, φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά.μην ξεχνάς είναι beta εκδόσεις. Πάρε nandroid και κράτα το λίγες ημέρες μέχρι να σιγουρευτείς ότι δουλεύει απροβλημάτιστα. Όταν βεβαιωθείς... σβήσε το backup για να ελευθερώσεις χώρο Καλό είνα να έχεις πάντα την συνήθεια να κρατάς nandroid backup πριν απο κάθε install ” Δηλαδή , φύλαγε τα ρούχα σου . Επειδή έχω χάσει επεισόδια , την XTRV τη…

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από geobas: “Να τολμήσω , κι'αν δεν με ενθουσιάσει , πόσο απλό είναι να γυρίσω στην GTV 6.9.29 .... ” Γιώργο πάρε nandroid backup και γυρνάς ακριβώς όπως ησουν πριν, όταν θελήσεις να γυρίσεις με restore απο TWRP.Εγώ αυτό έκανα. ” Χρήστο , έχω διαβάσει πως έχουν κάποια θέματα με την προηγούμενη . ΑΠλά επειδή χαζεύω και έχω λίγη ώρα είπα να τη δοκιμάσω Αλλά γιατί backup ? υπάρχει περίπτωση σαλατοποίησης ?

• Στο Leo έχω την GTV 6.9.29 . Μόλις μου ήλθε (VIP mail) με την MIUI V8 (Dev) XTRVbeta1-6.11.10 ROM για το Mi Note PRO (Leo) , την οποία και κατέβασα . Να τολμήσω , κι'αν δεν με ενθουσιάσει , πόσο απλό είναι να γυρίσω στην GTV 6.9.29 ....

• About Mi Note Pro...

geobas - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από geobas: “Φτωχή η κοινότητα των κατόχων Mi Note Pro , πιθανόν επειδή είμαστε λίγοι ή και ακόμα επειδή δεν παρουσιάζουν προβλήματα σαν κάποια άλλα ..... δεν λέμε ποιά . Για να πρόσθέσουμε λίγη κίνηση , δευτερευούσης σημασίας θέμα , αλλά μήπως κανείς ...... γνωρίζει ή έχει ασχοληθεί . Υπάρχει κανένα "κολπάκι" , να μεταφέρουμε από το Α κινητό στο Β , Θέμα ή και Εικονίδιο ? ” Ότι είναι η κατηγορία με την λιγότερη κίνηση, θα συμφωνήσω. Λίγοι δεν είμαστε, σίγουρα. …

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Φτωχή η κοινότητα των κατόχων Mi Note Pro , πιθανόν επειδή είμαστε λίγοι ή και ακόμα επειδή δεν παρουσιάζουν προβλήματα σαν κάποια άλλα ..... δεν λέμε ποιά . Για να πρόσθέσουμε λίγη κίνηση , δευτερευούσης σημασίας θέμα , αλλά μήπως κανείς ...... γνωρίζει ή έχει ασχοληθεί . Υπάρχει κανένα "κολπάκι" , να μεταφέρουμε από το Α κινητό στο Β , Θέμα ή και Εικονίδιο ?

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Σωστός........... ... Να'σαι καλά .