Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Χωρίς προβλήματα και φανφάρες εγκατεστάθηκε η 6.6.30 , με μόνη διαφορά ότι έκανα αναβάθμιση από τον Updater και βλέπω και εικονίδιο του SuperSu . Τσεκάρισα και δεν είμαι rooted ( το προτιμώ) Πως μπορώ να απεγκαταστήσω/καταργήσω το εικονίδιο του SuperSu ??????????? Ειναι νωρίς ακόμα γιά να εκφράσω εντυπώσεις , αλλά από μιά πρώτη ματιά δεν μου αρέσει το Notification με την οριζόντια εμφάνιση των επιλογών (αντιγραφή Samsung ) , και δεν βλέπω επιλογές γιά την παρουσίαση της κατάστασης της μπαταρίας …
-
Αλλοπρόσαλλα πράγματα....... δεν παίρνει τον κωδικό γιά να κάνω factory reset , αλλά τον αποδέχεται στην προσπάθειά μου για αλλαγή κωδικού . Μυστήριο .... Ετσι κατάφερα και έκανα factory reset με το νέο κωδικό , και προχωράμε στο φλασάρισμα . ...... Χωρίς προβλήματα και φανφάρες εγκατεστάθηκε η 6.6.30 , με μόνη διαφορά ότι έκανα αναβάθμιση από τον Updater και βλέπω και εικονίδιο του SuperSu . Πως μπορώ να τον απεγκαταστήσω/καταργήσω ???????????
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από geobas: “Καλημέρα ,Ξεκίνησα να κάνω την διαδιακσία αλλά μου ζητάει κωδικό για να κάνω factory reset . Δεν μου έχει ξανατύχει μιά και απλά έκανα μέχρι τώρα απλά αναβάθμιση τις Rom . Ποιός διάβολο είναι αυτός ο κωδικός γιατί κάποιον που έχω κρατήσει της Miui δεν τον δέχεται . ” Ο κωδικός του Mi λογαριασμού σου είναι. Βρες τον, αλλιώς θα έχεις πρόβλημα.... ” Γιατρέ μου καλημέρα . Οπως ανέφερα αυτόν τον κωδικό της Mi που έχω δεν το δέχεται και στην προσπάθεια αν…
-
Παράθεση από NasDriver: “Απλό factory reset και βάλε την 6.6.30 ή την 6.7.7 αφού δεν κάνεις συχνά αλλαγές, έχουν καλύτερη μπαταρία Μην επαναφέρεις αντίγραφα από mi cloud κατά τις αρχικές ρυθμίσεις, δημιουργούν μικρό προβλήματα, καλύτερα να τις βάλει από την αρχή, φυσικά αν θες επαναφέρεις κανονικά το backup, απλή πρόταση είναι Επίσης εάν σε ρωτήσει στο TWRP για εγκατάσταση του SuperSU επιλέγεις "ΟΧΙ". Αυτά και χαρήκαμε που σε είδαμε ξανά ” Καλημέρα , Ξεκίνησα να κάνω την διαδιακσία αλλά μου ζητά…
-
Παράθεση από NasDriver: “Απλό factory reset και βάλε την 6.6.30 ή την 6.7.7 αφού δεν κάνεις συχνά αλλαγές, έχουν καλύτερη μπαταρία Μην επαναφέρεις αντίγραφα από mi cloud κατά τις αρχικές ρυθμίσεις, δημιουργούν μικρό προβλήματα, καλύτερα να τις βάλει από την αρχή, φυσικά αν θες επαναφέρεις κανονικά το backup, απλή πρόταση είναι Επίσης εάν σε ρωτήσει στο TWRP για εγκατάσταση του SuperSU επιλέγεις "ΟΧΙ". Αυτά και χαρήκαμε που σε είδαμε ξανά ” Thanks Αν καταλαβαίνω σωστά η 6.7.21 έχει μικοπροβλήματα…
-
Χαιρετώ .... Μετά από σχετικά μακρόχρονη απουσία ξαναεμφανίζομαι γιά 2-3 ημέρες και με μιά γρήγορη ματιά βλέπω η κοινότητά μας να έχει φτάσει σε άλλο πλέον επίπεδο , κάτι που φυσικά δεν το φανταζόμαστε πριν από 2 χρόνια . Μόνο που δεν βλέπω γνωστές παρουσίες με ελάχιστες εξαιρέσεις και βέβαια του ακάματου admin μας . Οψόμεθα .... Επί του πρακτέου ... Εχω το συμπαθητικό Redmi Note 2 , που χρησιμοποιούσα όλο αυτό το διάστημα με την πανάρχαια GTV 6.3.3 η οποία γιά την χρήση που κάνω με είχε ικανοπο…
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Smartwatches σε ευρωμαγαζο δύσκολο να βρεις. ” Όντως , αλλά δεν έχω και καιρό να το πολυψάξω μιά και αύριο φεύγω γιά διακοπές , οπότε θα την βγάλω(!) με το ταπεινό/φτηνό GV18 APlus , που στην τελική κάνε τη δουλειά του χωρίς να είναι τίποτα το ιδιαίτερο . Το Finow X5 και το I2 (15 mm πάχοςσαν πολλά δεν είναι) δείχνουν να έχουν οθόνη full display ή μήπως είναι κάποιο φωτογραφικό τρυκ που δεν βλέπω ?
-
Μιά και το ψάχνετε το πράγμα σε βάθος , κάτι που εγώ ακόμα δεν κατάφερα . Μήπως έχετε δει κάποιο smartwatch που .... Να είναι κατά προτίμιση στρογυλό Να είναι εμφανίσημο Να είναι αυτόνομο ( να παίρνει sim) Να είναι κατά προτίμιση αδιάβροχο Να έχει αξιοπρεπείς διαστάσεις (ιδιαίτερα το πάχος) Να μπορώ να το παραγγείλω και να το έχω το πολύ σε δέκα ημέρες Ευχαριστώ εκ των προτέρων γιά feedback
-
Τα προαναφερόμενα , περιστασιακά ... αλλά .... Από το '84 με to Atari ...... μέχρι και σήμερα .... Flight Simulator+ADE (Airport Design Editor) . Άλλη γεύση .
-
Τον περασμένο Οκτώβριο είχα ανακινήσει θέμα γιατί δεν παρουσιάζονται γρήγοροι σύνδεσμοι όπως φαίνονταν στις εικόνες των αναβαθμίσεων . Δεν γνωρίζω αν άλλαξαν τον κώδικα εφαρμογής οι Κινέζοι ή έκανε παρέμβαση στον κώδικα η ομάδα διαχείρισης , άλλα ξαφνικά και τελείως συμπτωματικά , όντας στο Internet , πάτησα παρατεταμένα το κουμπί επιτροφής (δεξί κουμπί < ) , και νάτους οι περί ου ο λόγος . forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/12443/ Από ποιά Rom και μετά εμφανίστηκαν , ποιός ξέρει ...... …
-
Δηλαδή αυτό , το 5άρι είναι pro στο τετράγωνο , ενώ το 5.5άρι είναι το ΑΠΛΟ ? . Ζαλίστηκα ..... Ρε τι θα γίνει με δαύτους . Χειρότεροι από του Γιαπωνέζους (!) γίνανε όταν πρωτοβγάλανε αυτοκίνητα . Επαιρνες καινούριο αυτοκίνητο και σε τρεις μήνες ήταν παλιό .
-
Παράθεση από zaf_4: “Παράθεση από Bill00: “Σε προηγούμενο σχόλιο ανέφερε ένας φίλος ότι καλό είναι να μην το φλασαρεις όταν στο βγάλει η ρομ,αλλά να το περάσεις μετά από twrp, βάζοντας το zip που θα βρεις εδώ στο forum. ” Είδα ότι στην τελευταία stable έχει μέσα το zip αρχείο και θα το περάσω μετά την εγκατάσταση. Ευχαριστώ πάντως. Αυτό που με ενδιέφερε ήταν εάν θα είμαι οκ με wipe data/factory μέσω twrp recovery. ” Αν μπορείς , πες μας και εντυπώσεις , γιατί κι' εγώ θα ήθελα να δοκιμάσω την sta…
-
Παράθεση από Opanos: “Παράθεση από geobas: “Ποιό είναι το πρόβλημα γιατί μάλλον κάτι έχασα στο μεσοδιάστημα ? ” Να σου περιγράψω λίγο την σκέψη μου: Τι εννοώ: Κάτι οι κλειδωμένοι bootloaders, κάτι ο χρόνος που διαβάζω πως απαιτείται για να σου στείλουν τον top secret ulock code, κάτι επεμβάσεις στην εμφάνιση και παραμετροποίηση...ε πολύ θέλει ο άνθρωπος? Τώρα είδα, πως στις εισερχόμενες κλήσεις, εμφανίζεται μια τυχαία φωτογραφία....και το έχει αυτό ως default επιλογή... ” Κάπου , κάποτε εδώ στο …
-
Παράθεση από Opanos: “Τι θα γίνει με αυτά τα daily lock screens.. Υποτίθεται θα το έφτιαχναν, αλλά το μόνο που κατάφεραν είναι να κατσικωθούν και στα υπόλοιπα εκτός του default themes. ” Ποιό είναι το πρόβλημα γιατί μάλλον κάτι έχασα στο μεσοδιάστημα ? Μετά από τρεις μήνες με την 5.11.12 (με την οποία δεν είχα κανένα θέμα) , είπα να ανανεώσω ( με επιφύλαξη ) το κινητό με μιά νέα Rom . Ετσι φλάσαρα κανονικά την 6.2.25 μετά από wipe & dalvik , και φαίνεται πως κάθησε μιά χαρά . Δεν έφαγα τη μέρα μ…
-
Πληροφοριακά .... Έχω βάλει το φάκελο του Primo και το .apk στην SD card . Έτρεξα το .apk , τέλεια εγκατάσταση και απόδοση .