Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠεριμένοντας το Mi Note Pro , μπορείτε να με ενημερώσετε ποιά Ελληνική Dev Rom έχει αποδειχθεί μέχρι τώρα σαν ποιό ενδεδειγμένη/απροβλημάτιστη . Thanks
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από geobas: “Ευχαριστώ . Αντιλαμβάνομαι από τα γραφόμενα ότι είναι δεν είναι άσχημη επιλογή , ποιό καλό κι από το πιστό και απροβλημάτιστο Redmi Note 2 . ” Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο το έχω σαν "πρώτο" (ή βασικό) κινητό και δεν έχω λειτουργικά ή άλλα προβλήματα.Η αυτονομία της μπαταρίας του θα ήθελα να είναι μεγαλύτερη, αλλά δεν είμαι και ο "μέσος χρήστης" αφου το δουλεύω στο "φουλ" όλη μέρα (με GPS και 4G συνεχώς ανοιχτά, και την φωτεινότητα στο FULL, αφου είναι …
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Ρε φιλέ πήγες από ένα συνηθισμένο αυτοκίνητο σε σούπερκαρ Τις συγκρίσεις τι τις θες? Θα είσαι αλλού. Απλά δείσε καλά τη ζώνη σου ” Είδες πουθενά να μιλάω γιά επιδόσεις ?
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από geobas: “@ caeser Ευχαριστώ γιά τις διευκρινίσεις . Δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη στους σχιστομάτιδες , άλλα τους λες άλλα κάνουν . Οπως και να' χει μόλις πήρα ειδοποίση ότι το στείλανε σήμερα με tracking number RS65χχχχχχNL . Από την εμπειρία σας πόσο μπορεί να πάρει ? Οσο γιά τις διαδικασίες , όπως κι αν έλθει , αν τυχόν κολλήσω ξέρω που θα απευθυνθώ ” Με το καλό να παραλάβεις... σε περίπου 2 εβδομάδες...:-) ” Ευχαριστώ . Αντιλαμβάνομαι από τα γραφόμενα ότ…
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμα@ caeser Ευχαριστώ γιά τις διευκρινίσεις . Δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη στους σχιστομάτιδες , άλλα τους λες άλλα κάνουν . Οπως και να' χει μόλις πήρα ειδοποίση ότι το στείλανε σήμερα με tracking number RS65χχχχχχNL . Από την εμπειρία σας πόσο μπορεί να πάρει ? Οσο γιά τις διαδικασίες , όπως κι αν έλθει , αν τυχόν κολλήσω ξέρω που θα απευθυνθώ
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠεριμένω να μου στείλουν το Mi Note Pro που παρήγγειλα . Εχω διαβάσει σχεδόν όλες τις σελίδες τούτου του νήματος και παρ' όλο που στις πρώτες 30-40 τα πράγματα δεν φαίνονταν ενθαρρυντικά με τις αναφορές προβλημάτων αποφάσισα να το παραγείλω γιατί απλά ήθελα ένα κινητό στα 5.7 και δεν είχα καμία διάθεση να διαθέσω 500-600 ευρώ γιά το Mi5 plus . Kάπου λοιπόν στις σελίδες , πήρε το μάτι μου ότι υπάρχουν 2 παρτίδες . Τα παλαιότερα με unlocked bl, και τα νεότερα με locked bl . Στις λεπτομέρειες των χ…
-
Tinydeal ....Εκλεισε ?
geobas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤους έστειλα το παρακάτω . Για να δούμε , θα έχουμε γέλια - Order No. - 3310067518010002550461 Unless l have a solid and responsible reply to my e-mails promptly regarding details of my above order l will dispute the transaction and advise PayPal accordingly .
-
Tinydeal ....Εκλεισε ?
geobas - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@osalonikios Καλό ........Θα περιμένω μέχρι και αύριο και θα το δοκιμάσω
-
Tinydeal ....Εκλεισε ?
geobas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤο κακό είναι ότι αναγκάστηκα να το παραγγείλω από αυτούς μιά και δεν το εύρησκα σε άλλα μαγαζιά . Αλλά πανάθεμά τους να μην απαντάνε στα e-mail ..........
-
Tinydeal ....Εκλεισε ?
geobas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤι γίνεται με το Tibydeal βρε παιδιά ? Στις 20 Σεπτ. παρήγγειλα το Mi Note Pro . Την ίδια μέρα μου στείλανε Order Confirmation και από τότε βουβαμάρα . Τους έχω στείλε e-mail καμία απάντηση . Μπας και το κλείσανε το μαγαζί ?
-
Παράθεση από nomoreorless: “Απο όσα έχω δει, το κοντινότερο στα κριτήριά μου είναι το FINOW Q1. Δεν έχω δει όμως αν μπορείς να απαντήσεις την κλήση μέσα από το ρολόι. Αν ισχύει, και δεν βρω κάτι άλλο, νομίζω ότι θα καταλήξω σε αυτό. Έχει κανείς εμπειρία από αυτό? ” Το FINOW Q1 σύμφωνα με το Gearbest είναι 3G και παίρνει κάρτα sim , επομένως αυτόνομο , δεν χρειάζεται να έχεις το κινητό κοντά σου .
-
Παράθεση από vigor08: “Παράθεση από geobas: “Κάνε ένα Wipe Cache και Wipe Dalvik cache γιά αρχή και βλέπουμε ” Wipe την cache έχω κάνει και το κάνω συχνά από το Πληρεις ρυθμίσεις>Αποθηκευτικός χωρος> cashed data Wipe Dalvik cache πως γίνεται ; :confused: Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν ο @Bodai κατηγορηματικά διέγνωσε ότι το κινητό σου τα έφτυσε (!) το Wipe Dalvik cache μάλλον σου είναι άχρηστο .
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από geobas: “Δεν μας είπες από που και ποιός , γιατί έτσι όπως πάμε με Mi Note Pro 2 , θα ψαχνόμαστε . Αν δεν θέλει δημοσιοποίηση στείλε μου PM . ” Αν τελικά εμφανιστεί με τα χαρακτηριστικά αυτά, το κόβω στα 500$-600$ χαλαρά. Εγώ πάντως με βλέπω του χρόνου να το παίρνω... ” Γιατρέ μου , έτσι όπως το πάει η Xiaomi το VFM που τράβηξε τόσους και τόσους οπαδούς(sic) , μάλλον μας τέλειωσε . Με αυτά και αυτά , αποφάσισα και ήδη παρήγγειλα το Mi Note Pro . Μου κάνει μι…
-
Flash στο RN2
ΜήνυμαΠοιόν Flash Player πρέπει να κατεβάσω για να παίζει .swf αρχεία ?
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από Tilemaxos42: “Το πήρα από Ελλάδα, από κάποιον που τα εμπορεύεται και τα πουλάει εδώ ... είναι του κουτιού με όλα τα παρελκόμενα και τα δώρα (μέχρι και έχτρα βελόνα για τις κάρτες και θήκες για τις κάρτες) και η τιμή του στα 280 ευρώ... νομίζω είναι καλά ... ” Δεν μας είπες από που και ποιός , γιατί έτσι όπως πάμε με Mi Note Pro 2 , θα ψαχνόμαστε . Αν δεν θέλει δημοσιοποίηση στείλε μου PM .