Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• About Mi Note Pro...

geobas - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Παράθεση από Tilemaxos42: “καλημερα, σημερα το πηρα κ εγω επιτελους ... θα καθησω με την ησυχια μου να τσεκαρω αν ειναι ξεκλειδωτο με τους οδηγους σας ή κλειδωμενο ... και μετα ολα τα απαραιτητα .. για να περασω μια ελληνικη ρομ ... ειναι κινηταρα ομως ετσι !!!!! .... ” Καλορίζικο .. Από που το πήρες τελικά και πόσο αν επιτρέπεται γιατί δεν το βρήσκω εύκολα και με το 2 που περιμένουμε στο τέλος της εβδομάδας μάλλον κάτι μου λέει πως θα απαγοητευτούμε από τις τιμες .

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από geobas: “@sakis0547 . Thanks @AbyssD Είπαμε γιά μεγαλύτερο απο 5.5 που είναι το Oneplus 3 , κα εξ' άλλου προτιμώ να μείνω στα Xiaomi γιά πολλούς και διάφορους λόγους και το Mi Note 2 σίγουρα είναι στα υπ' όψιν και μιά καλή περίπτωση , αλλά κοντεύει να φύγει ο Σεπτέμβρης και ακόμα το περιμένουμε . ” 24/09 θα ανακοινωθεί το 2, οπότε υπομονή λίγες μέρες ακόμα ” Οψόμεθα . Να δούμε και τις τιμές βέβαια .

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

@sakis0547 . Thanks @AbyssD Είπαμε γιά μεγαλύτερο απο 5.5 που είναι το Oneplus 3 , κα εξ' άλλου προτιμώ να μείνω στα Xiaomi γιά πολλούς και διάφορους λόγους και το Mi Note 2 σίγουρα είναι στα υπ' όψιν και μιά καλή περίπτωση , αλλά κοντεύει να φύγει ο Σεπτέμβρης και ακόμα το περιμένουμε .

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Και ξαφνικά , τώρα που συνηθίσαμε τα 5.5άρια , μου κόλλησε να πάρω ένα λίγο μεγαλύτερο και μάλλον φαίνεται πως το Mi Note Pro ταιριάζει στις απαιτήσεις/ανάγκες μου . Θα με βοηθούσε πολύ αν κάποιοι φίλοι που το έχουν με διαβεβαιώσουν ότι όντως αξίζει , παρ' όλο που είναι το 2015 , και ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο στο συγκεκριμένο μέγεθος ούτε φαίνεται να υπάρχει κάτι στον ορίζοντα από πλευράς Xiaomi . Σκοπεύω να το πάρω από κάποιο EU wαrehouse γιά άμεση παραλαβή . Ποιό warehouse θα συνιστούσατε ?

• Root με το ζόρι .......

geobas - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Δεν ήταν rooted γιατί πριν από το φλασάρισμα είχα αφαιρέσει το φάκελο SuperSu και όλα ήταν μιά χαρά . Η διαφορά στο νέο εικονίδιο ήταν ότι είχα 2 επιλογές "Play" και "TWRP" γιά να γίνει η πλήρης , όπως έλεγε εγκατάσταση . Δεν είχα τη δυνατότητα να μπω στις ρυθμίσεις του SuperSu και να κάνω απεγκατάση . Τελικά πάτησα το TWRP και έγινε rebooted με το εικονίδιο να ανοίγει με τις επιλογές ρυθμίσεις κλπ . Επέλεξα την απεγκατάσή του το ΟΤΕ TV GO δουλεύει και απαλάχτηκα με ένα restart από το εικονίδιο …

• Root με το ζόρι .......

Μήνυμα

Στο RN2 prime με το κινητό δίπλα μου σε αναμονή , βλέπω να ανάβει το led ειδοποιήσεων . Κοιτάζω και βλέπω να έχει εγκατασταθεί ένα εικονίδιο του superSu και να με προτρέπει να κάνω την εγκατάσταση γιατί είναι ημιτελής όπως λέει η εγκατάσταση και δεν είμαι πλήρως rooted (που δεν θέλω) Τσεκάρω κάποιες εφαρμογές μου που βγάζουν σπυριά ... όταν το κινητό είναι rooted για παράδειγμα OTE Tv GO , δεν περπατάει . Τι καινούρια , να μην πω , είναι αυτή στα καλά καθούμενα . Το κινητο φοράει την GTV 6.8.4 |…

• Ευχαριστώ πολύ γιά τις πληροφορίες ....

• Στο RN2 έχω εδώ και λίγο καιρό την GTV-6.8.4|Dev , αλλά δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την μπαταρία . Υπάρχει κάποια δοκιμασμένη που να έχει αποδειχθεί καλύτερη ?

• @kodorevi8ulis . Το ORDRO , το ανέφερα σαν ένα παράδειγμα , αυτό δεν πάει να πει πως ήδη το αγόρασα . Οσο για το gearbest , τι να πω . Θα το ψάξω από περιέργεια . Μάλλον το παραβασανίσαμε το θέμα , έτσι κι' αλλοιώς δεν πρόκειται να προβώ σε αγορά πριν από το επόμενο καλοκαίρι , αν είμαστε καλά ,οπότε έχουμε καιρό να το ξεψαχνίσουμε το πράγμα .

• Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρουμε ακόμα , επίσημα , τα χαρακτηριστικά του αλλά σίγουρα τα 164 ευρώ που κυκλοφόρησαν σαν τιμή είναι τιμή για high-end smartwatches , και τα χαρακτηριστικά που έχουν διαρρεύσει δεν το παρουσιάζουν σαν τέτοιο .

• Κατ' αρχάς δεν μίλησα ποτέ για χαμηλή τιμή .Κάποιο με τις απαιτήσεις μου σίγουρα δεν θα έχει 60-70 ευρώ .'Ενα το κρατούμενο . Δεύτερον , υπάρχουν εκεί έξω πολλά smartphones με περίπου τις προδιαγραφές που ζητάω π.χ το ORDRO Sw16 3G , όντως από μυστήριους κατασκευαστές , αλλά ακόμα κι' αν είμαι Xiaomi-μάκιας (sic) , δεν πρόκειτα απλά και μόνο γιά το όνομα να πάρω κάτι υπερτιμημένο .

• ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ .................. Ναι έχει , αλλά δεν φτάνουν ....

• Παράθεση από miltoskartalas: “Παράθεση από geobas: “Οσο κι' αν το έψαξα , επειδή πάντα με ενδιέφερε ένα ξεχωριστό smartwatch , δεν έχω βρει τίποτα που να αναφέρει κάτι , πέρα από τα τετρημμένα χαρακτηριστικά ( και το GPS ανάμεσα σ' αυτά ) . 'Αλλωστε και εμφανησιακά , γιά τα δικά μου γούστα , δεν λέει τίποτε ιδιαίτερπο . Οψόμεθα ............ ” Κοίταξε εγώ είχα βρει το aiwatch c5 αλλά δεν το πήρα λόγω της μικρής του μπαταρίας, το έχεις κοιτάξει; Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ”…

• Οσο κι' αν το έψαξα , επειδή πάντα με ενδιέφερε ένα ξεχωριστό smartwatch , δεν έχω βρει τίποτα που να αναφέρει κάτι , πέρα από τα τετρημμένα χαρακτηριστικά ( και το GPS ανάμεσα σ' αυτά ) . 'Αλλωστε και εμφανησιακά , γιά τα δικά μου γούστα , δεν λέει τίποτε ιδιαίτερπο . Οψόμεθα ............

• Καλά.. έρευνα αγοράς δεν κάνουν εκεί στην Xiaomi να δουν τι προσφέρει ο ανταγωνισμός σε ότι αφορά χαρακτηριστικά και με τι τιμές , ή μήπως ποντάρουνε τάχατες !!!!! στο όνομα . Λέω εγώ τώρα ....

• Ευχαριστώ γιά τις απόψεις και τον κόπο σου .

• Παράθεση από iAmLiakos: “Αν θέλεις να κάνεις τη δουλειά σου άνετα, χωρίς περιορισμούς και χωρίς να δώσεις πολλά - Redmi 2, 2gb/16gb έκδοση Αν είσαι advanced χρήστης, αλλά σου αρέσει το δοκιμασμένο και το κλασσικό τότε - Mi4 Αν είσαι advanced χρήστης, αλλά ταυτόχρονα είσαι περιπετειώδης και σου αρέσουν τα φρέσκα πράγματα τοτε - Mi4c εκδοση 3gb ram Αν είσαι απο αυτούς που τους αρέσουν τα μεγάλα τότε - Redmi Note 2 Αν είσαι ΟΛΑ τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα τότε - Mi Note Pro ” Σχεδόν ένα χρόνο…

• Οι επαφές τρελλάθηκαν

Μήνυμα

Είχα το Default . Το ξαναέκανα εφαρμογή και δοκιμάζοντας απεγκατεστάθηκε το πρόβλημα , στη συνέχεια άλλαξα το wallpaper στην αρχική και τα εικονίδια με εκείνα που είχα προηγουμένως και όλα ΟΚ . Νάσαι καλά

• Οι επαφές τρελλάθηκαν

Μήνυμα

Και ξαφνικά χωρίς λόγο , αντί πατώντας μία επαφή να μου βγάζει τους αριθμούς τηλεφώνων , κινητού - οικίας - εργασίας κλπ και επέλεγα ποιόν αριθμό νακαλέσω , μου βγάζει το παρακάτω , Καμιά ιδέα ??? forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…fce71625433d3f16bd6b27ba4

• Το IQI 12 έχει ΙΡ μόνο 54 δυστυχώς