Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Χρηστικότητα Smartwatch
geobas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Εντάξει δεν θα πάρω και χάπι, ρολόι θα πάρω για να κάνω πλάκα, την ώρα την βλέπω και από αλλού. Τι είναι 15-20 μερες. Πάντως ευχαριστώ για την πληροφορία, αυτό το μοντέλο και με αυτή την τιμή δεν το είχα εντοπίσει. ” Σωστός ! Ψάχνοντας βρήκα το ORDRO SW16 που έχει τα specs που με ενδιαφέρουν με ΙΡ 67 . Ξέρω... εσύ έχεις εμμονή με τα στρογγυλά αλλά θα ήθελα την άποψή σου , μιάς και το έχεις παιδέψεις το θέμα . Δες και ΕΔΩ τον τύπο που το βουτάει στο νερό . Δεν πρόκειται …
-
Χρηστικότητα Smartwatch
geobas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΟΚ , θα δοκιμάσω αργότερα με wipe data . Thanks
-
Χρηστικότητα Smartwatch
geobas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΔεν το θέλω γιά κολύμπι αλλά να μην έχει πρόβλημα από το πιθανό κατάβρεγμα . Και βέβαια είμαι προετοιμασμένος γιά 100+ , αλλά όχι και 200 . IP 56 = Water projected in powerful jets (12.5mm nozzle) against the enclosure from any direction shall have no harmful effects. ΄Ασχετο . Αντιλαμβάνομαι ότι είσαι υπέρμαχος της Rom by Gkalen και συγκεκριμένα της 6.8.11 Dev . Εχω την GTV 6.8.4 Dev . Αν θέλω να δοκιμάσω την Gkalen , απλά την περνάω από πάνω με τον Updater ??
-
Κάποιες Ερωτήσεις
Μήνυμα@filosofos77 Αμ κι' εμένα δεν μου κουλλούσαν , αλλά όπως είπα αυτές ήταν πληροφορίες τηλεφωνικά οπότε Τελικά θα μου το φέρει να δω περί τίνος πρόκειται και να το φέρω στα ίσια του .
-
Χρηστικότητα Smartwatch
geobas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Εγώ για να μη τα βάζω στο ράφι, τα αγοράζω, τα φοράω μια εβδομάδα και μετά τα πουλάω στην ίδια τιμή και μερικές φορές λίγο ακριβότερα. Αυτό το καιρό σταμάτησα να αγοράζω και ψάχνω λίγο καλύτερο επίπεδο με δικό του wifi και gps. ” Σε αντίθεση , εμένα μου έλειπς πάντα το εμπορικό δαιμόνιο . Ετσι ή μένουν κάπου ξεχασμένα ή αν σκαλίζοντας βρώ κάποιο πιθανόν να το βγάλω στην επιφάνεια για καμιά εβδομάδα και μετά να το χαρίσω σε κανένα ανήψι . Παράθεση από maddoctor: “Παράθεσ…
-
Χρηστικότητα Smartwatch
geobas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΓνωστό το ενδιαφέρον και οι γνώσεις σου γιά τα συγκεκριμένα gadget και δεν μπορώ παρά να συμφωνίσω απόλυτα μαζύ σου με την αντικειμενική προσέγγιση . Οθεν μεθερμηνευόμενο ένα ακόμα μπιχλιμπίδι που αγοράζουμε και που τελικά θα καταλήξει στο ντουλάπι μαζί με άλλες δεκάδες πιθανόν ξεχασμένα . Οπως όμως ανέφερα στο προηγούμενο post μου , θα μου ήταν χρήσιμο στο ταχύπλοο (όχι γιότ) , όταν πηγαίνω γιά ψάρεμα μετά τις 10.00 (δεν μπορώ αδερφέ πιό νωρίς) και βέβαια στο dinghy cat που είμαι συνεχώς μούσεμ…
-
Χρηστικότητα Smartwatch
geobas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤέλος διακοπές , πίσω στα τετριμμένα . Κατά τη διάρκεια των διακοπών δοκίμασα σε ελάχιστες μπορώ να πω περιπτώσεις το φτηνιάρικο GV18 Aplus (αυτόνομο με SIM) και τούτο γιατί δεν έβρισκα όσο κι' αν προσπάθησα περιπτώσεις που θα μπορούσε να μου φανεί χρήσιμο . Στην παραλία , έμπα-έβγα στη θάλασσα .. άχρηστο Στην καφετέρια , ακουμπάς το κινητό στο τραπέζι κι' αποφεύγεις και το Sar !!! . Το ίδιο και στη ταβέρνα . Στη βεράντα σου , γιατί ? το κινητό στη διάθεσή σου . Στη βόλτα ή οδηγόντας το ίδιο Βέβ…
-
Κάποιες Ερωτήσεις
ΜήνυμαΊδωμεν...................
-
Κάποιες Ερωτήσεις
ΜήνυμαΤου είχα πεί και είχαμε δοκιμάσει αυτή τη διαδικασία χωρίς αποτελέσματα .Τώρα γιά να λέμε και την αλήθεια δεν μπορώ να γνωρίζω κατά πόσο έγινε σωστά. Του έχω επισημάνει ότι θα έχει προβλήματα , στη τελική αν μπορέσω να τον πείσω να μου στείλει το κινητό , ίσως να είναι η πιό καλή λύση .
-
Κάποιες Ερωτήσεις
ΜήνυμαΟ εξάδελφός μου πήρε ένα Redmi 3s και τηλεφωνικά που τον ρώτησα έχει έκδοση Android 5.1.1 και έκδοση Miui Stable 7.3.2.0.0 (.LHCCNDD) Το κινητό έχει και Ελληνικά και λέει ότι "τον βολεύει" έτσι όπως είναι αλλά στην πραγματικότητα έχει προβλήματα με το Google Play και κάποια restart κάθε τόσο . Γιά να τα αποφύγει αυτά φυσικά πρέπει να κάνει αίτηση για να ξεκλειδώσει τον bootloader και να προχωρήσει στη διαδικασία εγκατάστασης της Ελληνικής Rom . Το πρόβλημα είναι πως είναι εκτός Αθηνών και με τηλ…
-
SuperSu .... Γιατί ?
ΜήνυμαΤώρα που το ανέφερες , κάπου το είχα διαβάσει αυτό, εδώ στην κοινότητά μας ,αλλά το είχα ξεχάσει
-
SuperSu .... Γιατί ?
ΜήνυμαThanks @geoanto555 . Εχω χάσει επεισόδια , μετά τις παλαιότερες που είχες επιλογή να αρνηθείς την εγκατάσταση .
-
SuperSu .... Γιατί ?
ΜήνυμαΤέρμα οι διακοπές , καλα περάσαμε , κάθε κατεργάρης στο πάγκο του είπα κι΄εγώ να αναβαθμίσω τα κινητά μου με νέες Rom . Ετσι λοιπόν έβαλα στο Redmi Note 2 την GTV 6.8.4|Dev και στο Redmi Note 3G GTV 6.8.11}|Dev με τον Updater , αφού οι προηγούμενες Rom ήταν Dev του Ιουνίου . Εγκατάσταση μιά χαρά χωρίς προβλήματα αλλά μου κοτσάρησε(!) και στα 2 τον SuperSu , και οι 2 συσκευές είναι rooted που δεν με εξυπηρετεί . Πως γίνεται να τις κάνω unrooted . Thanks
-
'Εβαλα την 6.6.30 στο Redmi Note 2 , και προς το παρόν όλα φαίνονται να είναι μιά χαρά . Εκείνο που με απαγοήτευσε είναι η παρουσίαση των φωτογραφιών του 'Αλμπουμ , που σε παλαιότερες Ρομ ήταν πολύ καλύτερο και εμφανίσημο αντί γιά τα μικροεικονίδια που βλέπω τώρα των φακέλλων που τις περιέχουν .
-
Παράθεση από NasDriver: “@geobas, έκανα μεταφορά του θέματος εδώ, απ' ότι είδα παλιότερα σου έπαιζε και δεν παίζει πλέον ? ” Ναι έπαιζε στο Note 3G , που του είχα stable . Στην παρούσα , όπως ανέφερα έβαλα την 6.6.30 , δυστυχώς από τον updater και φαίνεται πως την διαβάζει σαν rooted η εγκατάσταση του OTE TV Go , πιθανολογώ λόγω της εφαρμογής του SuperSu , παρ' όλο που ο Root Checker λέει πως δεν είναι rooted . Για να μην πιάσω πάλι απ' την αρχή , φαντάζεσαι να υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεπεραστ…
-
OTE Tv GO
ΜήνυμαΕχει κάποιος φίλος μπορέσει να δουλέψει το OTE Tv GO με Redmi Note 2 ή άλλο Xiaomi κινητό
-
@NasDriver . Thanks . Σε εμένα τελικά είναι στο ---> Γραμμή κατάστασης ---> Μορφή δείκτη μπαταρίας , αλλά δυστυχώς είναι μιά παλιά αμαρτία ακόμα κι' αν επιλέξεις "Ποσοστιαία" σου παραουσιάζει και ποσοστιαία και γραφική . Αναφέρομαι στο Notification των διακοπτών , που τελικά είναι κι' αυτό στη --->Γραμμή κατάστασης ---> Διάταξη ειδοποιήσεων και διακοπτών . Με το SuperSu , τι γίνεται ??