Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Στον τύπο που έγραψε το άρθρο με πολλή αγάπη Question : What Happens When You Drop Your Xiaomi Mi Mix ? Answer : Same thing if you drop any mobile phone , you bloody moron ........

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Μάλλον δεν είδες τα συνημμένα . Εγώ αγόρασα σε Euro . 'Αρα άκυρο

• Παράθεση από Thracia: “@geobas Για αυτό το λόγο πιθανών δεν έχεις επιπλέον χρεώσεις ” Δεν υπάρχει πιθανόν . Δεν χρεώνομαι ( . και - ) . Αλλά σε ποιό λόγο αναφέρεσαι ? ..............

• Παράθεση από pechr: “Γιωργο με το καλο να ερθει το Note Pro !!! ” Ευχαριστώ Χρήστο , για το Mi Mix εννοιείς βέβαια , όταν και άμα και εφ' όσον . Το Note Pro έκλεισε 2 εβδομάδες στα χέρια μου . 'Αλλη γεύση ....... Παράθεση από caeser: “ Του ήρθε βρε! Το χαϊδεύει τώρα.. ” Λόγω καιρικών συνθηκών το χαϊδολόγημα στοπ γιά σήμερα . Στην επιφάνεια το Note 2 , μιά και το άλλο είναι πιό καλοκαιρινό βρε παιδί μου

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Διαβάζω τα παραπάνω ιδιαίτερα σχετικά με το PayPal και έξτρα χρεώσεις , κι' αναρωτιέμαι εμένα γιατί δεν με χρεώνει . Από τότε που το χρησιμοποιώ ποτέ δεν χρεώθηκα πέραν του ποσού που κόστιζε το αντικείμενο είτε ήταν σε USD είτε σε Euro . Για του λόγου το αληθές , η τελευταία αγορά μου ....... Βεβαίωση αγοράς ........ βεβαίωση πληρωμής απο PayPal ................ Statement από τράπεζα .......... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22354/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22356/foru…

• Καλώς σας βρήκα

geobas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Mikentag: “Τοποθεσία Αθήνα Περιστέρι ” Εχεις βάλει εκεί και την ατρερόεσσα και είπα ........

• Γενική κουβέντα για το Mi MIX

geobas - - Mi-Mix (Lithium)

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Εγω προτείνω νσ περιμενετε να δειτε εντυπώσεις καμερας από απλους χρηστες. Είδατε τι γινεται με το redmi note 3 pro. Χτες είχα στα χέρια μου ένα hongmi και η νυχτερινή φωτογραφία που έβγαλα μου άρεσε περισσότερο από αυτή που έβγαλε το Redmi note 3 pro μου. ” 'Εχεις δίκιο και δεν είναι μόνο θέμα κάμερας , αλλά μικρά παιδιά είμαστε , ενθουσιαζόμαστε όταν δούμε ένα όμορφο παιχνιδάκι , και μάλλον θα συμφωνήσεις ότι πρόκειται για ένα ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ μπιχλιμπίδι ..........

• Καλώς σας βρήκα

geobas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλώς ήρθες Mike και σε ευχαριστούμε γιά τα καλά λόγια . Ετσι να μεγαλώνει και η μικρή παρέα με τα Mi Note Pro . Αν θέλεις , βάλε στο προφίλ σου και τοποθεσία ..... Αμέρικα φαντάζομαι ....

• Εικονίδια

geobas - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Μήπως θα πρέπει να δοκιμάσεις και με ενεργοποιημένο Mi-Account ? ” Ευχαριστώ Δημήτρη Ενεργοποιημένο είναι το Mi-Account Αν ήταν δυνατόν να βρούμε , σε ποιό φάκελλο φυλάει τα εικονίδια που έχω κατεβάσει με στο Redmi Note 2 θα μπορούσα να τα μεταφέρω σε ανάλογο φακελλο στο Mi Note Pro και να τα διαβάζει ...

• XiaomiΜΑΝΙΑ

geobas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Sam: “Το έχει κανένα άλλο παιδί να μου πεί τι παντελόνια φοράει? Δεν χοράειιι σε καμία τσέπη! ” Σε τζην(!) Wrangler στην κωλότσεπη , χωράει άνετα το Galaxy Tab 3 , ( 20.80 x 12.03 ) , το Max θα κολυμπάει

• Παράθεση από osalonikios: “Εγώ προτεινω αν κάποιος "ψηνεται" για το Μιχ να περιμένει 2 μήνες. Θα γλυτώσει 100-200€. ” Σαν δηλωμένος καψούρης(!) μόλις πρωτοεμφανίστηκε , θα συμφωνήσω στο "περίμενε" αλλά όπως είχα πει να το έχω τα Χριστούγεννα αφού η δικαιολογία στο άλλο μισό (!) είναι πως θα είναι το δώρο μου . Αυτή τη στιγμή οι σχιστομάτιδες στα μαγαζάκια τους κάνουνε συμβούλια χωρίς να ξέρουν πόσο θα τους το διαθέσει ο μεταπράτης και με αποτέλεσμα μετά από μιά chinese educated guess τραβάνε μιά…

• Παράθεση από Sof: “Καποια λυση; ” Δεν έχει settings το widget ? Μήπως δεν έχεις ενεργοποιήσει την κατάλληλη επιλογή ?

• Παράθεση από kon.geo: “Μπορω να μαθω το θεμα και widget καιρου;; Ευχαριστω ” Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα Τα εικονίδια είναι κατεβασμένα από τα Θέματα->Μείξη Το widget είναι το "Διαφανές ρολόϊ και καιρός" από το Play Store

• 616.76 Eur , presales to 4/128 .... τρελλαθήκανε εκεί στο Geekbuying ... . Θα περιμένω ..........

• Για να μη νιώθεις μόνος forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22248/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22249/

• Γενική κουβέντα για το Mi MIX

geobas - - Mi-Mix (Lithium)

Μήνυμα

A special preview of xiaomi Mi Mix by Hugo Barra youtube.com/watch?v=2dsDuF9uFrY

• +1 κι' από εμένα

• Δημήτρη Χρόνια σου Πολλά