Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Από εμφάνιση σκίζει !!!! το smartwatch της Xiaomi σε αντίθεση με το IQI 12 3G που ανακάλυψε ο φίλος @Sam που αν και παχύ !!! φαίνεται πολύ ενδιαφέρον αν και λίγο γενική η αναφορά σαν waterproof . Θα περιμένουμε το Review .

• Παράθεση από geoanto555: “Ότι θέλεις κάνεις.. Αν θες μείνε με εκείνη ” Πλάκα κάνεις να μείνει ό άνθρωπος με την κινεζιά . Ασε που δεν τα πάει καλά με τα Αγγλικά

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από geobas: “Εχοντας φλασάρει στο Redmi 3 την MIUI 7 6.3.31|Beta μετά το ξεκλείδωμα πρέπει οπωσδήποτε να φλασάρω την Ελληνική Developer σύμφωνα με τον οδηγό στη σελίδα #1 αυτού του νήματος ? ” Γεια σου Γιώργο Από την στιγμή που έχεις ξεκλειδώσει, μπορείς να φλασάρεις όποια GTV θέλεις (stable η dev) αφότου έχεις προηγηθεί η εγκατάσταση TWRP μέσω cmd ” Γειά σου Χρήστο Αρα.... οπωσδήποτε .

• Εχοντας φλασάρει στο Redmi 3 την MIUI 7 6.3.31|Beta μετά το ξεκλείδωμα πρέπει οπωσδήποτε να φλασάρω την Ελληνική Developer σύμφωνα με τον οδηγό στη σελίδα #1 αυτού του νήματος ?

• Παράθεση από diamantologo: “Σηκωνω τα χερια!δεν βγαζω ακρη με την καμια. Εχασα πολυ χρονο απο την δουλεια μου και εκανα μια τρυπα στο νερο. Αν καποιος βρισκεται Αθηνα νοτια και θελει και μπορει να με ξεστραβωσει ευχαριστως να κερασω οτι θελει. Σορρυ παιδες ” Αν έχεις τον Chrome πατάς δεξί στο ποντίκι και επιλέγεις translate Αν όχι η παρακάτω εικόνα είναι η Αγγλική μετάφραση οπότε συμπληρώνεις τα πεδία ανάλογα . forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18005/ 1. Please input your Name .... ....…

• Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορέσω να κάνω την αίτηση ξεκλειδώματος γιά λογαριασμό τρίτου , έχοντας και το κινητό του και τα στοιχεία του MiAccount του , αλλά από τo δικό μου PC , το οποίο όπως έχω παρατηρήσει αν προχωρήσω στη διαδικασία , βγάζει αυτόματα τον δικό μου λογαριασμό ?

• Αφού περάσαμε 40 κύματα και τελικα διαπιστώθηκε ότι πρόκειται γιά το απλό Redmi 3 το φλασάρισμα της Official Dev , ακολουθώντας τον αναλυτικότατο οδηγό του φίλου @lallasgr .... piece of cake

• Τέλειος οδηγός , τυφλοσούρτης θα έλεγα , αν προχωρήσει κάποιος προσεκτικά και σύμφωνα με τις οδηγίες που αναλυτικά και απλά περιγράφει ο καλος φίλος @lallasgr . Τον ευχαριστούμε

• To cpu-z το διαβάζει σαν απλό Redmi 3

• Δεν δουλεύει το Play Store για να κατεβάσω το cpu-z

• Αρχίζουμε και μπερδευόμαστε όλοι μας . Στο post μου #246 στο παρόν νήμα , το screenshot το δείχνει 3s . Στο τηλέφωνο μου λέει ο ξάδελφος ότι η παραγγελία και στα email που ανταλλάξανε ότι είναι το 3 Pro . Αντε να βρεις άκρη

• 3S μου είπε ο ξάδελφος εν αρχή , αλλά τώρα που τον πήρα τηλέφωνο δεν είναι βέβαιος και ψάχνει να βρεί το κουτί . Θα επανέλθω αλλά που μπορεί να παίζει . Η Ρομ γιά 3S που κατάβασα γιά παράδειγμα ? Ο bootloader είναι κλειδωμένος και σε fastboot και σε download mode παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα .

• Ανθρακες...... Refresh.. Flash....... Error

• Παράθεση από geoanto555: “Flash / Unbrick Redmi 3S δοκιμάζεις να περάσεις τους drivers που δίνει αυτός ο οδηγός.. Αν πάλι όχι.. βάζεις με αυτόν την ρομ που θες,,, ” Δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα . Μου βγάζει forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17894/ Καμιά ιδέα ??????

• ΟΚ Thanks .. Θα ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό και βλέπουμε

• Μου βγάζει πως Device driver software was not successfully installed ..... MTP USB Device Failed Μήπως πρέπει να βρω κάπου τους drivers και να τους εγκαταστήσω ?

• Καλημέρα, Μου φέρανε ένα Redmi 3s με μιά άσχετη Rom γιά να του βάλω την Official Rom και να κάνω την αίτηση γιά ξεκλείδωμα . forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17884/ Εγκατέστησα το MiPCSuite , και συνδέοντας το κινητό με το Laptop ,ενώ το βλέπει σαν εξωτερικό χώρο , το MiPCSuite εμφανίζεται και εξαφανίζεται . Είναι η τελευταία έκδοση , κι'ας σημειωθεί ότι το USB Debugging είναι ενεργοποιημένο . Καμιά ιδέα ???

• Κάποιες Ερωτήσεις

geobas - - RedMi 3S/Pro/3X (Land)

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από geobas: “Μιλάμε γιά αλαμπουρνέζικη Ρομ και επειδή δεν έχω ασχοληθεί με το άθλημα, για να βάλω την Official Dev πάνω από την Stable πριν την αίτηση γιά ξεκλείδωμα , να κάνω επεναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων . Σωστά ? ” Θα κάνεις χρήση του Mi PCSuite και θα στα κάνει όλα αυτόματα... => Mi PC Suite ” Πόσο αυτόματα δηλαδή ? Ανοίγει το Mi PC Suite όταν συνδέω το κινητό , γράφει επάνω Redmi 3 χωρίς να βγάζει την εικόνα του κινητού. Αν πατήσω Recovery μου λέει Backu…

• Κάποιες Ερωτήσεις

geobas - - RedMi 3S/Pro/3X (Land)

Μήνυμα

΄Ηλθε λοιπόν το ξαδελφάκι και μου έφερε το Redmi3S . forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17847/ Μιλάμε γιά αλαμπουρνέζικη Ρομ και επειδή δεν έχω ασχοληθεί με το άθλημα, για να βάλω την Official Dev πάνω από την Stable πριν την αίτηση γιά ξεκλείδωμα , να κάνω επεναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων . Σωστά ?

• Χρηστικότητα Smartwatch

geobas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Thanks . Μιά και περί χρηστικότητας ο λόγος με καλύπτει 100% , αλλά πέρα απ' αυτό καλό είναι αυτό που θα βάζεις στο χέρι σου να έχει και κάποια αξιοπρεπή εμφάνιση και το ARDRO looks good σε αντίθεση με το blitz μοιάζει με κάτι πλαστικούρες που πουλάνε οι Πακιστανοί στις παραλίες Όσο για τον παλμογράφου και αυτο το φρούτο παρακαλούθηση ύπνου δεν είχα ποτέ και δεν πρόκειται να αποκτήσω υποχοντριακές συνήθειες επομένως άχρηστα .