Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Παράθεση από gplat: “@geobas Φλασιά: Είδα ότι λέει ότι παραδόθηκε χωρίς στοιχείο παράδοσης. Εϊχες συνεννοηθεί με ταχυδρομείο να πας να το πάρεις από εκεί χωρίς να σου αφήσουν ειδοποίηση; ” ELTA είναι , ότι θέλουνε λένε . Μπορεί να φταίει και το γεγονός ότι ήταν ένας ταλαιπωρημένος τύπος που τον λυπήθηκα και τον κέρασα πορτοκάλαδα

• Upload photo from tapatalk test

geobas - - Test Corner

Μήνυμα

Βρε παιδιά , ποιό tapatalk χρησιμοποιείτε , γιατί αυτό που κατέβασα από το Play Store ..... κολλάει ...

• About Mi Note Pro...

geobas - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Χθες, μετά απο μια επανεκκίνηση του "leo" μου, το τηλέφωνο ξεκίνησε ακριβώς με αυτή την εικόνα: Παρόλες τις προσπάθειες, δεν έλεγε να "ξεκολλήσει" απο εκεί... Δεν είχε προηγηθεί κάτι που να δικαιολογεί την εμφανισή του! Στην επόμενη επανεκκίνηση τελικά εξαφανίστηκε... Ξέρουμε γιατί εμφανίστηκε και γιατί "κατσικώθηκε" εκεί? Το έχει αντιμετωπίσει άλλος? ” Δεν έκλεισε ακόμα εβδομάδα στα χέρια μου . Το παιδεύω , το ματαπαιδεύω , επανεκκίνηση από εδώ , επανεκκίνηση από εκεί , βά…

• VIP Συνδρομή

geobas - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Τι θα γίνει ... τσάμπα θα την βγάζουμε ..... πότε θα καταθέσουμε τον οβολόμας για την ετήσια VIP Συνδρομή ............

• Παράθεση από andriano29: “να είστε καλά σας ευχαριστώ πολύ για την υποδοχη σας έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά και μπράβο σας..εχω το redmi note 3 Pro και μου ήρθε με αγγλικά από κινα (ενώ το είχα παραγγείλει με την ελληνική εκδοση) υπάρχει καμία τέτοια δυνατότητα? Ευχαριστώ πολυ αναμένω απάντηση σας ” Για αρχή πήγαινε εδώ όπου υπάρχουν όλοι οι οδηγοί που αφορούν τα κινητά Xiaomi . Βρες εκείνο που σε αφορά και διάβασμα.... διάβασμα . Για απορίες ποστάρεις ότι θες και θα βρεις αμέριστη συμπαράσταση…

• Tapatalk

geobas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Τελικά ποιό Tapatalk χρησιμοποιείτε για το forum μας . Αυτό που κατάβασα από το Play store πρσπαθεί να συνδεθεί .... ξαναπροσπαθεί .... και τίποτα

• Παράθεση από sm0k3: “Καλησπέρα παιδιά, καταρχάς συγχωρέστε με εάν δεν γράφω στο σωστό νήμα. Λοιπόν, επειδή είμαι της άποψης καλύτερα να ρωτήσεις παρά να χτυπάς το κεφάλι σου μετά, θέλω τις συμβουλές σας. Έχω εδώ και 1+ χρόνο ένα mi note pro, το κινητό μου είχε έρθει με εγκατεστημένο twrp και κάποια multilangual rom(δυστυχώς δεν θυμάμαι ποια), πέρυσι τέτοια εποχή είχα περάσει απο twrp την επίσημη 7.0.5.0 stable και μετά με την βοήθεια σας είχα περάσει απο εδώ την Ελληνική stable 7.0.5.0 με την οπ…

• XiaomiΜΑΝΙΑ

geobas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Κρύβε λόγια .... ποτέ δεν ξέρεις ......

• XiaomiΜΑΝΙΑ

geobas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Που να τα γράψεις ... σίγουρα δεν φτάνει μιά σελίδα

• Εχεις δοκιμάσει το Gravity Screen . Εχει επιλογή με απλό tap στο proximity sensor να κάνεις wake up screen .

• @ gplat Για να πάρεις μιά ιδέα με NL Post . Φρέσκο .To παρέλαβα την περασμένη Παρασκευή . Το θέμα είναι πότε θα ξεκινήσει από Ολλανδία ....... Αφού είσαι Αθήνα , απ' ότι βλέπεις 2 ημέρες μετά την άφιξη στο αεροδρόμιο το πήρα . Αντε με το καλό ..... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21359/

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από maddoctor: “Έβλεπα πάντως τώρα ότι σ' αυτό το κινητό η Xiaomi θα βάλει δικό της επεξεργαστή! Λέτε!? ” Πάντως κάτι δηλώσεις του CEO της εταιρείας περί "εκπλήξεων", αναφερόμενος στο επερχόμενο Mi Note 2, ίσως "προλάβουν" το XIAOMI MERI... Για να δούμε... ” Μπα... θα το προσπεράσω . Σε δυό-τρεις μήνες που θα βγάλει το XIAOMI GEORGE ... πιθανόν να το σκεφθώ

• Παράθεση από kexas: “Παράθεση από geoanto555: “ ” Ολα γίνονται . Να το χαίρεσαι ”

• Εικονίδια

geobas - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Ενώ στο Redmi Note 2 ανοίγοντας στα "Θέματα"τη ¨Μειξη" παρουσιάζονται ένα σωρό εικονίδια να επιλέξεις , στο Mi Note Pro βγαίνει μόνο το default εικονίδιο . Κάποια ρύθμιση ίσως ? Γνωρίζετε κάτι ? (To Mi Account ενεργοποιημένο )

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από geobas: “Λογικό . Θα κατεβάσω όμως μιά νεότερη Dev , μήπως αυτή που είχα ήταν ελαφρώς(!) corrupted . Οπως λέμε ολίγον έγκυος Thanks again και καλό βράδυ . ” Εγώ πάντως είμαι ακόμα με την 6.9.15 dev και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Οι επόμενες είχαν θέμα με τα widget. Μόνο το ξυπνητήρι που είναι στο αθόρυβο.... ” Thanks Doc . Συμπτωματικά επειδή την βρήκα σαν πιό δημοφιλή στην αξιολόγηση των Roms την έβαλα ήδη γιά να κάνω ένα αρχικό στήσιμο . Αυτή τη στιγμή έχω έ…

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Καλημέρα... Ψεκάσαμε....σκουπίσαμε....τελειώσαμε . Ολα καλά καιρός να παίξουμε λίγο . Πριν αρχίσω το στήσιμο Μπορείτε να με διαφωτίσετε ποιά Rom έχετε διαπιστώσει πως είναι καλύτερη γιά το κινητό μας . Thanks for feedback

• Παράθεση από PanosLa: “Εντυπωσιαστηκαν απο την ομορφια του κινητου ............................. ” Είναι απλά θέμα προσωπικό , πως το βλέπει ο καθένας . Γιά παράδειγμα χθες παρέλαβα το Mi Note Pro . Σκέτη ιεροσυλία αν το βάλω σε θήκη . Θα είναι σαν την Νικόλε Κίντμαν με μπούργκα ....................

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Λογικό . Θα κατεβάσω όμως μιά νεότερη Dev , μήπως αυτή που είχα ήταν ελαφρώς(!) corrupted . Οπως λέμε ολίγον έγκυος Thanks again και καλό βράδυ .

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Σωστός . Μιά και θα καταλήξω σε factory reset από TWRP , μήπως να δοκίμαζα μιά stable . Ποιά θα μου συνιστούσες ? Γιατί μπορεί και να μήν κατέβηκε καλά η Dev . Σε κουράζω εεεεεε....