Urnyx05 σαφως μπροστα bsg το εχουν αφησει σ'ενα επιπεδο στανταρ ικανοποιητικο κ η αλλη ειναι η minilux; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αρα γιατι τοτε να αγορασει καποιος το mi9t pro οταν δεν υποστηριζει ois κ μονο eis; Δεν θα υπαρχει θεμα στις φωτογραφιες αλλα κ στο βιντεο; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η συσκευη αυτη δεν εχει σταθεροποιητη το λεγομενο ois με αποτελεσμα να εχει τρεμουλο το βιντεο κ κουνημα στην φωτογραφια κ ρωταω αν με καποια gcam διορθωνεται το προβλημα αυτο Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να ρωτησω αν ξερετε να μου πειτε το mi9t pro χωρις σταθεροποιητη ois που λενε οτι δεν υποστηριζει φτιαχνει αν του βαλεις gcam; στις βραδινες τραβαει καλες; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αντωνη αυτην που εχεις δωσει με τις ρυθμισεις πιο πανω ειναι δικες σου οι ρυθμισεις η του developer? κανει για τοπια κ προσωπα? η για κατι συγκεκριμενο?
Βαζουμε κ για τις πιο πολλες απο τους προγραμματιστες εχουμε ρυθμισεις με βαση την συσκευη εαν κανω λαθος ας με διορθωσουν Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk