Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμα'Εβαλα την GTV 6.9.29 , και τα widgets , δεν δουλεύουν . Αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα με την συγκεκριμένη Rom ?
-
Εικονίδια ?????????
ΜήνυμαΜε τα θέματα αλλάζουν τα εικονίδια , αλλά ανεξάρτητα μπορείς να βάλεις εικονίδια της αρεσκείας σου , όπως και ταπετσαρία .
-
Εικονίδια ?????????
ΜήνυμαΥπάρχει τρόπος να κατεβάσουμε Εικονίδια , όπως μπορούμε να κατεβάσουμε Θέματα από το κινητό ? Εχω την GTV 6.9.29
-
Παράθεση από pechr: “Γιώργο το έχουμε γυρίσει στο ηλεκτρονικό πολλοί από εμάς. Γλυκερίνες απο το φαρμακείο θα μας κουβαλάς ” Οκ , αλλά τι καβάντζα μπορείς να κουβαλάς ... εδώ είμαστε Παράθεση από demakhs: “ Παράθεση από makis1024: “Και στην φυλακή που θα είμαστε πρέπει να προμηθευτούμε πολύπριζα, όχι όμως blitzwolf που έχει μαλλιάσει η γλώσσα του Bodai ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να καταστρέψει τα κινητά. ” Χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα @geobas για όσους δεν καπνιζουμε, τι άλλο περιλαμ…
-
Παράθεση από maddoctor: “Εκτός από εμένα και τον @caeser , έχει βάλει κανείς άλλος την νέα xtrv στο note pro του!? Είναι σημαντικό να μάθουμε πως αντέδρασε το κινητό για να δούμε εάν θέλει ακόμα διόρθωση ή όχι!? ” Σχόλιά σου για την συγκεκριμένη στο Mi Note Pro , ίσως βοηθήσουν , κάποιους πουν έχουν αμφιβολίες αν αξίζει τον κόπο , αν λάβουμε υπ' όψιν και το ρίσκο της πιθανής επιστροφής που θα χρειάζεται FReset .
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΔεν την γνώριζα αυτή τη διαδικασία , μιάς και είχα συνηθίσει την άμεση εμφάνιση . Thanks a lot .
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Εγώ με την 6.9.29 δεν έχω κανένα πρόβλημα που να έχω διαπιστώσει με τα widgets, ούτε και με το ξυπνητήρι, που βαράει μια χαρά, ακόμα και όταν η συσκευή είναι στο αθόρυβο (κάνει πρώτα 3-4 δονήσεις και μετά απο μερικά δευτερόλεπτα αρχίζουν "τα όργανα"...). ” Εβαλα την 6.9.29 και εκείνο που παρατήρησα είναι πως στα "Θέματα" , δεν υπάρχουν οι προηγούμενες επιλογές . Εχει εξαφανισθεί η " Μείξη " γιά να επιλέξεις εικονίδια κλπ και έχει μόνο Θέματα & Ταπετσαρίες . Εχεις το ίδιο πρ…
-
Παράθεση από pechr: “@geobas Γιώργο.. στην Ελλάδα δεν έχει διαφορά το νόμιμο κλέψιμο με το παράνομο. Είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα.. Όλα είναι θέμα ''παραθύρων'' στους νόμους του κράτους ” Χμμμμμμμμμ..... ναι μπορεί να έχεις δίκιο , αλλά φαντάζεσαι το ρίσκο ... για παράδειγμα να σου έλθει μιά ρετσεβούτα (!) σε ανύποπτο χρόνο από τον πάροχό σου ..... " Κε Τάδε μας ... για χρήση ...μπλα... μπλα... μπλα , επί 14 μήνες έχετε χρεωθεί με το ποσό των 1234.45 ευρώ . Παρακαλείσθε όπως το εξοφλήσετε μεχρι τ…
-
Πως να απαλλαγώ ?
ΜήνυμαMi Note Pro - GTV 6.8.4 Οταν κάνεις χατήρια σε φίλους που θέλουν να δουν το Ολυμπιακός-ΠΑΟ , στο κινητό από το ΗαΗα , αυτά παθαίνεις . Το κινητό δουλεύει μιά χαρά , μόνο όταν πάς να μπεις στο Internet , βγαίνουν oi παρακάτω βλακείες Εκανα καθαρισμό , δοκίμασα wipe cache & dalvik , αλλά αυά εκεί ....... Καμιά ιδέα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23063/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23064/ Edit : Μόλις δοκίμασα καθαρισμό δεδομένων του Browser ..... και μάλλον ξεκουμπήστηκε .…