Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
'Ανθρακες ................
-
Δέκα μέρες έχω το Mi Note Pro και ξαφνικά μας προέκυψε νέα ΚΑΨΟΥΡΑ (που λέει και ο φίλος Χρήστος (aka @Bodai)) . Εξωκοσμικό , λένε κάποιοι στα reviews , και πως να μην είναι με αυτές τις καινοτομίες (ακουστικό και Proximity sensor κρυφά κάτω από την οθόνη) οθόνη από άλλο πλανήτη και , και , και . 'Ακου φίλε μου 24k χρυσά rims στη κάμερα και fingerprint sensor . Ενα κινητό που δεν μοιάζει με κανένα άλλο . thumbup.png Το αναφέρανε σαν concept , αλλά στις 4 Νοεμβρίου βγαίνει στην αγορά γύρω στα 500…
-
Το νέο Mi Note 2 είναι ΕΔΩ!
ΜήνυμαΕπίσημη παρουσίαση του Mi Note 2 σήμερα , και ξαφνικά εμφανίζεται και εκείνο το διαστημικό Mi Mix . Τι γίνεται βρε παιδιά . Που το πάει η Xiaomi ?
-
Θήκη για το Mi Note Pro
ΜήνυμαΒαγγέλη , δεν φαντάζεσαι την στεναχώρια μου . Αλλά δεν μπορούσα . Πέσαμε σε περίπτωση ....
-
Θήκη για το Mi Note Pro
ΜήνυμαΒρέθηκα να έχω στα χέρια μου 2 θήκες για το Mi Note Pro (Magnetic Flip Wallet Leather Case) Tο πως και γιατί είναι μιά άλλη ιστορία , παρ' όλο που είμαι ενάντιος σε θήκες , ειδικά για το Mi Note Pro , θα κρατήσω τη μία , μήπως μου φανεί χρήσιμη ειδικά το καλοκαίρι , παραλίες , άμμος , ελλειψη από τσέπες και τα συναφή . Την άλλη θα ήθελα να την πάρει κάποιος φίλος με Mi Note Pro , αν την χρειάζεται , ΔΩΡΕΑΝ χωρίς καμία υποχρέωση . Απλά θα πρέπει να την παραλάβει από κάποιο σημείο το οποίο θα υποδ…
-
Για να είμαστε 100% βέβαιοι σε αυτό που λες Χρήστο , ίσως αν προσπαθήσουν κάποια παιδιά σε άλλα κινητά με snapdragon .,,,,
-
Εδώ έχει οδηγούς για διάφορα Xiaomi κινητά . Δοκίμασα για το Mi Note Pro ......... τζίφος How to turn on safe mode on Xiaomi Mi Note Pro
-
Η τιμή του νέου Mi Note 2
ΜήνυμαΚαλά βρε Χρήστο , συνεννοημένος με τη γυναίκα μου είσαι που μου κοπανάει συνεχώς ...... << Ερωτας με το ρημάδι , άστο και λίγο απ' τα χέρια σου >> Ενώ εγώ ο ταλαίπωρος το μόνο που κάνω είναι να το δουλεύω για να κάνω 2-3 φορτοεκφορτίσεις και να στρώσει το στρωμένο ...
-
oppomart.com
geobas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΝαι από EU Warehouse το 2014 , άψογοι , το πήρα σε 3 εργάσιμες . Δεν ξέρω τι γίνεται τώρα
-
Η τιμή του νέου Mi Note 2
ΜήνυμαΟτι και όσα κι'αν έχει το Mi Note Pro είναι πιό όμορφο . Προκατειλημμένος ? ......................
-
oppomart.com
geobas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕιχα πάρει το Redmi Note 3G από εκεί . Σοβαρό μαγαζί .
-
Παράθεση από MikeTheMechanic: “Συσκευή Mi Note Pro. Αυτή τη στιγμή έχω την developer MIUI 8.1 GTV 6.8.25. Προχωράω κανονικά σε update μέσα από το twrp κάνοντας απλά wipe out dalvin cache & cache? Έχει παρατηρηθεί κάποιο θέμα με τη συγκεκριμένη rom για Mi Note Pro; Από αυτή που φοράω τώρα είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Αναμένω απαντήσεις ώστε να πράξω αναλόγως το ΣΚ που υπάρχει χρόνος. Σας ευχαριστώ. ” Για να βάλεις νεότερη από αυτή που έχεις , μπορείς και απλά με τον Updater . Αλλά αφού είσαι αρκε…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από AbyssD: “Παράθεση από geobas: “Δεν ακουγόσταστε και πολύ ευχαριστημένοι κι' αναρωτιέμαι γιατί @sakis0547 ... Σου έστειλα ένα pm στο άλλο ....... εκτός αν κάποιος εκεί έχει το ίδιο username ...... ” Με την συσκευη μας ειμαστε ευχαριστημενοι! Με την Xiaomi καποιο απο εμας δεν ειναι.. Η πολιτικη της ειναι περιεργη και συνηθιζει πλεον να υποστηριζει μονο τις συσκευς που εχουν πωλησεις! Για παραδειγμα το Redmi Note 3 Pro International Edition (Kate) εχει απειροελαχιστη υποστηριξη ακομα κ…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΔεν ακουγόσταστε και πολύ ευχαριστημένοι κι' αναρωτιέμαι γιατί @sakis0547 ... Σου έστειλα ένα pm στο άλλο ....... εκτός αν κάποιος εκεί έχει το ίδιο username ......
-
Μανώλη , θα αναλάβεις για να μη μπερδευόμαστε και μπερδεύεται περισσότερο ?
-
Είναι μαϊμού Rom . Ακολούθησε το τελευταίο οδηγό όπως σου είπα , με ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί τελευταία έχουμε επιδημία με κινητά σαν το δικό σου που έκαναν του κεφαλιού τους και καταντήσανε τούβλα . ΠΡΟΣΟΧΗ
-
Πήγαινε στο παρακάτω Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) Ενα snapshot του " Σχετικά με το τηλέφωνο ¨ από τις ρυθμίσεις θα μας βοηθούσε
-
Διαβάζεις και προχωρείς προσεκτι κά σε κάθε βήμα του οδηγού Ελληνικός οδηγός με σωστά βήματα στην περίπτωση που παραλάβουμε κινητό με ξεκλείδωτο Bootloader