Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Mi Bluetooth
GEORGE13 - - Mi Bluetooth
ΜήνυμαΘα το λεγατε γενικοτερα σε κοσμο να το αγορασει; γιατι θα το ηθελα Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τις τελευταιες ρομ μαλλον 2-3 μπαινω ρυθμισεις ανοιγω bt κανει συνδεση με την συσκευη μολις βγω κ ειμαι στην αναμονη αυτοματα εχει αποσυνδεθει κανω αποσυνδεση δηλαδη απο τον λογαριασμο της εφαρμογης mi fit κ καταργηση συζευξης σβηνω απο bt δεδομενα μνημη το ιδιο κανω κ στο mi fit παω ξανα τα βηματα απο την αρχη για να το συνδεσω αλλα εχω τα ιδια αποτελεσματα τι να κανω που ισως δεν γνωριζω για να μου το εχει συνδεδεμενο;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΓιωργο οποτε μπορεσεις επειδη δεν γνωριζω ανοιξε το θεμα που σου εδειξα καλη δουλεια να εχεις αλλα κ στους υπολοιπους Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΟποιος εχει το mi band 2 να μου στειλει ενα μηνυμα γιατι εχω θεματακι κ δεν ξερω αν ειναι θεμα ρομ εχω κανει τα παντα πιστευω κ τιποτα Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημερα στην παρεα με ομορφη συναντηση στο μετρο με τον φιλο γιωργο που του ειπα κ θεματακι να ανοιξει για το mi band Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΓια την πιτσα μιλαω Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠες το εσυ κ θα βλεπαμε τι θα καναμε Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜας ανοιξες την ορεξη Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕιστε να μην πω κ δεν λετε τιποτα......χαχαχαχα Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤακη απιστευτο δεν κοιμασαι; Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπερα καλη εβδομαδα ολοι για υπνο πεσατε; Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημερα καλο σαββατοκυριακο να εχουμε Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΧαχαχα Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΘαναση θελω φρονιμα οκ; Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΒασιλη καφε Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημερα τρελοπαρεα Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπερα στην παρεα Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαληνυχτα Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk