Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Κατάλοιπο απο την Global μάλλον το Beta. Ok αντε να το χαρεις τώρα ” Ευχαριστώ και πάλι . Αλλά άρχισα να έχω κάποια παράξενα θέματα .... 1. Το Reboot κάνει αιώνες , βγάζοντας κάτω και την progress bar ..... 2. Μου πετάει ένα "Unfortunately Gallery has stopped" , και παρ' όλο ότι δοκίμασα όλους τους τρόπους που συνιστούντε στο διαδίκτυο δεν γίνεται τίποτε. Αν κάνω factory reset σε ποιά Rom θα με βγάλει ? . Δεν έχω κάνει κανένα στήσιμο γιά να χάσω .
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@geobas είναι σίγουρα κλειδωμένος ο bootloader του leo?? ” Σίγουρα , τέλειωσα βέβαια ......... sorry Πριν forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21020/ Τώρα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21021/ Εβαλα την 6.8.4 γιατί κατά κάποιο τρόπο είναι δοκιμασμένη στα άλλα μου κινητά . Βέβαια δεν έχω καταλάβει γιατί μου την λέει Beta
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΤελικά δεν υπάρχει ΟΔΗΓΟΣ "Flash Official Rom" τουλάχιστον για το Mi Note Pro
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΛάθος θυμάσαι .... άλλος είναι αυτός .
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) ” Αυτόν το οδηγό τον είχα δοκιμάσει , αλλά παρ' όλο που το MiPCSuite το βλέπει το κινητό , όταν το κινητο είναι σε TWRP recovery το MiPCSuite δεν το βλέπει και βέβαια δεν βγάζει Update available . Στο Device Manager το βλέπει σαν MI NOTE PRO στο Portable Devices .
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΤελικά μπερδεύτηκα . Με ποιό οδηγό περνάμε την Official Rom στο Mi Note Pro με τον bl locked ?
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΕυχαριστώ .Τα έχω όλα έτοιμα και κατεβασμένα , φτιάχνω τον δεύτερο καφέ και αρχίζω , Fastboot Rom official , ξεκλείδωμα , και μετά τη δικιά μας .
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΜόλις έφτασε στα χέρια μου το πεντάμορφο Mi Note Pro και χαζεύοντάς το έκανα και τα προκαταρτικά: Signed in στο Mi Account Signed in στο Google Εκανα τις ρυθμίσεις και το βλέπει το Laptop και το MiPCSuite Ελεγχος και διαπίστωσα ότι είναι locked Στέλνω και παίρνω sms Κάνω και λαμβάνω τηλεφωνήματα . Το έχω στη φόρτωση για να αρχίσω σιγά-σιγά τα υπόλοιπα και στο μεταξύ . Κούκλα το άτιμο .......... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20985/
-
Εχει λεχθεί από κατόχους ότι από τον Ιανουάριο του 2016 και μετά τα MI Note Pro ήταν κλειδωμένα σύμφωνα με την γενική πολιτική της Xiaomi . Επειδή περιμένω κι' εγώ παραλαβή , μάλλον αύριο , και από αυτά που έχω διαβάσει , καλύτερα είναι να φλασάρει κανείς την fastboot official dev από ΕΔΩ με ΟΔΗΓΟ (ΠΡΟΣΟΧΗ στην επιλογή της fastboot official dev να είναι για το LEO) μετά να ξεκλειδώσει τον bootloader και μετά να φλασάρει την Ελληνική με τον ΟΔΗΓΟ του MIUI-ART Αν κάνω λάθος , διορθώστε με .
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΕννοείς ότι είναι περισσότεροι οι κάτοχοι Mi Note Pro από μιά ντουζίνα αλλά δεν εμφανίζονται , επειδή δεν έχουν προβλήματα ? Απλά πιστεύω ότι δεν εκτιμήθηκε όσο έπρεπε και τα κριτήρια αγοράς κινητού είναι ένα θέμα πολύ προσωπικό . Και μιά και δεν έχουν θέματα τα Mi Note Pro , ας πούμε και καμιά κουβέντα να κρατήσουμε τούτο το νήμα ζωντανό
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από geobas: “Μιά απορία ..... Υπάρχει κάποια λιγική εξήγηση γιατί είναι τόσο περιορισμένος ο αριθμός των φίλων που έχουν Mi Note Pro ? ( εμού περιλαμβανομένου - άφιξη σε κέντρο διαλογής Αττικής από εχθές-) ” Μην ξεχνάς το Mi Note Pro είναι ένα κινητό που έχει σταματήσει εδώ και κάμποσο καιρό η παραγωγή του (σε όλα τα άρθρα σχετικά με το Mi Note 2 αναφέρεται) και έχει οθόνη 5.7 ίντσες που για πάρα πολύ κόσμο φαίνεται μεγάλη. Εγώ πάντως μετά το pop...ε συγνώμη το …
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΜιά απορία ..... Υπάρχει κάποια λιγική εξήγηση γιατί είναι τόσο περιορισμένος ο αριθμός των φίλων που έχουν Mi Note Pro ? ( εμού περιλαμβανομένου - άφιξη σε κέντρο διαλογής Αττικής από εχθές-)
-
Παράθεση από pechr: “@geobas Γιώργο και από την στιγμή που δεν σε ενδιαφέρει το root τότε μπορείς να διαγράψεις από το zip και την επιπλέον εφαρμογή που έχει βάλει ο @gkalen το ''root explorer''. Βρίσκεται στην ίδια διαδρομή που βρισκόντουσαν οι επιπλεόν μεταφρασμένες εφαρμογές της GTV. ” Χρήστο καλημέρα , Είδα την ανάρτησή σου και είπα γιά να δω . Τώρα πως μου ήλθε και έγραψα αυτές τις αφελείς ερωτήσεις , μη με ρωτάς , πιθανόν επειδή δεν είχα πιεί τον δεύτερο καφέ μου . Στην τελική , δεν νομίζω…
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από geobas: “Το φάκελλο SuperSu μπορώ να τον σβύσω από το zip της Thunder ? ” Αν θέλεις μπορείς να το σβήσεις από μέσα ναι......Πριν την εγκατάσταση κάνεις factory reset.... Να ξέρεις θα χάσεις εφαρμογές ρυθμίσεις ,επαφές κλπ ” Φασαρία γιά την περιέργεια ...
-
Αν θέλω να βάλω την Hermes_THUNDER_StableV8.0.2.0 , στο Redmi Note 2 , όπου έχω την GTV 6.8.4 Developer ποιόν οδηγό θα ακολουθήσω ? . Δεν με ενδιαφέρει το Root . Θα πρέπει να κάνω Factory reset ? Το φάκελλο SuperSu μπορώ να τον σβύσω από το zip της Thunder ?
-
Παράθεση από konstobo: “Καλησπερα, είναι δυνατόν να αποθηκεύονται οι ηχογραφήσεις στην κάρτα SD; Δεν βρίσκω τέτοια επιλογή πουθενά, αλλά μου φαίνεται παράλογο να μην υπάρχει, ενώ υπάρχει για φωτογραφίες και video. ” 'Ανοιξε την κάμερα / πάτησε παρατεταμένα το αριστερό κουμπί του μενού / στις ρυθμίσεις κάμερας δεν έχει την επιλογή "Αποθήκευση σε κάρτα SD" ???????