Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από geobas: “Παράθεση από kok8: “Κάτι τύποι σαν και σένα έχουν καταστρέψει το aftersales!!! ” Αν αναφέρεσαι σε εμένα , και μιά και δεν ξέρω καλά Ελληνικά , θα είχες την καλοσύνη να γίνεις πιό συγκεκριμένος ? ” Δεν αναφέρεται σε σένα... Don't worry boy! Εμένα "έβρισε"... ” Και που κολλάει από τα γραφόμενά σου η καταστροφή του aftersales
-
@caeser Διαβάζω πως αντιμετωπίζεις διάφορα "μυστήρια" προβλήματα , το πιθανότερο επειδή έχεις εμμονή με το "ματσακόνισμα" των κινητών σου , αλλά πάντα βρήσκεις την "escape exit" (sic) . Στη συγκεκριμένη περίπτωση , εγώ ο αδαής , δεν κατάλαβα τι σχέση μπορεί να είχε η micro USB θύρα του κινητού που ήταν χαλασμένη , με την εφαρμογή που το τούβλιασε , αφού έτσι κι' αλλοιώς το κινητό ήταν φορτισμένο . Μήπως , λέω μήπως η "Quick Boot" είναι τόσο "αξιόπιστη" , όσο αξιόπιστες είναι σχεδόν όλες οι εφαρμ…
-
Flip case
ΜήνυμαΚατέβασε το Gravity Sensor και ρύθμισέ το , να κάνει αυτό που θέλεις .
-
Πρόβλημα με λίστα κλήσεων
geobas - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΚατέβασε και φλασάρισε μια σύγχρονη Rom και άνοιξε νέο θέμα αν έχεις δυσκολίες
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από sm0k3: “Έκανα κανονικά το update σε 8.0.2.0 China Stable και πάλι τίποτα, πάλι όταν πάω να περάσω developer(είτε china είτε global) πάλι τα ίδια "Can't verify update" δεν με αφήνει να περάσω developer rom με τίποτα. Τι άλλο να κάνω; Έχω απελπιστεί. ” Για να πας από οποιαδήποτε stable σε οποιαδήποτε developer ή και το αντίθετο πρέπει να κάνεις απαραίτητα factory reset
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis0547: “@geobas ωπ συγνώμη! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” No prob ...
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από geobas: “@sakis0547 Μάλλον δεν διάβασες ότι ψάχνω γιά Ελληνική Fastboot rom γιά το Mi Note Pro ή οποία φαίνεται ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ” Όντως ΔΕΝ υπάρχει Ελληνική fastboot για το Mi Note Pro. Ποτέ δεν υπήρξε. Ωστόσο ...δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα! Φλασάρεις με την τελευταία κινέζικη Fastboot, ξεκλειδώνεις, και μετά βάζεις την Ελληνική και είσαι έτοιμος! ” Μία Ελληνική fastboot , θα καθάριζε όλα τα σκουπίδια , αλλά τι να κάνουμε .....
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμα@sakis0547 Μάλλον δεν διάβασες ότι ψάχνω γιά Ελληνική Fastboot rom γιά το Mi Note Pro ή οποία φαίνεται ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
-
Υπάρχει νεότερη Fastboot rom από την 5.9.1 για το Leo και δεν μπορώ να την βρώ ? Παράθεση από pechr: “Παράθεση από geobas: “Υπάρχει νεότερη Ελληνική Fastboot rom από την 5.9.1 για το Leo και δεν μπορώ να την βρώ ? ” Δεν φαίνεται να υπάρχει άλλη fastboot rom στην κοινότητα μας πέρα από αυτήν που αναφέρεις Γιώργο ” Χρήστο φαίνεται πως δεν υπάρχει Ελληνική Fastboot Παράθεση από marietta63: “Παράθεση από geobas: “Υπάρχει νεότερη Ελληνική Fastboot rom από την 5.9.1 για το Leo και δεν μπορώ να την βρώ…
-
Μετά από mi note pro τι???
geobas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από maddoctor: “....αλλά για ποιο λόγο να αλλάξω....για να καλύψω την καταναλωτική μου ανάγκη? ” Εάν καταφέρουμε να ξεπεράσουμε το "ψυχολογικό" αυτό πρόβλημα...με τα χαρακτηριστικά που φορτώνει η Xiaomi τα κινητά της...θα πρέπει να αλλάζουμε κινητό κάθε 5 χρόνια...το νωρίτερο... Τα κινητά της σειράς Mi έχουν hardware που κανονικά θα πρέπει να σε κάνει να ξεχάσεις τί θα πεί αναβάθμιση συσκευής. Αλλά...αλλά...αλλά...είπαμε...είναι ψυχολογικό το πρόβλημα. ” Well sa…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΟσονούπω θα καταφθάσει το ( σούπερκαρ και θα πρέπει να δέσω τη ζώνη μου , που λέει κι' ένας φίλος) και άσχετα αν είναι κλειδωμένο ή ξεκλείδωτο , λέω να φλασάρω την official Fastboot rom πριν από το ξεκλείδωμα (έχω λάβει το ΟΚ σχεδόν άμεσα μετά την αίτηση) και στη συνέχεια την Ελληνική Fastboot Rom για να φύγουν τα σκουπίδια (!) Αυτή που βρήκα (η Ελληνική) γιά το Mi Note Pro είναι η 5.9.1 . Δεν έχει κυκλοφορήσει καμία νεότερη ?
-
Tinydeal ....Εκλεισε ?
geobas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕύχομαι και πιστεύω πιό γρήγορα (άλλωστε ειναι in transit) γιατί έκανα αίτηση εχθές και σήμερα μου έστειλαν "αδεια ξεκλειδώματος"
-
Tinydeal ....Εκλεισε ?
geobas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤελικά στις 20/9 στις 30/9 μου δώσανε Tracking never οπότε οι 15 μέρες αποκλείονται .