Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Φουσκοθαλασσιά στο 'Εδεμ .... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23203/ Με το Mi Note Pro ...όλα στο Auto

• About Mi Note Pro...

geobas - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

'Εβαλα την GTV 6.9.29 , και τα widgets , δεν δουλεύουν . Αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα με την συγκεκριμένη Rom ?

• Παράθεση από nick2207ole: “Το τηλέφωνο δεν είναι root.μπορει να βοηθησει κάποιος? ” Εχεις βάλει το αρχικό Pin , username k password . Αν έχεις προβλήματα , τηλεφώνησε στο 13888 και θα σε βοηθήσουν να συνδεθείς άμεσα .

• Εικονίδια ?????????

Μήνυμα

Με τα θέματα αλλάζουν τα εικονίδια , αλλά ανεξάρτητα μπορείς να βάλεις εικονίδια της αρεσκείας σου , όπως και ταπετσαρία .

• Εικονίδια ?????????

Μήνυμα

Υπάρχει τρόπος να κατεβάσουμε Εικονίδια , όπως μπορούμε να κατεβάσουμε Θέματα από το κινητό ? Εχω την GTV 6.9.29

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Παράθεση από pechr: “Γιώργο το έχουμε γυρίσει στο ηλεκτρονικό πολλοί από εμάς. Γλυκερίνες απο το φαρμακείο θα μας κουβαλάς ” Οκ , αλλά τι καβάντζα μπορείς να κουβαλάς ... εδώ είμαστε Παράθεση από demakhs: “ Παράθεση από makis1024: “Και στην φυλακή που θα είμαστε πρέπει να προμηθευτούμε πολύπριζα, όχι όμως blitzwolf που έχει μαλλιάσει η γλώσσα του Bodai ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να καταστρέψει τα κινητά. ” Χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα @geobas για όσους δεν καπνιζουμε, τι άλλο περιλαμ…

• Οι αποφασισμένοι καλό θα ήταν να με ενημερώσουν για την μάρκα τσιγάρων προτίμησής τους . Ευχαριστώ .

• Παράθεση από maddoctor: “Εκτός από εμένα και τον @caeser , έχει βάλει κανείς άλλος την νέα xtrv στο note pro του!? Είναι σημαντικό να μάθουμε πως αντέδρασε το κινητό για να δούμε εάν θέλει ακόμα διόρθωση ή όχι!? ” Σχόλιά σου για την συγκεκριμένη στο Mi Note Pro , ίσως βοηθήσουν , κάποιους πουν έχουν αμφιβολίες αν αξίζει τον κόπο , αν λάβουμε υπ' όψιν και το ρίσκο της πιθανής επιστροφής που θα χρειάζεται FReset .

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Δεν την γνώριζα αυτή τη διαδικασία , μιάς και είχα συνηθίσει την άμεση εμφάνιση . Thanks a lot .

• Εγώ λέω να μείνω στην .. απ' έξω . Να υπάρχει και κάποιος στο επισκεπτήριο να σας φέρνει και κανένα τσιγάρο ....

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Εγώ με την 6.9.29 δεν έχω κανένα πρόβλημα που να έχω διαπιστώσει με τα widgets, ούτε και με το ξυπνητήρι, που βαράει μια χαρά, ακόμα και όταν η συσκευή είναι στο αθόρυβο (κάνει πρώτα 3-4 δονήσεις και μετά απο μερικά δευτερόλεπτα αρχίζουν "τα όργανα"...). ” Εβαλα την 6.9.29 και εκείνο που παρατήρησα είναι πως στα "Θέματα" , δεν υπάρχουν οι προηγούμενες επιλογές . Εχει εξαφανισθεί η " Μείξη " γιά να επιλέξεις εικονίδια κλπ και έχει μόνο Θέματα & Ταπετσαρίες . Εχεις το ίδιο πρ…

• Εσείς , σώνει και καλά θα μας βάλετε να αμαρτήσουμε ..............

• Φίλε Χρήστο , και μόνο το γεγονός ότι στις ρυθμίσεις της εφαρμογής πρέπει να βάλεις το "myInternet.πάροχος.gr" εγείρει υποψίες , ότι κάπως μπορεί και να είναι ανιχνεύσιμη η εφαρμογή και ο χρήστης , για να μη πούμε περισσότερα γιά τα αχαρτογράφητα νερά .

• Παράθεση από pechr: “@geobas Γιώργο.. στην Ελλάδα δεν έχει διαφορά το νόμιμο κλέψιμο με το παράνομο. Είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα.. Όλα είναι θέμα ''παραθύρων'' στους νόμους του κράτους ” Χμμμμμμμμμ..... ναι μπορεί να έχεις δίκιο , αλλά φαντάζεσαι το ρίσκο ... για παράδειγμα να σου έλθει μιά ρετσεβούτα (!) σε ανύποπτο χρόνο από τον πάροχό σου ..... " Κε Τάδε μας ... για χρήση ...μπλα... μπλα... μπλα , επί 14 μήνες έχετε χρεωθεί με το ποσό των 1234.45 ευρώ . Παρακαλείσθε όπως το εξοφλήσετε μεχρι τ…

• Δηλαδή , αν κατάλαβα καλά , " νόμιμα ????? " κλέβεις τον πάροχό σου .................

• Παράθεση από marilena.ele: “...εβγαλα το τζαμακι και το καθαρισα αλλα και παλι το κανει... ” Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις αλλαγή θέματος . Το Default κατά προτίμηση ... μήπως...

• Πως να απαλλαγώ ?

Μήνυμα

Mi Note Pro - GTV 6.8.4 Οταν κάνεις χατήρια σε φίλους που θέλουν να δουν το Ολυμπιακός-ΠΑΟ , στο κινητό από το ΗαΗα , αυτά παθαίνεις . Το κινητό δουλεύει μιά χαρά , μόνο όταν πάς να μπεις στο Internet , βγαίνουν oi παρακάτω βλακείες Εκανα καθαρισμό , δοκίμασα wipe cache & dalvik , αλλά αυά εκεί ....... Καμιά ιδέα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23063/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23064/ Edit : Μόλις δοκίμασα καθαρισμό δεδομένων του Browser ..... και μάλλον ξεκουμπήστηκε .…

• Προεγκατεστημένη πυξίδα σε Mi Note Pro & Redmi Note 2 Κάνεις τα 8άρια σωστά μέχρι να νιώσεις δόνηση στο κινητό . Τότε έχει γίνει σωστή βαθμονόμηση και η ένδειξη της πυξίδας είναι ακριβής .

• Κάπου το είχα ξαναπεί ........ τώρα που θα πιάσουν τα κρύα ... θα πω τις πεθεράς μου να μου πλέξει ένα πουλοβεράκι γιά προστασία του κινητού..... μόνο ...... που ακόμα δεν έχω αποφασίσει το χρώμα